Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – GNK Dinamo Záhřeb

2:1

konec (2:0)

15.04.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 1.5 4.31 7.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Villarrealu, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. Domácí celek vstoupil do druhého poločasu při dvoubrankovém vedení, jenomže si pořádně koledoval. Dinamo se totiž dostalo k několika zajímavým šancím, nakonec se ujala pouze jediná, což na výhru ani postup stačit nemohlo. Chorvatský celek totiž potřeboval vsítit ještě další dvě branky, na což neměl moc času. (22:50:37)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:8.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Pokračovalo se rohovým kopem, který se ovšem snesl pouze na hlavu Capoueho. Domácí obrana musela znovu zasahovat, navíc znovu úspěšně.

90+1

Dinamo rozehrálo standardní situaci nakrátko do pokutového území, kde šel do skluzu střídající Moreno, který dle sudího nezahrál rukou.

90

Nastavují se tři minuty.

90

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Alberto Moreno.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Rubén Peña.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Álex Baena.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o postupujícím se zdá být rozhodnuto, avšak ještě musíme počítat s nastaveným časem.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední pětiminutovka. Dinamo se dlouhou dobu nedostalo k opačnému pokutovému území, na míči je Coquelin.

84

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Francis Coquelin.

83

K dalšímu sympatickému zakončení se před malým momentem dostal domácí Chukwueze, který si přehodil míč na levou nohu, avšak ho vychytal brankář.

82

Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Arijan Ademi, přichází Josip Mišić.
Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Kévin Théophile-Catherine, přichází Dino Perić.

81

Alcácer prováhal ideální moment k zakončení. Místo toho ještě nahrával do tandemu pod sebe na Pedrazu, který se naopak nepokoušel o vzdušnou nabídku.

80

Capoue se jednoduše dostal ke středovému kruhu, kde měl možná trochu překvapivě hodně času na práci s míčem, což využil k nahrávce na Alcácera.

79

Rullimu se povedlo přesně přenést hru na pravou stranu hrací plochy, kde se nacházel volný Foyth, který se ovšem dostal do menších problémů.

77

Domácí Chukwueze si znovu sympaticky potáhl míč na levou nohu, načež to zkoušel střelou k přední tyči, kterou znovu pouze orazítkoval.

76

Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Luka Ivanušec, přichází Iyayi Atiemwen.

75

Na útočnou polovinu se navíc vydal také zadák Lauritsen, kterému se dlouhou dobu nikdo nenabízel, načež se mu přeci jenom nabídl Ivanušec.

74

74. Mislav ORŠIĆ - 2:1

Villarreal CF – GNK Dinamo Záhřeb

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 36. Alcácer (Chukwueze), 43. G. Moreno – 74. Oršić (B. Petković)

Karty:   60. Trigueros (VLR) – 40. Jakić (ZAG)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:8.

Villarreal CF: Rulli – Albiol (C), Foyth, P. Torres, Pedraza (90. A. Moreno) – Parejo (84. Coquelin), Capoue, Trigueros (63. Moisés Gómez) – Chukwueze (90. Peña), G. Moreno, Alcácer (90. Baena).
Náhradníci: Asenjo – Baena, Bacca, Niño, Ra. Funes Mori, Pino, Peña, M. Gaspar, A. Moreno, Moisés Gómez, J. Costa, Coquelin.

GNK Dinamo Záhřeb: Livaković – Ristovski (62. Stojanović), Lauritsen, Théophile-Catherine (82. Perić), Gvardiol – Jakić, A. Ademi (C) (82. Mišić) – Ivanušec (76. Atiemwen), Majer (62. Franjić), Oršić – B. Petković.
Náhradníci: Josipović, Zagorac – Atiemwen, Burton, Čabraja, Franjić, Tolić, Stojanović, Mišić, Perić, Lirim M. Kastrati, Leovac.

První zápas: Dinamo Záhřeb - Villarreal 0:1