Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HBC Pardubice – Elba DDM Ústí nad Labem

2:1

po s.s. (2:1) (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)

12.06.2021, 14:00 • David Suchý

Dnešní utkání nám nabídlo skutečně vyrovnanou podívanou, která nakonec nepřinesla rozhodnutí v řádné hrací době. Logicky jsme museli do prodloužení, které se hodně podobalo hře v řádné hrací době. O vítězi tohoto zápasu tak musely rozhodnout nájezdy, střelcem vítězné branky se stal domácí Petr Filip. (16:12:45)

Konec zápasu.

50:00

50:00 Petr FILIP - 2:1

50:00

V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.
Autorem vítězné branky je PETR FILIP.

4. série 2:1

Domácí Petr Filip kličkou do bekhendu zamířil mezi betony.

4. série 1:1

David Magasanik čelil vyjetému brankáři, který zákrokem z otočky vypíchl míček.

3. série 1:1

Radomír Vaněk se snažil trefit k tyči, jenomže narazil do brankáře.

3. série 1:1

K nájezdu se postavil také Jan Bílý, který kličkou do bekhendu trefil pouze tyč.

2. série 1:1

O vyrovnání se pokoušel Soukup, který mířil přesně k pravé tyči.

2. série 1:0

Lukáš Kohoutek pro změnu volil kličku do bekhendu, která byla úspěšná.

1. série 0:0

Za hosty se pro změnu představil Stupka, jehož střela putovala do betonu.

1. série 0:0

Jako první to na sebe vzal domácí Zajíček, který nenašel mezírku mezi nohama.

Samostatná střílení začínají.

50:00

Prodloužení skončilo.

49:04

Nahrávka pro domácího Kubeše byla hodně nepřesná a hra se tak okamžitě otáčí.

48:21

Hostující Červinka operoval v pásmu soupeře, kde mu na pomoc přispěchal také Zdvořáček. Prvně jmenovaný nahrával, svého kolegu ale nedokázal najít.

47:07

Smolík to zkoušel od modré čáry, přičemž po delší době prověřil připravenost brankáře. Na opačné straně musel do akce také Rechtorik, který přerušil.

46:11

Ústí nad Labem se dostalo do přečíslení, které nakonec přineslo nahrávku na paty. Zakončení jsme se tedy nedočkali a na druhou stranu se žene Zajíček.

45:10

Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první dostal do vlastního obranného pásma, odkud se do úprku dostal Zajíček.

45:01

Začalo prodloužení.

45:00

Třetí třetina skončila.

44:00

Minuta do konce třetí třetiny.

43:24

Pardubicím se povedlo přečkat dlouhé oslabení, Stárek si přitom připsal několik slušných zákroků. Moc nezbývá a skutečně se dočkáme prodloužení.

42:05

Ústí nad Labem se dvojnásobná přesilová hra zatím moc nedaří, nyní se pro změnu vhazuje před Stárkem.

41:25

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Lukáš Vlasák – 2 min. + 10 minut osobní trest, naražení zezadu).

40:19

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Josef Česák – 2 min., nedovolené bránění).

40:00

Do konce řádné hrací doby zbývá poslední pětiminutovka. Dost možná to vypadá na prodloužení, oba celky se totiž trápí v přechodové fázi.

39:24

V posledních minutách se nám dost často přerušuje. Nesledujeme tedy vůbecc plynulé úseky, nyní se bude vhazovat před Rechtorikem.

38:01

Ústí nad Labem v krátkém časovém sledu znovu vyhodilo míček ke Stárkovi. Soupeř se tak musel vracet, po rychlé nahrávce pálil vedle branky Langr.

37:14

Nahrávka o mantinel vyhnala domácího Novotnýho, který tak musel pelášit do obranného pásma. Ústí nad Labem se v tomto oslabení brání na jedničku.

36:06

Napadající Soukup málem vydoloval míček, jenomže hra se přenesla na opačnou stranu. Tam operoval Janeček, který nakonec pronikl až ke střele.

35:47

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Jan Sedláček – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).

35:21

Domácím se znovu povedlo nahodit na opačnou stranu, kde se jako první dostal k míči soupeř, který ho znovu pouze vyhodil přes všechny čáry.

34:07

Autosklo se přeci jenom dostalo ke kombinaci, která ale nic nepřinesla. Míček se posléze dostal mimo hrací plochu a bude se tedy znovu vhazovat.

33:04

Zpět za míčkem se musel dostat domácí Filip, který ovšem spadl na zem. O nedovolený zákrok se nejednalo, napadající protihráč se ke střele nedostal.

32:01

Elba pokračovala v sympatickém náporu, který ovšem zakončení nepřinesl. Na opačné straně nastřeloval míček domácí Moravec, který trefil nohu soupeře.

31:46

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Lukáš Soukup – 2 min., nedovolené bránění).

31:11

Martin Zdvořáček ještě udržel hrací předmět před opačnou červenou čárou. Domácí se přesto dostali do vyložené šance, kapitán Bílý ale selhal.

30:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek. Ten se s míčkem vydal do vlastního pásma, odkud to nahozením zkoušel Gottfried.

