Menu

Fotbal

Copa América

Kolumbie A – Peru

1:2

konec (0:1)

21.06.2021, 02:00 • Estádio Olímpico Pedro Ludovico Teixeira • Skupina B • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.77 3.41 5.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:54:38)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
Je konec! Peru poněkud překvapivě poráží Kolumbii 2:1. Kolumbie byla sice jasně aktivnějším týmem, ale své náznaky nedokázala dotáhnout až do zakončení. Naopak Peru vyšla jedna akce, po které v 17. minutě otevřel skóre dnešního souboje Sergio Peňa. Hned po změně stran se favorit dočkal vyrovnání. Ve vápně fauloval brankář Gallese a Miguel Borja z penalty vyrovnal. Právě Borja mohl otočit výsledek, ale v další šanci minul. Peru rozhodlo po rohovém kopu, po kterém si Yerry Mina vsítil nešťastnou vlastní branku. Kolumbie poté vrhla všechny síly do útoku, ale obětaví zadáci Peru už vedení nepustili.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází Christian Cueva, přichází Raziel García.

90+2

Cueva se v souboji na polovině soupeře dopustil faulu a nabídl Kolumbii rozehrávku přímého kopu. Peru se ale dobře daří kouskovat závěrečné minuty.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Zpoza pokutového území vyzkoušel své střelecké štěstí Tapia, jenže jeho pokus levou nohou vyletěl příliš vysoko a skončil nad břevnem kolumbijské svatyně.

89

Peru se vydalo do útoku po levé straně, ale hráči v bílém už se nikam neženou. Fotbalisté Peru spíše chtějí šetřit cenné sekundy k dobru.

88

Borja se ve vápně opřel do odraženého míče, jenže opět proti němu vystartoval obětavý zadák v bílém, který zakončení kolumbijského útočníka zablokoval.

87

Právě Juan Cuadrado vymyslel vysoký centr do pokutového území, kde byli hned dva hráči ve žlutých dresech, jenže ani jeden z nich se k zakončení neprodral.

86

Cuadrado se musel stáhnout na vlastní polovinu, kde se otočil a jednoduše odkopl míč odrazem o soupeře do zámezí. Kolumbie získala vhazování.

84

Kolumbie už se opět tlačí na polovinu soupeře, jenže hráči Peru brání v pevném bloku kousek před šestnáctkou a nenechávají favoritovi prostor.

83

Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází Sergio Peña, přichází Wilder Cartagena.
Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází Gianluca Lapadula, přichází Santiago Ormeño.

82

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Stefan Medina, přichází Alfredo Morelos.

81

Právě Cuadrado po rychlé akci vyslal prudký centr na malé vápno, kam spěchali hned dva hráči ve žlutém, ale oběma scházel k zakončení krok.

80

Luis Muriel se individuálním způsobem tlačil do pokutového území, ale v poslední chvíli si míč předkopl příliš daleko před sebe a dal obránci rozhodující výhodu.

79

Peru zahrávalo přímý kop. Nadýchaný centr z levé strany se snesl na značku pokutového kopu, kde zakročil urostlý stoper Davinson Sánchez.

Kolumbie A – Peru

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Borja (pen.) – 17. Peña, 65. Y. Mina (vla.)

Karty:   30. Borja (CLM) – 43. Carrillo (PER), 51. Gallese (PER)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.

Kolumbie A: Ospina – S. Medina (82. Morelos), Y. Mina, D. Sánchez, Tesillo – J. Cuadrado, Barrios, S. Pérez (61. G. Cuéllar), Cardona (71. Chará) – Borja, D. Zapata (61. Muriel).
Náhradníci: Quintana, C. Vargas – Borré, G. Cuéllar, Cuesta, Chará, Morelos, Murillo, Perlaza, Muriel.

Peru: Gallese – Corzo, Ch. Ramos, Callens, López – Tapia, Yotún, Carrillo, Cueva (90+3. R. García), Peña (83. Cartagena) – Lapadula (83. Ormeño).
Náhradníci: Cáceda, Carvallo – Araujo, Cartagena, R. García, Iberico, Ormeño, Santamaría, Trauco, Valera, Abram.

Rozhodčí: Ostojich – Soppi, Saavedra