Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Nový Zéland - Indie

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

24.07.2021, 03:00 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Skupina A • Gerard Filip

To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího pozemního hokeje z Olympiády, na viděnou. (05:02:10)
Hlavním faktorem výhry Indie byly převážně využité trestné rohy, čehož právě Nový Zéland nevyužil.
Je konec. Indie nakonec se štěstím splnila roli předzápasového favorita a díky skvělému brankáři Parratovi berou první výhru. Poslední čtvrtá čtvrtina nám tak žádnou branku nepřinesla, k vidění byly spíše video rozhodčí, kteří měli dosti problémy s posouzením situace, což se ale dá pochopit, neboť se jedná o první den olympiády. Hráčem utkání byl zvolen střelec dvou branek Harmanpreet Singh. Indii čeká zítra poměrně těžká Austrálie, zatímco Nový Zéland sehraje zajímavou bitvu se Španělskem.

60

Konec zápasu.

59

Není to gól! Thomas Dylan připravil míček Nicu Woodsovi, který mířil dobře k tyči, tam to ale měl pohlídané brankář společně s obráncem, kteří tak zachránili Indii před plným bodovým ziskem!

59

24 sekund do konce hracího času a Nový Zéland bude zahrávat trestný roh, který nejspíše rozhodne o utkání!

59

Nakonec se o teč nejednalo a míček je v moci Indie. Do konce zbývá necelá minuta!

59

Rozhodčím se znovu něco nelíbilo, a tak zamířili k videu, šlo zřejmě znovu o tečovaný míček, ještě z předešlé akce.

58

V krátkém sledu dva nádherné zákroky Paratta! Dylan Thomas dostal doslova výtečnou přihrávku na hranici vápna, kde měl před sebou ještě odkrytou branku, ovšem Paratt se senzačně přemístil a vyrážečkou střelu vyrazil do bezpečí.

58

Ani napotřetí nedokázal Nový Zéland skórovat, což je může stát tento zápas! napotřetí výbornou vysokou ránu vyrazil ještě lepším zákrokem Parattu, který tak zachránil Indii před inkasováním.

57

Po téměř pěti minutách rozhodčí nechali zahrávat druhý trestný roh, jenž využit nebyl, k vidění však bude rovnou třetí!

57

Rozhodčím se něco nezdálo, a to konkrétně tečovaný míček. V akci je tak momentálně videorozhodčí jenž musí posoudit, zda uvidíme druhý trestný roh!

57

A pozor! Po krásném zákroku dostal Nový Zéland výhodu trestného rohu, ke kterému se stavil Nic Woods, jenže ani on branku nedokázal nijak ohrozit. Skóre tak zůstává stejné.

56

Hayward zachránil Nový Zéland! Kapitán Manpreet Singh měl doslova volno k zakončení, ovšem jeho pokus směřoval přesně do míst kde stál brankář.

55

Sean Findlay nebezpečně ztratil míček na hranici vápna, naštěstí pro něj, ho rychle dokázal zaskočit jeden z jeho spoluhráčů a situaci ubránil.

54

Indie měla v poslední třech minutách poměrně velký nátlak, ovšem veškeré akce skončili ještě před brankovištěm.

53

Po necelých dvou minutách nám ani jeden tým nic závažného neukázal. Sledujeme spíše opatrnou hru hlavně ze strany Indie, Nový Zéland hraje poměrně zbrkle a zmatkuje.

51

Mandeep Singh poslal míček na kapitána Manpreeta, jenž bez přemýšlení nijak nezpracoval a rovnou se pokusil střílet. Jeho pokus nakonec branku nijak neohrozil.

49

Nový Zéland se nyní drží na polovině soupeře a zbývá jim tak už pouze deset minut na vyrovnání. Uvidíme, zda se jim to povede.

Nový Zéland - Indie

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Madden (GBR), van Bunge (NED)

Statistiky:
Zahajovací sestavy:

Nový Zéland: Hayward - Lett, Woods, Russel, Tarrant (C), McAleese - Ross, Inglis - Lane, Jenness, Wilson.
Náhradníci: Smith, Panchia, Thomas, Findlay, Edwards.

Indie: Parattu - P. Singh, Kumar, H. Singh, Rohidas - M. Singh (C), H. Singh, Sharma - D. Singh, Mandeep Singh, S. Singh.
Náhradníci: G. Singh, Upadhyay, Sumit, Lakra, Prasad.