30:01

Začala třetí třetina.
Je za námi také druhá třetina, která nám pro změnu nepřinesla ani jednu branku. Více ze hry ovšem měli domácí hráči, kteří několikrát slušně prověřili brankáře Rechtorika. Ústí nad Labem se spíše jen bránilo, do střeleckých pozic se moc nedostávalo.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:00

Minuta do konce druhé třetiny.

28:13

Střela z hole domácího obránce Filipa směřovala vedle branky, následná teč před brankou od Kubeše o kousek minula.

27:55

Domácí znovu nastřelovali na druhou stranu, kde dokázal míček vybojovat zpět Šimek. Po kombinaci jsme navíc sledovali střelu z dálky vedle branky Elby.

26:47

Nyní s rozehrávkou vypomohl také domácí brankář Stárek. Tomu se povedlo přesně rozehrát, soupeř se dostal do protiútoku, při kterém netrefil míček Bačák.

25:55

Aktivně napadal rozehrávku hostující Magasanik. Jeho celek se nakonec k míčku nedostal, posléze v rychlostním souboji dokázal uspět Poláček.

24:21

Hosté se nyní pokoušeli přejít do protiútoku, jenomže jejich snahu zastavil odpal míčku přes všechny čáry. Po icingu se tak hra stěhuje před Rechtorika.

23:11

Ústí nad Labem se v posledních minutách pouze brání, další zákrok si proto připsal brankář Rechtorik. Z mezikruží to na něj totiž zkoušel forvard Kubeš.

22:24

Před malým momentem se Pardubice už, už radovaly z vedoucí branky, zřejmě míček zastavila branková konstrukce. Posléze sám na branku uháněl Česák, který bekhendem nevyzrál na Rechtorika.

21:34

Domácí Moravec oběhl branku, jenomže ta se po střetu dostala ze svého klasického postavení. Sudí jí tak musí vrátit do původního stavu.

21:13

Nyní se o rozehrávku od své branky staral hostující Poláček. Tomu se na levém křídle povedlo najít volného Vaňka, který se ale nedostal přes protihráče.

20:00

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím přinesla dvě branky. Před malým momentem se Pardubicím nepovedlo přejít kupředu.

19:07

Domácím se povedlo přečkat i další oslabení a nyní se pro změnu vydaly na druhou stranu, kde se za míčkem pokoušel dostat rychlonohý Moravec.

18:03

Pardubice pláchly při vlastním oslabení, jenomže ani nadějné přečíslení nevedlo k vedoucí brance. Rechtorik musel zasahovat nadvakrát.

17:01

Ústí nad Labem se prosadilo na vhazování, následně zachytilo pokus o vyhození. To vedlo ke slušné šanci, jenomže Bačák netrefil odkrytou branku.

16:21

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Lukáš Vlasák – 2 min., držení protihráče).

16:13

Ústí nad Labem se v úvodu druhé třetiny dostalo k náporu, jenomže posléze si málem nepohlídalo domácího Strouhala, který se nedostal do úniku.

15:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který ovšem rychle přišel o míček. O rozehrávku se tak staral Kučera, který nahrával k mantinelu.

15:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina, která nám nakonec nabídla branky na obou stranách. O tu první se v přesilové hře postaral hostující David Haas. Také domácí se dokázali jednou prosadit, rovněž to bylo v přesilové hře.

15:00

První třetina skončila.

14:39

K exekuci se nakonec postavil kapitán Soukup, který to zkoušel kličkou do bekhendu, avšak na Stárka si nepřišel.

14:39

Po nedovoleném zákroku je tu trestné střílení pro Elbu!

14:38

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Ondřej Novotný – Trestné střílení, hákování).

14:28

14:28 FILIP - 1:1

14:28

Pardubice právě vstřelily branku!
Domácí rovněž využívají přesilovou hru! Po úspěšném vhazování zakončoval z velké vzdálenosti od branky PETR FILIP, jehož jedovka se snesla až za záda hostujícího brankáře. Asistence: Pavel Kubeš, Jan BÍLÝ.

14:24

Domácí pokračují v kombinaci kolem branky. Před malým momentem to zkoušel Bílý, který trefil pouze brankáře Rechtorika.

13:13

Autosklo se dostalo ke kombinaci u branky soupeře, nepovedenou nahrávku ovšem dokázal vystihnout protihráč, který odehrál míč daleko do bezpečí.

12:12

Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Ivan Kučera – 2 min., vysoká hůl).

12:04

Napadající Langr šikovně dotíral na rozehrávajícího protihráče, který se u své branky dostal do problémů. Pardubicím se povedlo nasbírat cenné vteřinky.

11:27

Hosté se nyní museli vracet k vlastní brance, odkud rozehrávají.

11:11

Ústí nad Labem se znovu nastěhovalo před branku soupeře, kde několikrát doráželo, jenomže Stárkovi se nakonec povedlo schovat míček pod sebe.

10:12

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Michal Šimek – 2 min., podražení).

Z technických důvodů Vám momentálně nabídneme pouze důležité situace.

