Menu

Hokej

Play-off KHL

SKA Petrohrad – CSKA Moskva

2:5

konec (1:0, 0:3, 1:2) Stav série: 0:3

06.04.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • Semifinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.7 3.28 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:53:37)
CSKA Moskva po dnešním souboji vede v sérii už 3:0. Poslední krok v cestě do finále letošního ročníku KHL může udělat ve čtvrtek.
Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 9225 diváků.
Střely na branku: 27 – 26
Je dobojováno! CSKA Moskva vítězí na ledě Petrohradu 5:2 a v sérii vede už 3:0. Domácí Petrohrad byl sice ve třetí třetině aktivnějším týmem, ale dlouho se nedokázal prosadit. Branka přišla až v 57. minutě, kdy svůj důraz na brankovišti uplatnil Igor Ožiganov. Domácí kouč poté odvolal Hellberga na střídačku, ale hosté hru bez brankáře dokonale potrestali. Nejprve se prosadil Mat Robinson a Konstantin Okulov ještě přidal pátý zásah CSKA.

Konec zápasu.

59:41

59:41 Konstantin OKULOV - 2:5

59:41

CSKA právě vstřelilo branku!
Ještě jedna branka pro hosty! Domácí znovu hráli bez brankáře, což tentokrát zužitkoval KONSTANTIN OKULOV! Asistence: Bogdan Kiselevič, Anton Slepyšev.

59:07

Nyní už domácí brankář odjel na střídačku! Petrohrad zkouší útočit v šesti bruslařích na ledě.

59:02

Petrohrad se znovu nastěhoval do útočného pásma a ještě se snaží zdramatizovat závěr utkání. Hellberg zatím zůstává v brance.

58:20

58:20 Mat ROBINSON - 2:4

58:20

CSKA právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Domácí brankář Hellberg totiž vyrazil na střídačku a to se Petrohradu stalo osudným. Do úniku se totiž dostal MAT ROBINSON a s přehledem trefil prázdnou branku! Bez asistence.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:29

Vasilij Tokranov si sjel pro přihrávku do obranného pásma, jenže následná rozehrávka se mu vůbec nepovedla. CSKA opět nasbírá cenné sekundy.

57:02

Arťom Švec-Rogovoj znovu zavezl puk do útočného pásma, nicméně zadáci CSKA byli v tomto případě mnohem důraznější a nepustili soupeře do zakončení.

56:23

56:23 Igor OŽIGANOV - 2:3

56:23

Petrohrad právě vstřelil branku!
Nakonec je tady drama! Petrohrad totiž necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jediné branky! Z levého křídla se do předbrankového prostoru prosmýkl IGOR OŽIGANOV a důrazem překonal brankáře! Asistence: Emil Galimov, Linden Vey.

56:04

Oscar Fantenberg si na modré čáře udělal prostor pro zakončení, jenže jeho pokus se až k brankáři CSKA nedostal. Skvěle zasáhl blok hostů.

55:28

Anton Burdasov si dal pozor na nahození ze středního pásma, zpracoval si puk forhendem a rozehrál na levou stranu. Akce Petrohradu však skončila u prvního zadáka.

55:03

Ivan Morozov byl příliš netrpělivý při průniku do útočného pásma, jenže obránce v bílém dresu mu vystavil stopku a nepustil hráče do zakončení.

54:28

Jevgenij Timkin napadal rozehrávku CSKA za jeho brankou. Zadáci v bílém si dali na napadajícího hráče Petrohradu pozor a rozehráli bez větších problémů.

54:01

Právě Tělegin se po další akci dostal do zakončení příklepem. Magnus Hellberg jeho pokus dobře viděl a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

53:41

Ivan Tělegin nahodil puk do útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila u prvního hráče v modrém. CSKA však nasbíralo další cenné sekundy.

53:15

Jaroslav Dyblenko se za brankou prudkou brzdou zbavil napadajícího soupeře a poslal přihrávku na levou stranu. Petrohrad už vrhá všechny síly do útoku.

52:35

Vasilij Tokranov se za vlastní brankou dostal k volnému puku a poslal přihrávku na levou stranu. Hráči CSKA ustáli souboj na modré čáře.

