Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Čína – Brazílie

0:5

konec (0:2)

21.07.2021, 10:00 • Miyagi Stadium, Rifu • Skupina F • Milan Huppert

Tipsport: 6.35 3.51 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. BEATRIZ - 0:5

89

Brazílie právě vstřelila branku!
Střeleckou listinu rozšířila ještě BEATRIZ. Útočnice vytěžila maximum z výborné práce Debinhi, která nejprve vystihla přihrávku obránkyně a pak kolegyni adresovala přesný centr na malé vápno, střela k pravé tyči byla z kategorie nechytatelných.

84

Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Sin Čang, přichází Siao Jü-i.
Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Miao S'-wen, přichází Liou Ťing.

83

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Marta, přichází Ludmila.

82

82. Andressa ALVESOVÁ - 0:4

82

Brazílie právě vstřelila branku!
Videorozhodčí nakonec penaltu pro Brazílii posvětil. Na bílý bod si balón postavila faulovaná ANDRESSA ALVESOVÁ, jež balón umístila k pravé tyči. Pcheng Š'-meng vystihla směr střely, ale na skvěle umístěný pokus neměla nárok.

79

79. Nedovolený zákrok Wang Siao-süe, po němž rozhodčí nařídila pokutový kop

79

Brazílie má navíc velkou šanci navýšit skóre, protože Wang Siao-süe přiběhla do souboje s Andressou Alvesovou pozdě a ve vlastním pokutovém území ji levou nohou podrazila.

77

77.

77

To je neuvěřitelné. Pro Číňanky je dnes brána soupeřek zakletá, protože co už nedaly, to snad ani není možné. Nepovedený centr Wang Šuang směřoval do brány, ale narazil jenom do břevna. Míč pak spadl na hlavu Wu-ž' Ku-mu-la, i ona ale v tisíciprocentní šanci nastřelila ani ne z metru horní tyč.

74

74. MARTA - 0:3

74

Brazílie právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto. Defenziva čínských fotbalistek se nedomluvila ideálně a míč odkopla pouze k pravé straně vlastní šestnáctky k MARTĚ. Hráčka hrající na postu levého záložníka na nic nečekala a překvapivou střelou na přední tyč zaskočila Pcheng Š'-meng, gólmanka za balónem natahovala ruku marně.

72

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Formiga, přichází Julia.

67

Trápení čínských fotbalistek v koncovce nebere konce. Blízko kontaktnímu gólu měla Wang Šuang, avšak Bárbara šťastně vytěsnila přízemní pokus na levou tyč.

60

Branková konstrukce zazvonila i po střele Brazilek! Jmenovitě zakončovala Debinha, jež mířila do horních pater brány, ovšem Pcheng Š'-meng se vyšponovala do vzduchu a pravou rukou vytěsnila míč na břevno. Skvělý zákrok.

58

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Duda, přichází Andressa Alvesová.

52

52.

52

Čína dnes má při zakončení obrovskou smůlu. Wang Šan-šan dokonale šokovala Bárbaru, když místo centru z úhlu vypálila, ale od gólu ji zabránila levá tyč. Balón si následně našla Miao S'-wen, která pro změnu přestřelila.

49

49. Bárbara skočila pod nohy Wang Šan-šan a zabránila jí tak ve skórování

49

Wang Siao-süe vymyslela parádní pas za obranu, na který si naběhla Wang Šan-šan. Tváří v tvář Bárbaře zkusila kličku po levé ruce, avšak gólmanka šla na zem a míč rukama odpálila do bezpečí.

41

41. Skvělý zákrok Bárbary proti střele Miao S'-wen

41

Ironický úsměv Miao S'-wen hovoří za vše. Čínská hráčka hrající na postu pravého záložníka měla na noze vyrovnání, ale Bárbara povedenou střelu do levé šibenice fantasticky vyškrábla levou rukou mimo tři tyče.

33

Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Wang Jen, přichází Wu-ž' Ku-mu-la.

32

32.

32

Třetí gól visel ve vzduchu! První centr Martě nevyšel, ale dostala ještě jednu šanci, a to už našla na přední tyči Ériku, ta v těžké pozici vystřelila z voleje do boční sítě.

22

22. DEBINHA - 0:2

22

Brazílie právě vstřelila branku!
Favoritky odskakují do dvoubrankového náskoku. Beatriz si z pravé strany šestnáctky navedla míč více na střed a vypálila levačkou k bližší tyči. Ne příliš prudkou střelu Pcheng Š'-meng neudržela, navíc ji vyrazila přímo k nohám DEBINHI, na kterou čekala snadná práce, doklepnout míč do odkryté části brány.

9

9. MARTA - 0:1

9

Brazílie právě vstřelila branku!
Je to gól, Brazílie se dostává do vedení! Po centru Beatriz ještě Debinha hlavičkovala do břevna, ale Li Čching-tchung míč slabě posunula jenom k MARTĚ, jež z malého vápna prostřelila vše, co jí stálo v cestě.

Čína – Brazílie

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 9. Marta, 22. Debinha, 74. Marta, 82. Andressa Alvesová (pen.), 89. Beatriz (Debinha)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:4.

Čína: Pcheng Š'-meng – Luo Kuej-pching, Wang Siao-süe, Li Čching-tchung, Li Meng-wen – Miao S'-wen (84. Liou Ťing), Jang Li-na, Wang Jen (33. Wu-ž' Ku-mu-la), Čang (84. Siao Jü-i) – Wang Šuang – Wang Šan-šan (C).
Náhradníci: Ting Süan – Liou Ťing, Čchen Čchiao-ču, Wu-ž' Ku-mu-la, Siao Jü-i, Jang Man, Lin Jü-pching.

Brazílie: Bárbara – Bruna Benitesová, Érika, Rafaelle, Tamires – Duda (58. Andressa Alvesová), Formiga (72. Julia), Andressinha, Marta (C) (83. Ludmila) – Beatriz, Debinha.
Náhradníci: Letícia – Andressa Alvesová, Julia, Geyse, Jucinara, Ludmila, Poliana.

Rozhodčí: Monzulová (UKR) – Ratajová (CZE), Strylecká (UKR)