06:07

Pardubice to tedy budou mít hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se tak může obrátit.

05:07

05:07 HAAS - 0:1

05:07

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do vedení! Ústí nad Labem uspělo na vhazování, po kterém se do střelecké pozice dostal DAVID HAAS, kterému se bleskově povedlo využít přesilovou hru.

05:03

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Josef Česák – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).

04:57

V pásmu soupeře nyní operoval hostující Tomáš, kterému se nahrávkou nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů. Po ztrátě míčku oba celky raději vystřídaly.

04:02

Přetlačovaná u pravého hrazení lépe vyzněla pro Ústí nad Labem, které pouze přihrávalo na hokejky soupeře. O rozehrávku se posléze staral obránce Filip.

03:11

Domácí Bílý se dokázal prosadit, jenomže jeho celek měl velké problémy. Na opačné straně pláchl obraně Vaněk, který bekhendem trefil pouze brankáře.

02:54

Hra je přerušena, vhazovat se bude před Rechtorikem.

02:08

Pardubice se díky nahození dostaly do pásma soupeře, kde ovšem dlouho nevydržely. Znovu jsme sledovali rychlý protiútok, který táhl přes pravou stranu Haas.

01:21

Přes levou stranu use dostal do pásma jeden z domácích, který se ovšem nedostal k ničemu nebezpečnému a do rychlého protiútoku se žene hostující Bačák.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě dostal na opačnou stranu, kde se ovšem povedlo zakročit soupeři.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Třináctý) – Bílý (C), Česák, Filip, Janeček, Kohoutek, Krejčí, Kubeš, Langr, Moravec, Novotný (A), Šimek, Staněk, Strouhal, Turyna, Vlasák, Zajíček (A)

Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Banda) – Grus, Kučera, Poláček (A), Sedláček, Smolík, Strnad, M. Zdvořáček – Bačák, Červinka (A), Gottfried, Haas, Magasanik, Soukup (C), Stupka, Tomáš, Vaněk, P. Zdvořáček

Rozhodčí: Vrba, Havelka.
Papírovým outsiderem tohoto zápasu budou Pardubice, které se aktuálně nacházejí na čtvrté pozici tabulky se ziskem osmnácti bodů. Pardubice tak na vedoucí Kert Park ztrácejí již osm bodů, navíc za sebou mají Karvinou, která má pouze o jeden bod méně. Pardubice si v tomto ročníku zatím připsaly šest výher a tři porážky, jak tomu bude po tomto duelu. Soupeřem bude Ústí nad Labem, které se v tabulce nachází na třetí pozici a na svého dnešního protivníka mají čtyřbodový náskok. Ústí nad Labem má rovněž za sebou devět zápasů, během kterých si připsalo sedm výher a pouhé dvě porážky. Jen jedinkrát z toho byla prohra v řádné hrací době. Ústí nad Labem se prezentuje druhou nejlepší obranou v soutěži, navíc má o dvě branky lepší útok, než jeho dnešní protivník.
Hokejbalová Extraliga má před sebou další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice a Elba DDM Ústí nad Labem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

HBC Pardubice – Elba DDM Ústí nad Labem

2:1

po s.s. (2:1) (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Filip (Kubeš, Bílý), rozh. náj. Filip – 6. Haas

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Tomáš Zajíček (PCE)
0:0   Martin Stupka (UNL)
2. série:
1:0   Lukáš Kohoutek (PCE)
1:1   Lukáš Soukup (UNL)
3. série:
1:1   Jan Bílý (PCE)
1:1   Radomír Vaněk (UNL)
4. série:
1:1   David Magasanik (UNL)
2:1   Petr Filip (PCE)

HBC Pardubice: Stárek (Třináctý) – Filip, Krejčí, Novotný (A), Turyna, Zajíček (A) – Bílý (C), Česák, Janeček, Kohoutek, Kubeš, Langr, Moravec, Šimek, Staněk, Strouhal, Vlasák

Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Banda) – Grus, Kučera, Poláček (A), Sedláček, Smolík, Strnad, M. Zdvořáček – Bačák, Červinka (A), Gottfried, Haas, Magasanik, Soukup (C), Stupka, Tomáš, Vaněk, P. Zdvořáček

Rozhodčí: Vrba, Havelka

Průběh zápasu
1. třetina
05:03 PCE 2 Česák, Úmyslné vyhození míčku ze hřiště
05:07 UNL 0:1 Haas
10:12 PCE 2 Šimek, podražení
12:12 UNL 2 Kučera, vysoká hůl
14:28 PCE 1:1 Filip (Kubeš, Bílý)
14:38 PCE TS Novotný, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
16:21 PCE 2 Vlasák, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
31:46 UNL 2 Soukup, nedovolené bránění
35:47 UNL 2 Sedláček, Úmyslné vyhození míčku ze hřiště
40:19 PCE 2 Česák, nedovolené bránění
41:25 PCE 2+10 OT Vlasák, naražení zezadu
Po 3. třetině
Prodloužení
před sam. stř.
Samostatné nájezdy
50:00 PCE 2:1 Filip (rozh. náj.)
po s.s.