52:08

Viktor Antipin se dostal do útočného pásma, kde zakončil příklepem, ale jeho projektil prolétl kolem zadní tyče. K dorážce už se nikdo v modrém nedostal.

51:34

Hráči CSKA zatím během třetí části bez problémů kontrolují své vedení a domácí Petrohrad prakticky nepouštějí do šancí. Domácím už moc času nezbývá.

51:06

Oscar Fantenberg si dal pozor na rozjetého Antona Slepyševa a odehrál puk po hrazení do středního pásma. Jeho vyhození ale našlo jen soupeře.

50:23

Dinar Chafizullin dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale trefil jen prvního obránce v bílém dresu CSKA. Hosté hrají obětavě.

49:37

Jevgenij Timkin se dostal do útočného pásma a opřel se do volného kotouče. Jeho dělovku však brankář CSKA vyrazil ramenem do ochranné sítě.

49:06

Arťom Švec-Rogovoj se po levém křídle prodral do útočného pásma, jenže Ivan Tělegin se s ním skvěle vrátil a nenechal domácího rychlíka přihrát.

48:35

Vey dostal přihrávku za branku CSKA, odkud vymyslel utajenou přihrávku mezi kruhy, ale obránci CSKA nebezpečný prostor pokryli na jedničku.

48:05

Anton Burdasov se na levé straně opřel do volného kotouče, ale jeho dělovka mířila přímo do lapačky hostujícího brankáře. Vhazuje se po jeho levici.

47:29

Andrej Kuzmenko se na pravém kruhu opřel do volného kotouče, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře v bílém.

47:05

Arťom Švec-Rogovoj se usadil v obranném pásmu a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Hokejisté Petrohradu už moc času nemají.

46:12

Pavel Karnauchov se dostal do útočného pásma, jenže příklepem poslal puk k mantinelu. Petrohrad se prakticky nedostává do zakončení.

45:35

Ivan Tělegin vybojoval puk za brankou soupeře, jenže vyhozením na pravou stranu neoslovil nikoho v bílém dresu CSKA.

45:10

Hosté se na menší časový úsek usadili v útočném pásmu, jenže žádnou nebezpečnou střelu nedokázali vyprodukovat.

44:27

Viktor Antipin se na levé straně opřel do volného kotouče a poslal jej před branku. Tečující Vladimir E. Tkačov puk přizvedl jen nad branku.

44:10

Mat Robinson rozjel další akci zpoza vlastní klece. Po následném souboji na levé strany vyskočil puk na střídačku Petrohradu.

43:41

Jaroslav Dyblenko rozjel akci z obranného pásma, jenže na modré čáře se mu do cesty postavil obránce, který puk vypíchl do bezpečí.

43:10

Domácí brankář Hellberg vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí Petrohrad vstoupil do třetí třetiny mnohem aktivněji.

42:40

Igor Ožiganov rozjel další akci po levé straně, jenže jeho nahození skončilo vedle pravé tyčky. Odražený puk opět získali hosté, kteří uklidňují hru.

42:22

Další akce CSKA Moskva končí na zakázaném uvolnění. Na prudkou přihrávku totiž nedosáhl Anton Slepyšev. Hra se vrátí před klec hostujícího celku.

41:51

Malte Strömwall si sjel na přihrávku na levou stranu a protečoval puk do útočného pásma. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v modrém dresu.

41:20

Petrohrad se znovu vydal do útoku po levém křídle, jenže Andrej Kuzmenko si nepotykal se zpracováním a puk mu vyskočil k obránci.

40:38

Jevgenij Timkin si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže jeho pokus skončil vedle branky. Odražený puk pak získali hráči soupeře.

40:10

Petrohrad uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek musí zlepšit svůj výkon, jinak to s ním v sérii bude vypadat hodně bledě.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:17.
Střely na branku: 17 – 20
Druhá třetina končí! Hostující CSKA během druhé části dokázalo otočit vývoj třetího duelu této série. O vyrovnání se ve 24. minutě využitou přesilovkou Anton Slepyšev. Na jeho zásah ihned navázal John Gilmour a třetí branku vsítil opět v přesilovce Maxim Šalunov. Petrohrad se poté tlačil do útoku, jenže defenziva CSKA hraje další skvělý duel. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:24

Anton Slepyšev se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže od modré čáry zápěstím trefil jen holenní chrániče prvního obránce.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:22

Hosté v plném počtu.

