Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – Hellas Verona

1:0

konec (0:0)

13.09.2021, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • 3. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 2.18 3.54 3.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:51:41)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:20.
Vyhrocený druhý poločas s řadou faulů a závěrečnou šarvátkou nakonec přinesl i jediný gól. V 79. minutě pálil ostrými Mattias Svanberg. Mladý švédský záložník rozsekl parádní trefou osud tohoto utkání a přisoudil tři body na domácí stranu. Je to cenná, i když nepříliš pohledná výhra, která se ovšem v konečném důsledku bude stoprocentně počítat. Výsledek 1:0 posouvá domácí na skvělé šesté místo tabulky, které v této sezoně italským klubům zaručuje přímý postup do Evropské konferenční ligy. Naopak Verona zůstává společně se Salernitanou jedním ze dvou klubů, který ve třech úvodních kolech nebodoval. Skóre jí přisuzuje 19. příčku.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Davide Faraoni a Nicolás Martín Domínguez vidí žlutou kartu. Prvně jmenovaný za svou hlavičku, ten druhý za následné simulování.

90+7

Poslední naději zřejmě boří Davide Faraoni, který nezpracoval balon v šestnáctce. Pak má celá situace nemilou dohru. Mírnou hlavičku schytal Nicolás Martín Domínguez, k zemi se skácel jako podťatý.

90+6

Žlutá karta pro hostující střídačku. Běží poslední minuta plánovaného nastavení.

90+5

Z branky se vydal Lorenzo Montipò. I když svým spoluhráčům pomáhá držet naději na bod, oni mu jeho snahu příliš neoplácejí.

90+4

Domácí se zdržují v blízkosti rohového praporku, soupeři odmítají půjčit míč. Pak přece jen nezpracoval ideálně nově příchozí Federico Santander.

90+3

Už mohlo být hotovo. Ve velké rychlosti postupoval s balonem Nicola Sansone a rázně vyzkoušel reflexy brankáře Lorenza Montipòa. Ten si nataženou rukou skutečně poradil.

90+3

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Federico Santander.

90+2

Nyní se ukazuje zkušenost Lorenza De Silvestriho. Po každém zákroku se pouští do několikavteřinové promluvy a tahá čas. Jeho tým by vzhledem k dnešnímu urputnému výkonu tři body ocenil.

90+1

A nastavení rozhodně nebude symbolické. Obě mužstva ještě čeká šestiminutový boj.

90

Už za malou chvíli se dovíme hodnotu nastavení, ještě předtím si ovšem faul vymodlil Kevin Lasagna.

89

Dochází ke střetu mezi De Silvestrim a Cancellierim. Míč nakonec po emotivní rozmíšce připadne Bologně, tudíž další plusové bodíky pro domácí.

88

Opět se několik desítek vteřin nehraje, což samozřejmě ocení hlavně domácí strana. Aaron Hickey každopádně daroval aut a musí se vracet.

87

Obrovský zmatek na malém vápně nezužitkoval Marko Arnautović. Ráznou střelou navštívil tribuny, ale rozhodně tím na klidu většinové části fanoušků nepřidá.

86

Nezdá se, že by Verona chtěla v závěru výrazněji vzdorovat. Naopak se brání dalšímu rohu, jelikož Lorenzo Montipò už nestihl sebrat míč na hrací ploše.

85

Domácí mají k dispozici přímý kop. Na ohrožení branky to není, ale centr je zase příliš krátký. Marko Arnautović nedoskočí.

Bologna FC – Hellas Verona

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Svanberg (Arnautović)

Karty:   90+7. Domínguez (BLG) – 49. Barák (VRN), 84. Ceccherini (VRN), 90+7. Faraoni (VRN)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:20.

Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey – R. Soriano, Svanberg, Domínguez – Orsolini (68. Skov Olsen), Arnautović (90+3. Santander), Barrow (68. N. Sansone).
Náhradníci: F. Bardi – N. Sansone, Soumaoro, Skov Olsen, Mbaye, Dijks, van Hooijdonk, Binks, Amey, Vignato, Santander, Theate.

Hellas Verona: Montipò – Dawidowicz (46. Magnani), Günter, Casale (75. Ceccherini) – Faraoni, Ilić (84. Lasagna), Tameze (61. Hongla), Lazović – Barák, Caprari (75. Cancellieri) – Simeone.
Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Cancellieri, Magnani, Hongla, Çetin, Ceccherini, N. Kalinić, Bessa, Lasagna, Ragusa.

Rozhodčí: Pezzuto – Baccini, Bercigli