Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

1. SK Prostějov – FC Hradec Králové

1:2

konec (1:0)

04.05.2021, 17:00 • Stadion Za Místním nádražím • 22. kolo • Adam Kodet

Tipsport: 3.9 3.49 1.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Brankáři Reichlovi pochopitelně moc nechtělo rozehrávat a dostal žlutou kartu za zdržování.

90

Vlkanova odchází ze hřiště a předává kapitánskou pásku Dvořákovi. Místo Vlkanovy přichází do hry Dominik Soukeník.

90

Prostějovští hráči skáčou jak potrefení kamzíci, ale u rozhodčích nepochodil ani Spáčil ani Koudelka. Pak to Matoušek vzal na sebe a v otevřeném prostoru krásně vypálil na zadní tyč, chybělo pár desítek centimetrů.

87

Prekop není schopen pokračovat ve hře a místo něj přichází Jiří Kateřiňák.

86

Bialek svůj restart sezóny hned okořenil žlutou kartou, když mimo míč trefil Prekopa do obličeje.

84

Žlutou kartu si právě vysloužil i domácí brankář Filip Mucha.

79

Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Roman Bala, přichází Daniel Bialek.

79

Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Solomon Omale, přichází Jiří Spáčil.

79

Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Tomáš Zlatohlávek, přichází Štěpán Langer.

74

Právě Jakub Rada se ujal rozehrávky dalšího přímáku z hranice vápna. Zvolil krátký rozeběh, těsně přestřelil zeď a mířil parádně na zadní tyč, ale chybělo mu znovu jen pár centimetrů. Navíc tam zasáhla jedna z prostějovských hlav a bude se kopat roh.

73

Záviška narazil míč na Radu a ten z voleje vyslal tvrdou dělovku, proti které se ale postavil spolehlivý Mucha.

70

Jakub Matoušek byl v útoku až příliš důrazný a ještě než se k oběma dostal míč, skolil ramenem k zemi Donáta a dostává žlutou kartu.

68

Dlouho Východočeši domlouvali, jak a kdo bude přímý kop zahrávat. Nakonec se toho ujal Adam Vlkanova a neudělal to vůbec špatně! Přestřelil zeď a kroutil pokus k bližší tyči, kolem které míč z jeho nohy proletěl pouze o pár centimetrů!

65

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Co se nepovedlo z přímáku, to se povedlo po uplynutí pád dalších sekund. Odražený míč po rohovém kopu si ve vápně našel PAVEL DVOŘÁK a hlavou dokonává obrat. Tento kanonýr také natahuje svou gólovou sérii na čtyři zápasy!

63

Vašulín rozhodně neodehrál špatný zápas a vyskytl se v několika velmi nebezpečných situacích. Další z nich ale nevytvoří, protože jeho pobyt na hřišti končí. Vystřídal ho Jan Záviška.

62

Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Michal Sečkář, přichází Jakub Matoušek.

61

Je neskutečné, co dokáže Hradec dnes spálit. Vlkanova typickým způsobem nabral rychlost a zatáhl, vyslal po zemi pas do ohně a ten jemně lízl Vašulín. Míč už mířil do branky, ale téměř na brankové čáře ho odvrátil Sečkář!

59

Po odvráceném rohu se vrhnul vpřed Koudelka, kterého zezadu zkosil Mejdr. Jasný zákrok na žlutou kartu.

54

Místo ohrožení branky ale Hradec a konkrétně Vašulín vyfasoval žlutou kartu, když ve vzdušném souboji trefil Suse. Ten stále leží na zemi před vlastní brankou a je ošetřován.

51

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! ADAM VLKANOVA byl odměněn za svou neutuchající aktivitu vstřelenou brankou. Tentokrát nic nevymýšlel, sám nabral rychlost na ose hřiště, v rychlosti pronikl do vápna a jelikož proti němu nikdo z prostějovských nevystoupil, zkusil to sám a tvrdou ranou do středu branky překonává Muchu.

45+2

Tak přeci jen se ještě něco stalo. Sus nestačil doběhnout rychlý protiútok soupeře, stáhl ho k zemi a vysloužil si žlutou kartu.