38:02

Ivan Tělegin se v obranném pásmu opřel do volného puku a vyhodil jej přes všechny čáry za klec domácího Petrohradu. CSKA má druhou třetinu pod kontrolou.

37:26

Andrej Světlakov s vypětím všech sil procedil puk ven z obranného pásma. Unavené kvarteto hostujících hokejistů tak může vystřídat.

37:00

Dinar Chafizullin nahodil puk do rohu útočného pásma. Důrazní hokejisté Petrohradu poté puk v útočném pásmu udrželi, ale zatím nevypálili.

36:22

Petrohrad si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Sošnikov.

36:10

Nikita Sošnikov se dostal k volnému puku a vyhodil jej do středního pásma. CSKA už se znovu tlačí do útoku se snahou o další zakončení.

35:59

Hosté v plném počtu.

35:10

Domácí znou zahrozili nahozením před branku CSKA, jenže na prudkou pobídku nedosáhl nikdo v modrém dresu Petrohradu. Puk tak zůstává ve hře.

34:39

Ivan Morozov si sjel na nahození před branku CSKA, jenže špičkou své čepele tečoval puk jen mimo tři tyče. Petrohrad však nadále drží pásmo.

34:15

Joonas Kemppainen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil vedle levé tyčky hostující klece.

33:59

Bude se vylučovat! Dvě minuty za hákování dostává Arťom Blažijevskij.

33:10

Oscar Fantenberg se v obranném pásmu zbavil napadajícího soupeře a rozjel další útok Petrohradu. Jeho nahození však skončilo u zadáků v bílém.

32:42

Daniil Čajka zavezl puk po levé straně na modrou čáru, odkud zkusil své střelecké štěstí příklepem. Jeho pokus však nemířil mezi tři tyče.

32:10

Emil Galimov projel po levé straně do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo v lapačce brankáře Larse Johanssona.

31:34

Jaroslav Dyblenko se zbavil obránce v útočném pásmu, jenže se nedokázal prodrat do střelecké pozice. Akce Petrohradu jsou ve druhé části bezzubé.

31:10

Nikita Sošnikov v rohu obranného pásma získal volný puk a bekhendem vyhodil puk do středního pásma. Jeho vyhození však zastavil Viktor Antipin.

30:51

Hosté v plném počtu.

30:08

Klas Dahlbeck si na pravé straně obranného pásma vzal odražený puk a dokázal jej vyhodit za modrou čáru. Petrohradu se v přesilovce nedaří.

29:35

Linden Vey si nabruslil do skvělé pozice mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, jenže jeho pokus hostující brankář dobře viděl a připsal si snadný zákrok.

29:10

Petrohrad se usadil v útočném pásmu, jenže zakončení skončilo vedle levé tyčky. CSKA následně získalo puk a hosté se osvobodili vyhozením.

28:51

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., vysoká hůl).

28:16

Po dalším útoku CSKA vlétl Šalunov do branky Petrohradu a vyrazil ji z jejího postavení. Technici musí znovu upravit postavení branky.

28:05

Vasilij Tokranov si dojel nahození za branku Petrohradu a rozjel novou akci domácího celku. Petrohrad se však nedostal ani za červenou čáru.

27:26

Střídání v týmu SKA Petrohrad: ze hřiště odchází Alexandr Samonov, přichází Magnus Hellberg.

27:25

27:25 Maxim ŠALUNOV - 1:3

27:25

CSKA právě vstřelilo branku!
Tohle už pro Petrohrad vypadá hodně špatně! CSKA totiž během necelých osmi minut druhé třetiny přidává už třetí branku! Hosté znovu zamkli soupeře před jeho brankou. Přihrávku na pravý kruh obdržel MAXIM ŠALUNOV a dělovkou příklepem poslal puk do sítě! Asistence: John Gilmour, Konstantin Okulov.

27:05

Lars Johansson si dal pozor na mezírku u levé tyčky své branky a utěsnil mezírku. Johansson i v dnešním souboji podává koncentrovaný výkon.

26:27

CSKA bude hrát další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Igor Ožiganov.

26:10

Vey zavezl puk do útočného pásma, nicméně nahozením od modré čáry daroval hostujícímu brankáři velmi snadný zákrok. Vhazuje se před brankou CSKA.

