Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Elche CF – Real Valladolid

1:1

konec (1:0)

21.04.2021, 21:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • 31. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.29 2.98 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:55:56)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 23:11.
Je konec! Real Valladolid nakonec uhrál na půdě Elche remízu 1:1, která v záchranářském boji ani pro jeden tým nic neřeší. Valladolid se bodem dostal na sedmnáctou pozici před Huescu, zatímco Elche zůstává předposlední. Domácí se dostali do vedení ve 23. minutě, kdy udeřil Fidel. Celý druhý poločas pak hosté hledaji cestičku za vyrovnáním, ale domácí obrana hrála skvěle. V 86. minutě navíc mohl potvrdit vítězství Elche Rigoni, ale Masip jej vychytal. O minutu později pak z rohu zařídil hostům alespoň bod Lucas Olaza.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Hosté se usadili na polovině soupeře a hledají si cestičku pro poslední útok dnešního souboje. Obránci domácího mužstva stojí blízko u sebe.

90+2

Lucas Olaza si skvěle pokryl míč v souboji na vlastní polovině a dobíhající soupeř jej faulem poslal k zemi. Rigoni navíc vidí žlutou kartu.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí Elche se v závěru utkání tlačí do útoku, jenže nemůže najít recept na skvěle hrající obranu Realu Valladolid. Také hosté chtějí hrát aktivně.

89

Hosté zahrávali další roh. Své místo pro zakončení si na malém vápně znovu hledal Lucas Olaza, jenže jeho pokus tentokrát zablokoval obránce.

87

Real Valladolid právě vstřelil branku!
A přišel trest! Tohle je pro Elche rána jako hrom! Real Valladolid totiž dokázal vyrovnat po rohovém kopu. Na centr od praporku si naskočil LUCAS OLAZA a hlavičkou z malého vápna nedal gólmanovi šanci!

86

Domácí zahodili obrovskou šanci na potvrzení vítězství! Emiliano Rigoni se hnal sám na brankáře, ale odfláknutým zakončením jej nepřekonal!

85

Josan fauloval na polovině hřiště a poslal soupeře k zemi. Rozehrávat tak bude hostující Valladolid.

83

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Luismi.
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Josan.

82

Elche zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Na vysoký nákop si na hranici velkého vápna počkal Víctor Rodríguez, ale k zakončení už se nedostal.

81

Pablo Hervías se uvolnil na pravé straně, jenže do pokutového území poslal přetažený centr, který proplachtil až do zámezí. Paulo Gazzaniga s rozehrávkou spěchat nebude.

80

Hosté deset minut před koncem dnešního souboje zahrávali přímý kop na polovině Elche. Vysoký centr nakonec propadl do vápna, ale nikdo v modrém se k němu neprobojoval.

79

Pablo Hervías poslal přihrávku na pravou stranu, ale jeho pobídka skončila v moci obránců domácího celku. Elche tak může nasbírat cenné sekundy.

78

Mohlo být vyrovnáno! Střídající Hervías se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, ale domácí brankář skvělým zákrokem vyrazil míč mimo tři tyče!

77

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Saidy Janko, přichází Pablo Hervías.

Elche CF – Real Valladolid

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Fidel (Milla) – 87. Olaza

Karty:   27. Milla (ELC), 38. Marcone (ELC), 73. Calvo (ELC), 90+2. Rigoni (ELC) – 13. Kodro (RVL), 53. Fernández (RVL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 23:11.

Elche CF: Gazzaniga – Barragán, Verdú (C), Calvo, Josema (61. Mojica) – Morente (74. Rigoni), Marcone, Guti (83. Luismi), Fidel (83. Josan) – Milla (74. V. Rodríguez), Boyé.
Náhradníci: Badía – Cifuentes, González, Luismi, Josan, Mfulu, Mojica, Palacios, Piatti, V. Rodríguez, Rigoni, Nino.

Real Valladolid: Masip (C) – Janko (77. Hervías), Fernández, Bruno González, Olaza – Plano, Mesa (65. Míchel), Alcaraz, Orellana (65. Jota) – Guardiola, Kodro.
Náhradníci: Roberto – Fede, Hervías, Jota, Olivas, K. Pérez, Maranhão, Míchel, L. Pérez, Nacho Martínez, Rubio, T. Villa.

Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego