Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – FC Barcelona

2:3

konec (0:0)

02.05.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 34. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 9.32 5.95 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:57:59)
Situace na čele španělské ligy

1. Atlético Madrid 34 zápasů, 76 bodů
2. Real Madrid 34 zápasů, 74 bodů
3. Barcelona 34 zápasů, 74 bodů
4. Sevilla 33 zápasů, 70 bodů

Sevilla dohrává kolo v pondělí, kdy na svém stadionu hostí Athletic Bilbao.
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:14.
Je konec! Barcelona nakonec zvládla důležitý duel na půdě Valencie a získává tři body. Vše podstatné se dnes odehrálo po změně stran. V 50. minutě se do vedení dostala Valencia, když se po rohu prosadil Gabriel Paulista! O šest minut později zahrál ve vápně rukou Toni Lato a hosté kopali penaltu. Lionel Messi sice nechal vyniknout brankáře, ale po skrumáži před brankou míč do sítě napálil. V 63. minutě pak dokonal obrat Antoine Griezmann. Dvacet minut před koncem se o slovo opět přihlásil Lionel Messi, který z přímého kopu zvýšil na 3:1. Valencia ale dokázala závěr zdramatizovat. V 84. minutě se mezi střelce parádní ranou zapsal Carlos Soler. Závěrečné minuty si už hosté pohlídali a dotáhli se bodově na Real Madrid.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Jordi Alba odvedl skvělou práci v souboji u rohového praporku na vlastní polovině. Zadák Barcelony získal pro svůj tým vhazování a s uvedením míče do hry určitě spěchat nebude.

90+3

Jasper Cillessen vystartoval ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nákop nizozemského brankáře však získali hráči Barcelony.

90+2

Jordi Alba vhazoval na levé straně. Za jeho pobídkou se hnal Sergio Busquets, který u rohového praporku míč pro hostující Barcelonu neudržel.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Carlos Soler chtěl napodobit svou gólovou střelou, jenže zakončení z velké dálky mu tentokrát vůbec nesedlo a míč skončil vysoko na tribuně.

89

Mouctar Diakhaby potáhl míč na polovinu Barcelony, jenže domácím se tentokrát kombinace vůbec nepovedla. Ani Barcelona svůj následný protiútok nesehrála dobře.

88

Gonçalo Guedes centroval z pravé strany do pokutového území, jenže obránci Barcelony si na jeho pobídku dali pozor a Gerard Piqué míč odhlavičkoval.

87

Moriba napadáním vyhnal hráče Valencie na vlastní polovinu. Nikdo v dresu Barcelony běhavého fotbalistu nedoplnil a Valencia může pokračovat v ofenzivě.

86

Valencia se po vstřelení své druhé branky opět nastěhovala v blízkosti pokutového území Barcelony a domácí si hledají střeleckou pozici. Závěr bude zajímavý.

84

Valencia právě vstřelila branku!
Tak pozor! Domácí celek ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Z úctyhodné vzdálenosti se do míče opřel CARLOS SOLER a dalekonosnou střelou do horního rohu nedal gólmanovi šanci!

83

VAR chvíli zkoumal situaci v pokutovém území po zákroku Diakhabyho, ale rozhodčí druhou penaltu ve prospěch Barcelony nepíská.

82

Zpoza velkého vápna se do odraženého míče opřel Sergi Roberto. Jeho rána levačkou byla sice nepřesná, ale míč málem usměrnil do sítě Griezmann.

81

Valencia se hnala do rychlého brejku, ale střídající Gameiro si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.

80

Střídající Kévin Gameiro se ihned po svém příchodu na trávník zapojil do ofenzivního snažení Valencie. Jeho průnik ale skončil u hráčů v modrém.

Valencia CF – FC Barcelona

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Paulista (Soler), 84. Soler (Ch. Oliva) – 57. Messi, 63. Griezmann, 69. Messi

Karty:   36. Račić (VAL), 56. Lato (VAL) – 66. ter Stegen (BAR)

Neproměněná penalta: 57. Messi (BAR), brankář Cillessen zneškodnil

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:14.

Valencia CF: Cillessen – T. Correia, Paulista, Guillamón (79. Gameiro), Lato (65. Diakhaby), Gayá – Wass, Soler, Račić (79. Ch. Oliva), Guedes – Gómez.
Náhradníci: Etxebarría – A. Blanco, Diakhaby, Gameiro, Ferro, Čeryšev, Lee Kang-in, Mangala, Musah, Ch. Oliva, Piccini, M. Vallejo.

FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo, Piqué, Lenglet – S. Busquets – Dest (75. Roberto), F. de Jong, Pedri (75. Moriba), Alba – Messi, Griezmann.
Náhradníci: Neto, Tenas – Fernandes, Firpo, Mingueza, O. Dembèlé, Moriba, Pjanić, Puig, Roberto, Trincão, Umtiti.