Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Girondins Bordeaux – Stade Rennes

1:0

konec (1:0)

02.05.2021, 13:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • 35. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 5.06 4.0 1.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (14:57:43)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:14.
Dneškem končí hned dvě série. Sedmé Rennes po šesti zápasech prohrává a tři kola před koncem nadále ztrácí na pohárové pozice dva body. Bordeaux po šesti porážkách naopak zabralo a posunulo se před Štrasburk na relativně bezpečnou patnáctou příčku.
Velká úleva pro celý domácí klub, jenž vítězí teprve ve druhém utkání od konce ledna a utíká od záchranářských starostí. V žádném případě se ale nedá mluvit o tom, že Bordeaux dnešní duel zvládlo s grácií. Po vyloučení N´Zonziho rychle skórovalo mladíkem Marou, ale pak už nic dalšího nevymyslelo. Rennes i v deseti opanovalo druhý poločas, nachystalo si několik šancí, Costilovi musela pomoct i tyč, ale na vstřelení vyrovnávajícího gólu nakonec nestačila ani hromada standardních situací.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Výborně hrající Duku udržel hostující akci při životě. Míč v samostatné akci ale neudržel a po faulu na Ben Arfu už to vypadá s Bordeaux velmi dobře.

90+3

Issouf Sissokho se žlutou kartou na kontě už poněkolikáté fauloval. Rozehrávka z poloviny hřiště se však hostům absolutně nepovedla. Začít musí od Gomise.

90+2

Clément Grenier promarnil i tuto standardní situaci. Míč zakroutil přímo do náruče Costila, což jeho spoluhráči rozhodně ocenili.

90+1

Do nepochopitelně otevřené obrany vlétl Jeremy Doku. Mexer si s ním nebral servítky a bez šance na zasažení míče fauloval za žlutou kartu.

90+1

Dramatická koncovka bude trvat ještě čtyři minuty. V první z nich si na centr zprava naskočil Guirassy, ale Costil hlavičku snadno zastavil.

90

Aspoň na pár desítek vteřin se Bordeaux dostalo z nejhoršího. Všichni teď netrpělivě čekají na ohlášení nastaveného času.

88

88. Rémi Oudin (BOR)

88

Kwateng vysunul Traorého, který měl rychlostně jasně navrch. Zprava předložil míč do šance Oudinovi, ale ten místo vstřelení rozhodujícího gólu trefil jen obránce Da Silvu.

87

Nepovedlo se. Vysoký míč proletěl nad všemi jeho spoluhráči, domácí kapitán Benoit Costil si bude chystat odkop od branky.

86

Domácí fotbalisté z velké nervozity často faulují. Na programu je už několikátá standardní situace. Povede se Grenierovi odcentrovat?

85

85. Sehrou Guirassy (REN)

85

Doku se prosmýkl mezi několika hráči ve středovém kruhu. Pokračující brejk zakončoval Guirassy, ale neumístil míč tak kvalitně, aby na něj zasahující Costil nedosáhl.

84

Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Hwang Ui-jo, přichází Jimmy Briand.

84

Eduardo Camavinga taktickým faulem sestřelil Ben Arfu. V přerušené hře dojde na poslední změnu v hráčském složení.

Girondins Bordeaux – Stade Rennes

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Mara (Hwang Ui-jo)

Karty:   69. Lacoux (BOR), 76. Benito (BOR), 82. Sissokho (BOR), 90+1. Mexer (BOR) – 74. Tait (REN)   8. N'Zonzi (REN)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:14.

Girondins Bordeaux: Costil (C) – Sabaly, Mexer, Benito, Kwateng – Zerkane (60. Oudin), Adli, Lacoux (71. Sissokho), Kalu (59. Ben Arfa) – Mara (59. A. Traoré), Hwang Ui-jo (84. Briand).
Náhradníci: Poussin – Bašić, Baysse, Ben Arfa, Briand, Oudin, Poundjé, Sissokho, A. Traoré.

Stade Rennes: A. Gomis – H. Traoré (79. Soppy), Da Silva (C), Aguerd, Dalbert (54. Maouassa) – Camavinga, N'Zonzi, Tait (79. Grenier) – Doku, Terrier (66. Del Castillo), Bourigeaud (54. Guirassy).
Náhradníci: Salin – Abline, Del Castillo, Grenier, Guirassy, Siliki, Maouassa, Nyamsi, Soppy.

Rozhodčí: Gautier – Annonier, Courbet