Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Zambie – Nizozemsko

3:10

konec (1:6)

21.07.2021, 13:00 • Miyagi Stadium, Rifu • Skupina F • Patrik Czepiec

Tipsport: 36.0 23.0 1.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Barbara BANDAOVÁ - 3:10

83

Zambie právě vstřelila branku!
Připomínáme divákům, že nesledujeme baseballové nebo florbalové klání. Skutečně jde o fotbal a BARBARA BANDAOVÁ uzavírá hattrick, když si znovu zcela osamocená vypracovala gólovou akci a upravuje na 3:10. Oba týmy nechaly obrany v šatně, Zambie je nicméně v útoku mnohem méně nebezpečná. I proto přidává „teprve“ třetí gól – v klasickém fotbalovém zápase ideální stav. Bez asistence.

82

82. Barbara BANDAOVÁ - 2:10

82

Zambie právě vstřelila branku!
Brankářku si povodila znovu BARBARA BANDAOVÁ. Hráčka, která skórovala už v prvním poločase, předvedla krásnou individuální akci a kosmeticky upravuje výsledek. Škoda pro Zambii, že podobně schopných hráček nemá ve svém středu více. Bez asistence.

80

80. Victoria PELOVAOVÁ - 1:10

80

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Třešničku na dortu si vychutnává dvaadvacetiletá VICTORIA PELOVAOVÁ. Přidává desátý gól a podtrhává skvostný vstup Nizozemek do turnaje. Lynn Wilmsová poslala míč na Renate Jansenovou, která pokračovala po úspěšné ose právě až na střelkyni této jubilejní branky. Té už zbývalo jen uklidit míč do sítě. Asistence: Renate Jansenová.

75

75. Lineth BEERENSTEYNOVÁ - 1:9

75

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
A tohle je další dáreček zambijské obrany. Margaret Belemuová nedokázala zastavit míč, ke kterému přistupovala hodně neohrabaně. LINETH BEERENSTEYNOVÁ dokázala odmítnout také Lushomu Mweembaovou a namířila míč do brány. Dočká se i jedna ze střídajících hráček. Bez asistence.

64

64. Jill ROORDOVÁ - 1:8

64

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Za svou aktivitu si dnes JILL ROORDOVÁ branku určitě zasloužila. Prohnala se neohroženě kolem čtveřice bránících Zambijek a přidává osmý gól. Zambie nikdy ve své historii o sedm tref neprohrála, dnes si ale koleduje o nejvyšší výprask. Bez asistence.

59

59. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 1:7

59

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Skóre už vypadá hodně hororově. Svůj čtvrtý gól v dnešním zápase přidává VIVIANNE MIEDEMAOVÁ, která tak může atakovat přední příčky tabulky střelkyň v rámci celého turnaje. Obranná řada Zambie nevystoupila dostatečně brzy, takže Daniëlle van de Donková připravovala pozici na zlatém podnose. Vivianne Miedemaová zamířila do sítě. Asistence: Daniëlle van de Donková.

45

45. Shanice van de Sandenová - 1:6

45

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Obrana Zambie byla znovu někde na výletě, takže SHANICE VAN DE SANDENOVÁ sama před brankářkou Naliovou přidává ještě před poločasem další zářez na nizozemskou pažbu. Skvostný centr opět předvedla Jill Roordová, která z křídla podobné balony čepovat umí. Asistence: Jill Roordová.

38

38. Lieke MARTENSOVÁ - 1:5

38

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Velkou šanci ještě nezužitkovala Vivianne Miedemaová, ale LIEKE MARTENSOVÁ její dílčí zaváhání okamžitě napravila. Martensová zakroutila svou ránu na zadní tyč. Třebaže se střela nezdála bůhvíjak prudká, Hazel Naliová asi nečekala, že balon zapadne tak přesně. Z branky ho loví už popáté. Asistence: Jackie Groenenová.

