Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Real Betis

1:1

konec (0:0)

02.05.2021, 14:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 34. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 3.78 3.48 2.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:05:58)
Další program:

Real Valladolid
35. kolo – 9. 5. 2021, 16:15: Valencia – Valladolid

Real Betis
35. kolo – 10. 5. 2021, 21:00: Betis – Granada
Statistiky zápasu:

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4.
Střely mimo: 5:4.
Rohy: 3:2.
Ofsajdy: 3:3.
Fauly: 7:14.
I ve druhém poločase jsme se dočkali dvou branek, na rozdíl od prvního poločasu ale obě platily. Betis vstoupil do druhé půle velmi aktivně a Ruibal rychle otevřel skóre, když předskočil při náběhu na Mirandův centr z levé strany domácího brankáře Roberta. Domácím chvilku trvalo, než se z tohoto úderu vzpamatovali, pak ale převzali iniciativu oni a za svou aktivitu byli odměněni brankou Weissmana. Oba týmy se pak zaměrily více na obranu a hlavně na to, aby neinkasovaly další branku, takže více vyložených gólových příležitostí jsme už neviděli. Utkání tak končí remízou, která se po jeho průběhu dá považovat za zaslouženou.

Valladolid se díky zisku bodu dostal ze zóny sestupu, když se posunul na 17. místo o bod před 18. Huescu. Betis remizoval šestý zápas za sebou a zůstal na průběžné 6. pozici, dva body za 5. Realem Sociedad.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Weissman získal ve středu pole míč a mohl vyrazit ještě do jednoho rychlého protiútoku, ten ale pokazil nepřesnou přihrávkou na Maranhãa.

90+3

Centr z přímého kopu obránci Valladolidu odhlavičkovali ze své šestnáctky a následnou Fékirovu kolmici na Emersona obrana domácího týmu také vyřešila.

90+2

Žlutou kartu za protesty dostává i Emerson (Real Betis).

90+2

Žlutou kartu dostává Nabil Fékir (Real Betis), který rozehrál standardku Betisu na útočné polovině bez toho, aby počkal na pokyn hlavního rozhodčího. Ani on nebude hrát v dalším kole.

90+1

Mesa rozehrál standardku po faulu na Aljámika nákopem do šestnáctky Betisu, Aljámik ale ve vzdušném souboji fauloval bránícího hráče hostujícího celku.

90

Bude se hrát ještě čtyři minuty.

90

Žlutou kartu za držení Aljámika ve středu pole dostává Ajsa Mándí (Real Betis). Mándí nebude hrát v dalším kole.

89

Joaquínův centr ze standardky odhlavičkoval na přední tyči viník této situace Janko. Odražený míč se pak vrátil na kopačky hráčů Betisu, kteří se v závěru zápasu tlačí výrazně více do útoku.

88

Žlutou kartu za držení pronikajícího Tella za dres na levém křídle dostává Saidy Janko (Real Valladolid). Přímý kop pro Betis.

87

Na centr Rodrígueze do šestnáctky si naběhl neobsazený Loren, hlavou ale nasměroval míč z dobré střelecké pozice vysoko nad Robertovu branku.

86

Valladolid se po delší době vrátil na útočnou polovinu, nákop na Weissmana ale zastavil Mándí. Kapitán hostujícího celku hned rozehrál další útok svého mužstva.

85

Fékir hledal pasem na pravé křídlo rozběhnutého Tella, střídající hráč Betisu si ale míč zpracovat nedokázal a kulatý nesmysl tak skončil za brankovou čárou.

84

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Loren.

Real Valladolid – Real Betis

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Weissman (Olaza) – 49. Ruibal (Miranda)

Karty:   49. J. Sánchez (RVL), 88. Janko (RVL) – 18. V. Ruiz (RBE), 40. Guardado (RBE), 90. Mándí (RBE), 90+2. Fékir (RBE), 90+2. Emerson (RBE)   64. trenér S. González (RVL)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:14.

Real Valladolid: Roberto – J. Sánchez (54. Olivas), Fernández (54. Jota), Aljámik – L. Pérez (54. Janko), Míchel (C) (54. Fede), Mesa, Olaza – Plano, Orellana (71. Maranhão) – Weissman.
Náhradníci: Masip – Olivas, Bruno González, Guardiola, K. Pérez, Hervías, Alcaraz, Maranhão, Janko, Fede, Nacho Martínez, Jota.

Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí (C), V. Ruiz, Miranda – G. Rodríguez, Guardado (71. Joaquín) – Ruibal (79. Tello), Fékir, Canales – Iglesias (84. Loren).
Náhradníci: Robles – Akouokou, Bartra, Juanmi, Tello, Sidnei, W. Carvalho, Moreno, Loren, Joaquín, Fekir.

Rozhodčí: Pizarro – Garrido, Masso