Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

2:3

konec (0:3)

23.04.2021, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • 31. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.94 3.31 2.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Kolína nad Rýnem, který svého soupeře porazil výsledkem 3:2. Hosté vstupovali do druhého poločasu při tříbrankovém vedení, jenomže se děly věci. Augsburgu se totiž krátce po změně stran povedlo snížit na rozdíl dvou branek, o pár minutek později to dokonce bylo o jednu branku. Augsburg dokonce nebyl daleko ani od vyrovnání, které se nakonec nekonalo a tři důležité body tak putují na konto Kolína nad Rýnem. (22:24:41)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:13.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Do konce zápasu nezbývá už moc času. Augsburgu se nedaří kombinovat na polovině soupeře, Horn je tak stále bez výraznější práce.

90+3

Gikiewcz poté musel ven z branky, k volnému míči se totiž dostával hostující Rexhbecaj, který se nakonec k němu nedokázal dostat včas.

90+2

Gikiewicz nákopem poslal míč na opačnou polovinu, kde si nedovoleným způsobem pomáhal domácí Jensen, který poslal na zem Schirího.

90+1

Duda si nyní vzal na starost provedení další standardní situace. Tu nakonec po zemi poslal na Wolfa, který přesně nahrál na prvně jmenovaného.

90

Šest minut nad rámec.

90

Duda vyfasoval žlutou kartu za nesportovní chování.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Tlak na hosty je stále větší, Horn je ale poměrně dlouhou dobu bez vážnější práce.

87

Po souboji u postranní lajny skončila na zemi dvojice protihráčů. Nakonec si podle sudího nepomohl nikdo nedovoleně a bude se pouze vhazovat.

87

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Daniel Caligiuri, přichází Marco Richter.

85

Ondrej Duda je dnes při chuti a nebyl daleko od hattricku. Slovenský reprezentant se probojoval do šestnáctky, odkud pravačkou mířil nad břevno.

84

S míčem si na vlastní polovině pohrával domácí Iago, který věnoval nahrávku do tandemu na Grueza, kterého ovšem dokázal obelstít Katterbach.

83

Vargas přenechal autové vhazování soupeři, který očividně nikam nespěchal. Schmitz nakonec hledal Katterbacha, který prodlužoval za sebe.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední desetiminutovka. Kolín stále drží jednobrankové vedení, avšak to bude mít ještě hodně složité.

81

Zdravotní problémy nyní měl hostující Schmitz, který nakonec musel být ošetřován. Hostující obránce nakonec na chvíli zamířil za postranní lajnu.

80

Žlutou kartu dostává Elvis Rexhbecaj (1. FC Kolín nad Rýnem).

79

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Sebastian Andersson, přichází Elvis Rexhbecaj.

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

2:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 54. Gumny, 62. Vargas (Jensen) – 8. Duda (Schirí), 23. Kainz (Schmitz), 33. Duda (M. Wolf)

Karty:   45+2. Gumny (AUG), 52. Gruezo (AUG) – 45. M. Wolf (KLN), 80. Rexhbecaj (KLN), 90. Duda (KLN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:13.

FC Augsburg: Gikiewicz – Framberger (42. Gumny), Gouweleeuw (C), Oxford, Iago – Strobl (42. Morávek), Gruezo – D. Caligiuri (87. Richter), Hahn, Vargas – Finnbogason (46. Jensen).
Náhradníci: Koubek – Bénes, Gumny, Morávek, Jensen, Suchý, Richter, Pedersen, Niederlechner.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn (65. Katterbach) – Schirí, Hector (C) – M. Wolf, Duda, Kainz (69. Drexler) – Andersson (79. Rexhbecaj).
Náhradníci: Zieler – Dennis, Drexler, Katterbach, Höger, Meyer, Meré, S. Özcan, Rexhbecaj.

Rozhodčí: Petersen – Sather, Kempkes