25:32

Domácí brankář povyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům se zrychlením rozehrávky. Gólman Petrohradu neoslovil nikoho v modrém.

25:11

25:11 John GILMOUR - 1:2

25:11

CSKA právě vstřelilo branku!
Hostující celek během krátké chvíle dokonává obrat v dnešním souboji! JOHN GILMOUR dostal prostor na modré čáře, popojel blíž k bránce a střelou zápěstím poslal puk do sítě! Asistence: Arťom Blažijevskij, Konstantin Okulov.

24:27

Lars Johansson si dal pozor na nahození z levé strany útočného pásma a před dojíždějícím Morozovem raději přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po jeho pravici.

24:10

Oscar Fantenberg projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže u něj ihned hlídkoval obránce, který jej čistým zákrokem poslal na mantinel.

23:33

23:33 Anton SLEPYŠEV - 1:1

23:33

CSKA právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Další přesilovou hru už hostující CSKA Moskva využívá. Po krásné akci v útočném pásmu dostal krásnou přihrávku před branku ANTON SLEPYŠEV a trefil odkrytou část klece! Asistence: Andrej Loktionov, Nikita Sošnikov.

23:10

Anton Slepyšev dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud bekhendem nahodil puk mezi kruhy, ale tam zasáhl Viktor Antipin.

22:42

Hosté budou hrát další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Ivan Morozov.

22:10

Andrej Loktionov sjel do útočného pásma, jenže jeho projektil srazil obránce v modrém dresu do ochranné sítě. Vhazuje se před klecí Petrohradu.

21:39

Igor Ožiganov z obranného pásma vyhodil puk do středního pásma, kam spěchal Oscar Fantenberg, nicméně o puk jej obral hned první obránce.

21:10

Anton Slepyšev si sjel do rohu útočného pásma, odkud poslal přihrávku do prostoru mezi kruhy, ale tam pro změnu zasáhl obránce v modrém.

20:41

Igor Ožiganov se dostal k puku za svou brankou a vyhodil puk po hrazení do středního pásma. O něco aktivněji vstoupil do druhé třetiny hostující celek.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Petrohrad se vydal do útoku, jenže akce po levém křídle skončila u obránce v bílém dresu.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:21.
Střely na branku: 5 – 10
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Petrohradu. Domácí celek se dostal do vedení už ve druhé minutě, kdy se prosadil Jevgenij Timkin. Další zásah mohl přidat Tkačov, ale Lars Johansson jeho jedovatou ránu vykopl betonem. V závěru se hosté málem dočkali vyrovnání, ale také Samonov ukázal své umění. Do kabin se proto odchází ze stavu 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Domácí v plném počtu.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:34

Až nyní se hráči domácího Petrohradu dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit za modrou čáru. CSKA tak musí rozjet novou akci od své klece.

18:12

Arťom Sergejev dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončoval příklepem, jenže při střele zlomil hokejku a puk poslal daleko od branky.

17:52

CSKA si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Ivan Morozov.

17:34

Arťom Sergejev si dal pozor na odražený puk a vyhodil jej z obranného pásma vysokým obloučkem. Hraje se hodně svižný hokej a oba týmy chtějí útočit.

17:10

Linden Vey si sjel na přihrávku do středního pásma, otočil se kolem soupeře, jenže nahozením trefil prvního soupeře v bílém. Oba týmy brání na hranici sebeobětování.

16:30

Mohlo být vyrovnáno! Pavel Karnauchov si sjel na přihrávku na brankoviště a snažil se procedit puk mezi betony gólmana. Samonov však vytáhl skvělý reflexivní zákrok!

16:10

Dinar Chafizullin poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, kam si sjel Morozov, jenže měl proti sobě přesilu obránců, kolem kterých se nedostal do útočného pásma.

15:41

Joonas Kemppainen napadal rozehrávku CSKA v jeho obranném pásmu. Zadáci v bílém si na domácího útočníka dali pozor a odehráli puk do bezpečí.

15:22

Oscar Fantenberg si sjel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si neporadil se zpracováním a kotouč mu utekl k obránci.

14:55

Kiselevič dojel nahození za branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté CSKA mají obrovské problémy při přechodu do útoku.

14:10

Arťom Švec-Rogovoj si v útočném pásmu našel prostor na levém kruhu a snažil se zakončit do horního rohu. Gólman CSKA jeho pokus vyškrábl ramenem.

13:38

Viktor Antipin udržel puk na modré čáře, přehodil si puk na forhend a poslal nahození před branku CSKA. Jeho pobídka však skončila na betonu.

13:08

Magnus Hellberg si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval puk do lapačky. Domácí brankář však stačil puk vyklepat na spoluhráče.

12:23

Lars Johansson si dal pozor na dělovku od modré čáry a bez problémů schoval kotouč do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

12:03

Hraje se už tři minuty bez jediného přerušení. Po delší době se do útoku vydali také hokejisté CSKA Moskva, kteří však pásmo dlouho neudrželi.

11:34

Klas Dahlbeck si dal pozor na napadajícího Viktora Antipina a odehrál před ním puk bekhendem ven z obranného pásma.

11:10

Anton Slepyšev si dal pozor na nahození do středního pásma, sklepl puk ze vzduchu na svou hokejku a vydal se do útoku. Domácí jsou stále aktivnější.

10:34

Vladimir E. Tkačov se v rohu útočného pásma opřel do Dahlbecka, který jej odstavil od kotouče. Pokračuje boj o každý metr ledové plochy.

10:16

Hosté v plném počtu.

09:45

Vladimir E. Tkačov dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel příklepem, ale hostující brankář proti jeho pokusu vytáhl fantastický zákrok betonem!

09:18

Anton Burdasov dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se mezi kruhy, jenže bekhendový pokus mu vůbec nevyšel a skončil vedle levé tyčky.

08:45

Domácí v plném počtu.

08:16

Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Anton Slepyšev.

07:35

Arťom Blažijevskij střílel z pravé strany, jenže domácí brankář si pokryl mezírku u přední tyčky a připsal si snadný zákrok. CSKA však nadále drží puk v útočném pásmu.

07:05

Sergej Andronov střílel z pravé strany útočného pásma, ale do jeho rány si obětavě lehl Oscar Fantenberg, který puk srazil mimo nebezpečný prostor.

06:45

CSKA si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Andrej Kuzmenko.

06:39

Dinar Chafizullin se na modré čáře opřel do odraženého kotouče, jenže před brankou jeho pobídku netečoval nikdo v modrém dresu.

06:06

Ivan Tělegin projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže střelou zápěstím rozezvučel pouze zadní mantinel.

05:35

John Gilmour dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale trefil hned prvního hráče v modrém dresu Petrohradu.

05:00

Hra je přerušena! Po jedné z akcí CSKA Moskva vypadla branka Petrohradu ze svého postavení. Technici nyní musí upevnit branku.

04:36

Pavel Karnauchov projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže důrazný Oscar Fantenberg jej čistým způsobem přitlačil k mantinelu.

04:02

Sergej Andronov spěchal za dlouhou přihrávkou na levé křídlo, jenže kotouč nabral příliš velkou rychlost a skončil v moci obránců Petrohradu.

03:37

Domácí reklamovali zákrok u střídačky hostujícího celku, jenže rozhodčí dal jasným gestem najevo, že se hra přerušovat nebude.

03:10

Vladimir E. Tkačov se vydal do obranného pásma a čistým zákrokem odstavil soupeře od kotouče. Tkačov poté poslal puk za modrou čáru.

02:26

Arťom Sergejev zastavil rodící se akci soupeře a znovu získal kotouč pro hostující CSKA. Celek z hlavního města má velké problémy při přechodu do útoku.

02:10

Klas Dahlbeck získal odražený puk v obranném pásmu a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Za jeho pobídkou se nikdo v bílém nevydal.

01:19

01:19 Jevgenij TIMKIN - 1:0

01:19

Petrohrad právě vstřelil branku!
Petrohrad se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Domácí tak přerušili smůli v ofenzivě v rámci této série. Na přihrávku zpoza branky si sjel JEVGENIJ TIMKIN a z brankoviště překonal brankáře. Asistence: Vladislav Kameněv, Jaroslav Dyblenko.

01:10

Arťom Sergejev spěchal za vlastním nahození do rohu útočného pásma. Proti přesile obránců v modrém však kotouč neudržel.

