Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

SK Interobal Plzeň – SK Slavia Praha

2:1

konec (0:1) Stav série: 1:0

05.05.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Semifinále • Vít Muzikář

39:39

39:39 Daniel zachyboval, proti Vnukovi zatáhl za záchrannou brzdu a výsledkem toho je červená karta!

39:39

Slavia bude hrát ve druhém zápase bez hráče z první čtyřky. Daniel držel po ztrátě balónu Vnuka na levé straně, ten by jinak běžel sám na prázdnou branku. Libor Kaštánek tahá přímou červenou kartu.

36:56

Homola si seběhl na pravou stranu, Vahala vybíhal z levé strany a zasáhl kapitána sešívaných. Slavia by chtěla krátkou penaltu, ta to ale nebude.

35:16

David Frič se pořádně vytočil na lavičce, když rozhodčí Matyš nepískl zákrok zezadu do nohy Jošta na pivotu a dostal druhou žlutou kartu v letošním play-off.

30:57

Homola obešel beka na pravé straně a dostal se sám před Vahalu, ten si pohlídal obstřel ke své levé tyči.

29:40

29:40 TOMÁŠ VNUK - 2:1

29:40

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
TOMÁŠ VNUK si narazil se Seidlerem na levé straně, ten mu vracel míč a TOMÁŠ VNUK přehodil Vondráčka do horní části brány. Asistence: Michal Seidler.

24:14

24:14 GABRIEL RICK - 1:1

24:14

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Slavia se dožadovala odpískání faulu na Jošta. Hrálo se dál! Seidler spálil jasnou šanci z pravé strany. Následný roh Kozára zleva si našel na přední tyči GABRIEL RICK a nad levou rukou Vondráčka srovnal! Asistence: Peter Kozár.

21:59

Perfektní střelu Vahaly skoro z poloviny hřiště vyráží Vondráček z výskoku rukama na roh! Jinak by se balón třepotal pod horní tyčí slávistické brány!

19:45

19:45 MATÚŠ ŠEVČÍK - 0:1

19:45

Slavia právě vstřelila branku!
Tak to je neskutečné, co předvádí MATÚŠ ŠEVČÍK v play-off! Igor Leovski rozehrál aut z pravé strany před plzeňskou střídačkou pod sebe na nohu MATÚŠE ŠEVČÍKA. Vahala nemohl vidět absolutně nic proti jeho střele z takových osmnácti metrů, ta propadla a brankář Interobalu si ji srazil rukama u bližší tyče do sítě. MATÚŠ ŠEVČÍK se tak prosazuje i ve druhém utkání proti Plzni po přestupu do Slavie a dává svůj třetí gól v poslední minutě prvního poločasu v letošních vyřazovacích bojích Asistence: Igor Leovski.

13:30

Tohle byla ještě větší příležitost! Ostrák adresoval nahrávku z pravé strany, Ševčík se otočil kolem Holého a křižný pokus vyškrábl Vahala!

07:31

Festival loženek Plzně pokračuje! Vnuk na sebe natáhl hráče na pravé straně a sklepával pod sebe, ránu Holého z jedničky pod břevno vytáhl Vondráček rukama. Mladý brankář sešívaných drží hosty!

06:30

Při rozehrávce Vnukova autu zůstal Rešetár úplně volný na zadní tyči, Slavia si koledovala.

01:21

Vahala pomohl spoluhráčům s rozehrávkou a tím se Slavia zatáhla. Vnuk z půle nahrál na levou stranu a povedenou střelu Seidlera do bližší šibenice vyrážel Vondráček rukama na roh!

Překvapení v bráně. Hrdina Slavie ze čtvrtfinále Marek Karpiak nechytá, mezi třemi tyčemi stojí Adam Vondráček.

SK Interobal Plzeň – SK Slavia Praha

2:1

konec (0:1) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky: 25. Rick (Kozár), 30. Vnuk (Seidler) – 20. Ševčík (Leovski)

Karty:   37. Vahala (PLZ) – 36. Frič (trenér) (SLA)   40. Daniel (SLA)

SK Interobal Plzeň: Vahala (Luhový, Lecjaks) – Rešetár (C), Holý, Vnuk, Seidler – Rick, Kozár, Maur, Zdráhal, Štrajt, Havel, Künstner.

SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Jošt, Daniel – Ostrák, Křemen, Ševčík, Leovski – Sita, Vaktor, Plíšek, Hruška.

Rozhodčí: Matyš, Kaštánek – Cichra

Diváci: -0-