Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Čína – Brazílie

0:5

konec (0:2)

21.07.2021, 10:00 • Miyagi Stadium, Rifu • Skupina F • Milan Huppert

Tipsport: 6.35 3.51 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. BEATRIZ - 0:5

89

Brazílie právě vstřelila branku!
Střeleckou listinu rozšířila ještě BEATRIZ. Útočnice vytěžila maximum z výborné práce Debinhi, která nejprve vystihla přihrávku obránkyně a pak kolegyni adresovala přesný centr na malé vápno, střela k pravé tyči byla z kategorie nechytatelných.

82

82. Andressa ALVESOVÁ - 0:4

82

Brazílie právě vstřelila branku!
Videorozhodčí nakonec penaltu pro Brazílii posvětil. Na bílý bod si balón postavila faulovaná ANDRESSA ALVESOVÁ, jež balón umístila k pravé tyči. Pcheng Š'-meng vystihla směr střely, ale na skvěle umístěný pokus neměla nárok.

74

74. MARTA - 0:3

74

Brazílie právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto. Defenziva čínských fotbalistek se nedomluvila ideálně a míč odkopla pouze k pravé straně vlastní šestnáctky k MARTĚ. Hráčka hrající na postu levého záložníka na nic nečekala a překvapivou střelou na přední tyč zaskočila Pcheng Š'-meng, gólmanka za balónem natahovala ruku marně.

22

22. DEBINHA - 0:2

22

Brazílie právě vstřelila branku!
Favoritky odskakují do dvoubrankového náskoku. Beatriz si z pravé strany šestnáctky navedla míč více na střed a vypálila levačkou k bližší tyči. Ne příliš prudkou střelu Pcheng Š'-meng neudržela, navíc ji vyrazila přímo k nohám DEBINHI, na kterou čekala snadná práce, doklepnout míč do odkryté části brány.

9

9. MARTA - 0:1

9

Brazílie právě vstřelila branku!
Je to gól, Brazílie se dostává do vedení! Po centru Beatriz ještě Debinha hlavičkovala do břevna, ale Li Čching-tchung míč slabě posunula jenom k MARTĚ, jež z malého vápna prostřelila vše, co jí stálo v cestě.

Čína – Brazílie

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 9. Marta, 22. Debinha, 74. Marta, 82. Andressa Alvesová (pen.), 89. Beatriz (Debinha)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:4.

Čína: Pcheng Š'-meng – Luo Kuej-pching, Wang Siao-süe, Li Čching-tchung, Li Meng-wen – Miao S'-wen (84. Liou Ťing), Jang Li-na, Wang Jen (33. Wu-ž' Ku-mu-la), Čang (84. Siao Jü-i) – Wang Šuang – Wang Šan-šan (C).
Náhradníci: Ting Süan – Liou Ťing, Čchen Čchiao-ču, Wu-ž' Ku-mu-la, Siao Jü-i, Jang Man, Lin Jü-pching.

Brazílie: Bárbara – Bruna Benitesová, Érika, Rafaelle, Tamires – Duda (58. Andressa Alvesová), Formiga (72. Julia), Andressinha, Marta (C) (83. Ludmila) – Beatriz, Debinha.
Náhradníci: Letícia – Andressa Alvesová, Julia, Geyse, Jucinara, Ludmila, Poliana.

Rozhodčí: Monzulová (UKR) – Ratajová (CZE), Strylecká (UKR)