Menu

Další

Olympijské hry - Jezdectví

Parkurové skákání - jednotlivci (finále)

Vítěz: B. Maher (GBR)

konec

04.08.2021, 12:00 • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:58:55)

Konečné pořadí:

1. Ben Maher (GBR) – 37,85 (0)
2. Peder Fredricson (SWE) – 38,02 (0)
3. Maikel van der Vleuten (NED) – 38,90 (0)
4. Henrik von Eckermann (SWE) – 39,71 (0)
5. Malin Baryardová-Johnssonová (SWE) – 40,76 (0)
6. Daisuke Fukušima (JPN) – 43,76 (0)
Ben Maher (GBR) zajel suverénně nejlepší jízdu v rámci final six a zaradoval se ze zlaté medaile. Druhý skončil Peder Fredricson (SWE), třetí pak Maikel van der Vleuten (NED), nejlepší po prvním kole. Švédsko mělo hned tříčlenné zastoupení v závěrečných bojích, ale Malin Baryardová-Johnssonová (SWE) a Henrik von Eckermann (SWE) skončili nakonec těsně pod stupni vítězů. Šestý pak dokončil domácí parkurista Daisuke Fukušima (JPN).

Finále (závěrečné rozřazení) skončilo

6

Maikel van der Vleuten (NED) také neshodil žádnou překážku, dostal se na třetí místo. Na toho nejlepšího, tedy Mahera, neměl, stejně jako na Fredricsona (SWE). Zaznamenal nakonec na své konto čas 38,90 a je bronzový.

5

Henrik von Eckermann (SWE) nebyl tak rychlý jako před pár okamžiky Maher. A dokonce je až třetí za Fredricsonem. Švéd zajel čas 39,71. Sice bez penalizace, ale jednoduše nebyl tak rychlý jako jeho soupeři. Nemá tak jistou medaili.

4

Ben Maher (GBR) se dostal do vedení! Také zajel bez penalizací, čas 37,85 je zatím tím nejlepším vůbec. Perfektní práce britského závodníka.

3

Peder Fredricson (SWE) zajel také suverénně, bez chyby! A tohle je hozená rukavice všem soupeřům. 38,02 vteřiny, to je jeho výsledný čas.

2

Malin Baryardová-Johnssonová (SWE) je lepší než Japonec! Také ona zajela čistě, dokonce v rychlejším čase. Hodiny se zastavily na hodnotách 40,76 sekundy.

1

Daisuke Fukušima (JPN) se jako první vrhnul do finálové jízdy v závěrečném šestičlenném uskupení. Neshodil překážku, připsal si čas 43,76. Uvidíme, na co bude Japonci stačit.

Finále (závěrečné rozřazení) začalo
Hned tři Švédy uvidíme v rámci závěrečného programu parkurového skákání jednotlivců, Peder Fredricson (SWE), Henrik von Eckermann (SWE) i Malin Baryardová-Johnssonová (SWE) zkrátka tokijské překážky zvládli velmi dobře. Finální šestici doplnili ještě Ben Maher (GBR), Maikel van der Vleuten (NED) a také domácí jezdec Daisuke Fukušima (JPN).

Finále skončilo

30

Ben Maher (GBR) se zařadil na třetí příčku! Tak nakonec na stupních vítězů zůstal jen jeden švédský reprezentant. 85,67, to byl výsledný čas tohoto Brita, který se zařadil na třetí příčku. A zajede si tak o medaile.

29

Darragh Kenny (IRL) shodil dvě překážky, což znamenalo osm trestných sekund. Nemůže být spokojený, nemůže. Celkový čas se zastavil na hodnotě 85,11.

28

Ashlee Bondová (ISR) shodila jednu překážku, zapsala jednu trestnou vteřinu. Pevně věří, že se nakonec ještě udrží v první desítce. Ale navíc zkrátka nemůže pomýšlet. Do absolutního finále totiž postupuje jen šestice nejlepších.

27

Paráda! Maikel van der Vleuten (NED) sesadil švédskou dominanci svou jízdou, která byla bezchybná, čistá a rychlá. Takové atributy si každý parkurista přeje. Čas 85,31 je zatím tím nejlepším.

26

Mario Deslauriers (CAN) má za sebou svou jízdu, shodil tři překážky, zapsal jednu trestnou vteřinu navíc. Čas 88,51 ho zařadí až do poslední třetiny pořadí.

Parkurové skákání - jednotlivci (finále)

Vítěz: B. Maher (GBR)

konec

Zpět na online