29

29. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 1:4

29

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Hattrick může slavit VIVIANNE MIEDEMAOVÁ. Zkontrolovala prudký centr zpracováním na prsa a pak uštědřila Zambii další ránu. Její střelu málem ve skluzu zastavila Lushomo Mweembaová, ale její noha byla příliš krátká. Zápas se začíná proměňovat v opravdovou exhibici, přestože Zambie hraje hodně otevřenou partii a hrozí každým útokem. Stav je 1:4. Asistence: Daniëlle van de Donková.

19

19. Barbara BANDAOVÁ - 1:3

19

Zambie právě vstřelila branku!
Gólostroj pokračuje. BARBARA BANDAOVÁ trestá chybu brankářky Sari van Veenendaalové, zatím obě ženy ve velkých vápnech nemají svůj den. Obránkyně Anita Mulengaová už nedokázala zastavit střelu Bandaové, která si tak připisuje gól a odměnu za svou aktivitu. Afričanky snižují. Asistence: Esther Siamfuková.

15

15. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 0:3

15

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Zambijská hra postrádá systém, Nizozemsko si jde neohroženě za vítězstvím. Znovu jeho převahu využila VIVIANNE MIEDEMAOVÁ, když se prosmýkla středem a míč píchla nad tělem brankářky Naliové. Pro Zambii bude hlavním úkolem dostat co nejméně branek. Za čtvrt hodiny dopustil tento africký stát už tři zářezy. Asistence: Daniëlle van de Donková.

14

14. Lieke MARTENSOVÁ - 0:2

14

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Nizozemky by měly sázet na dlouhé míče. LIEKE MARTENSOVÁ využila možnosti pálit do zcela odkryté brány, kterou ji svým průnikem dopřála Vivianne Miedemaová. A brankářka Hazel Naliová bude hodně ráda, že je z této akce gól. Taky to totiž mohlo skončit červenou kartou, hrála rukou mimo pokutové území. Stav je už 0:2. Bez asistence.

9

9. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 0:1

9

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Sympatický výkon Zambie podkopává brankářka Hazel Naliová. Svou zkušenost tentokrát rozhodně neprodala. Vyběhla z branky, pak ale jako by zazmatkovala, nechala míč propadnout za svá záda a VIVIANNE MIEDEMAOVÁ byla dostatečně rychlá, aby volný balon uklidila do sítě. Nizozemské favoritky se zadarmo dostávají k vedoucímu gólu. Bez asistence.

Zambie – Nizozemsko

3:10

konec (1:6)

Zpět na online

Branky: 19. Bandaová (Siamfuková), 82. Bandaová, 83. Bandaová – 9. Miedemaová, 14. Martensová, 15. Miedemaová (van de Donková), 29. Miedemaová (van de Donková), 38. Martensová (Groenenová), 45. van de Sandenová (Roordová), 59. Miedemaová (van de Donková), 64. Roordová, 75. Beerensteynová, 80. Pelovaová (R. Jansenová)

Karty:   66. Siamfuková (ZAM) – 90. van Esová (NED)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 6:10. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:5.

Zambie: Naliová – Belemuová (87. Mukwasaová), Mulengaová (72. Musaseová), Siamfuková, Mweembaová – Lunguová, Wilombeová – Chitunduová, G. Chandaová, Bandaová (C) – Mubangaová (72. Lubandijová).
Náhradníci: Musondová – Khosaová, Mukwasaová, Musaseová, Katongová, H. Chandaová, Lubandjiová.

Nizozemsko: van Veenendaalová (C) – Janssenová, van der Gragtová (60. Wilmsová), van Dongenová, Nouwenová (85. van Esová) – van de Donková (72. Pelovaová), Groenenová, Roordová – van de Sandenová (72. R. Jansenová), Miedemaová (60. Beerensteynová), Martensová.
Náhradníci: Kopová – Wilmsová, Folkertsmaová, Pelovaová, van Esová, Beerensteynová, R. Jansenová.

Rozhodčí: Fortunatová (ARG) – Almeidaová (ARG), Blancová (COL)