43

Další tutová šance Východočechů zůstává neproměněna! Urma se uvolnil na křídle a poslal kolmici do vápna, kde si na ni v rychlosti seběhl Vlkanova. Skákavý balón zakončoval sám před Muchou, ale bránu z bezprostřední blízkosti přestřelil!

39

Prostějov právě vstřelil branku!
Tak to je blesk z čistého nebe! Hanáci se za celý poločas nedostali ke kloudné střele, ale když přišla, stála opravdu za to! DAVID JURÁSEK dostal po autovém vhazování chvilku prostoru, připravil si ránu zhruba z 25 metrů a zprava míč zakroutil famózním způsobem nechytatelně do vzdálenější šibenice. Parádní branka a Hradec se bude muset snažit o to víc.

35

Jan Král nevybíravě skluzem zajel ve středu hřiště do Zlatohlávka, který se svíjí bolestí na trávě. Král za to dostal žlutou kartu, s pokračováním Zlatohlávka ve hře to nevypadá moc dobře.

34

Další pohledná kombinace Votroků! Šmehyl zaváhal a nechal se obrat o míč od Prekopa. Ten si ho pak dvakrát na krátko ve vápně vyměnil s Vašulínem, ale zakončení skončilo na bránícím Susovi.

32

Na parádní dalekonosný pokus Prekopa, který se snesl až na zadní tyč, zareagoval Mucha docela pozdě, ale velmi kvalitně a vytáhl z rukávu další exkluzivní zákrok.

30

Na druhé straně nabral obrovskou rychlost Koudelka a měl dost času střílet, to by mu bránící hráči Hradce rozhodně neměli dopřávat. Koudelka vypálil po zemi, ale obranným skluzem famózně míč zablokoval Urma.

27

Lubomíra Machynka, přes kterého několikrát prošel Vlkanova, vystřídal Šimon Šmehyl.

23

Omale si počínal v souboji se soupeřem nedovoleně a viděl od rozhodčího Hrubeše druhou žlutou kartu zápasu.

20

Krásné líznutí špičkou kopačky od Vašulína, který tím udělal prostor pro rychlého Vlkanovu. Ten ho využil k seběhnutí blíže středu hřiště a vyslání přízemní střely. Sice mu nesedla, i tak se proti ní ale Mucha musel mít na pozoru.

10

První kartu zápasu žluté barvy si za faul na útočné polovině vysloužil Tomáš Zlatohlávek.

9

Následně se právě hradecký kapitán spolu s Vašulínem vřítili do vápna proti jedinému bránícímu hráči, kterým byl Bala. Rychlý Vašulín to zkusil po zemi sám, Mucha fantasticky zasáhl a nenechal si míč projít pod nohou.

1. SK Prostějov – FC Hradec Králové

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Jurásek – 51. Vlkanova, 65. P. Dvořák

Karty:   10. Zlatohlávek (PRO), 23. Omale (PRO), 45+2. Sus (PRO), 70. Matoušek (PRO), 84. Mucha (PRO), 86. Bialek (PRO) – 35. J. Král (HKR), 54. Vašulín (HKR), 59. Mejdr (HKR), 90+3. Reichl (HKR)

1. SK Prostějov: Mucha – Machynek (27. Šmehyl), Bala (79. Bialek), Sus (C), Sečkář (62. Matoušek) – Jurásek, Omale (79. Spáčil), Kopřiva, Zapletal – Koudelka – Zlatohlávek (79. Langer).
Náhradníci: Bárta – Bialek, Dittmer, Langer, Šmehyl, Matoušek, Spáčil.

FC Hradec Králové: Reichl – Mejdr, J. Král, Donát, Urma – Kodeš, J. Rada – Prekop (87. Kateřiňák), P. Dvořák, Vlkanova (C) (90. Soukeník) – Vašulín (63. Záviška).
Náhradníci: Ottmar – Soukeník, Kateřiňák, F. Novotný, Vučić, Záviška, F. Čech.

Rozhodčí: Hrubeš – Paták, Kubr

Diváci: 0.