Menu

Další

Olympijské hry - Stolní tenis

Týmy (ženy) - semifinále

Čína - Německo 3:0

konec

04.08.2021, 03:00 • Milan Huppert

Čína je ve finále! Světová jednička Čchen Meng totiž zvládla i čtvrtý set nad Petrissou Soljaovou, která se statečně držela, ale nakonec v rozhodujícím dějství prohrála 11:13. O zlato se Číňanky utkají s Japonkami. (04:43:31)
Čchen Meng překlápí misky vah na svou stranu. Dramatický třetí set urvala pro sebe výsledkem 11:9 a je jediný set od vítězství, stejně tak Čína od postupu do finále.
Druhý set už patřil favoritce. Čchen Meng se zkoncentrovala a vyrovnala na 1:1 na sety výsledkem 11:4.
Soljaová se na úvod třetího utkání postarala o pořádné překvapení! Proti světové jedničce Čchen totiž vyhrála první set 11:6.

Také druhé utkání skončilo v nejkratším možném čase. Sun Jing-ša měla s han Ying ve třetím setu sice největší problémy, ale za stavu 10:9 proměnila mečbol a přiblížila Číně finále.
Světová dvojka je jediný set od vítězství. I ve druhém soupeřce nedala žádnou šanci, ztratila pouhé čtyři body.
Ve dvouhře nyní úřaduje Sun Jing-ša. I ona je velkou favoritkou a bylo by překvapením, pokud by s Němkou Han Ying prohrála. První set získala 11:6.

První bod bere favorizovaná Čína. Dvojice Wang/Čchen nepovolila svým německém konkurentkám ve čtyřhře jediný set, v tom třetím zvítězily 11:4.
Číňanky ve druhém setu výrazně zpřesnily hru a podobné drama jako před malou chvílí nepřipustily, soupeřkám povolily jen dva body.
Jako tradičně se začíná utkáním čtyřhry. Wang a Čechen zatím potvrzují roli favoritek, nad německou dvojicí Chan/Solja vyhrála první set 11:9.

Druhé semifinále týmů žen odstartovalo.
Semifinálové zápasy

Čína – Německo
Hong Kong – Japonsko 0:3
Všem sportovním fanynkám a fanouškům přeju krásnou pozdní noc. Vítám vás při sledování semifinále týmů žen ve stolním tenise, kde se rozhodne o druhém finalistovi, ale i druhém týmu, která si zahraje o bronz.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:00.

Týmy (ženy) - semifinále

Čína - Německo 3:0

konec

Zpět na online