00:34

Klas Dahlbeck dostal přihrávku na modrou čáru, odkud kotouč nahodil před branku domácího Petrohradu, ale zadáci v modrém jeho pobídku zablokovali.

00:10

Petrohrad uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek musí v dnešním duelu zabrat, aby si udržel šance na postup.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Petrohrad bude hrát v modrém, zatímco CSKA oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Ožiganov (A), Fantenberg, Dyblenko, Chafizullin, Antipin, Tokranov, A. Bělov – Ketov (A), Kemppainen, V. E. Tkačov – Burdasov (C), Ivan Morozov, Kuzmenko – Strömwall, Vey, E. Galimov – Timkin, Kameněv, Švec-Rogovoj.

CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Čajka – P. Karnauchov, Andronov (C), M. Kempe – Okulov, Šalunov, Mamin – Sošnikov, Loktionov, Slepyšev – Tělegin, Světlakov, Alexandr Popov.

Rozhodčí: Olenin, Hribik – Bersenjov, Lazarev.
Do dnešního souboje nezasáhne nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
Petrohrad stojí před domácími zápasy před velmi náročným úkolem. Proti neoblíbenému soupeři se musí pokusit dotáhnout dvouzápasovou ztrátu. Přitom v prvním i druhém kole play-off dokázal své soupeře vyprovodit z letošního ročníku KHL v pěti zápasech. V semifinálových duelech však hráčům z "Benátek severu" zvlhl střelecký prach.
V semifinále Západní konference zatím sledujeme jednoznačný průběh. CSKA Moskva totiž zvládlo oba duely na domácím ledě a vede v sérii 2:0. Přitom v předchozí fázi si postup do semifinále vybojoval moskevský celek až v sedmém duelu s Lokomotivem Jaroslavl. V semifinálových duelech svého soupeře ale pokaždé jasně přehrál. Za 120 minut dokonce armádní klub nedovolil Petrohradu ani jednu vstřelenou branku.
1. zápas série

CSKA Moskva – SKA Petrohrad 3:0
Branky a nahrávky: 19. Tělegin (M. Robinson, Světlakov), 19. Slepyšev (Loktionov), 45. Šalunov (Okulov, M. Robinson)

2. zápas série

CSKA Moskva – SKA Petrohrad 2:0
Branky a nahrávky: 22. Šalunov (Okulov, Mamin), 60. Okulov (Slepyšev).
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání semifinále KHL mezi Petrohradem a CSKA Moskva.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SKA Petrohrad – CSKA Moskva

2:5

konec (1:0, 0:3, 1:2) Stav série: 0:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Timkin (Kameněv, Dyblenko), 57. Ožiganov (E. Galimov, Vey) – 24. Slepyšev (Loktionov, Sošnikov), 26. Gilmour (Blažijevskij, Okulov), 28. Šalunov (Gilmour, Okulov), 59. M. Robinson, 60. Okulov (Kiselevič, Slepyšev)

SKA Petrohrad: Samonov (28. Hellberg) – Ožiganov (A), Fantenberg, Dyblenko, Chafizullin, Antipin, Tokranov, A. Bělov – Ketov (A), Kemppainen, V. E. Tkačov – Burdasov (C), Ivan Morozov, Kuzmenko – Strömwall, Vey, E. Galimov – Timkin, Kameněv, Švec-Rogovoj.

CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Čajka – P. Karnauchov, Andronov (C), M. Kempe – Okulov, Šalunov, Mamin – Sošnikov, Loktionov, Slepyšev – Tělegin, Světlakov, Alexandr Popov.

Rozhodčí: Olenin, Hribik – Bersenjov, Lazarev

Diváci: 9225

Průběh zápasu
1. třetina
01:19 PET 1:0 Timkin (Kameněv, Dyblenko)
06:45 PET 2 Kuzmenko, podrážení
08:16 MOS 2 Slepyšev, vysoká hůl
17:52 PET 2 Ivan Morozov, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
22:42 PET 2 Ivan Morozov, podrážení
23:33 MOS 1:1 Slepyšev (Loktionov, Sošnikov)
25:11 MOS 1:2 Gilmour (Blažijevskij, Okulov)
26:27 PET 2 Ožiganov, držení
27:25 MOS 1:3 Šalunov (Gilmour, Okulov)
27:26 PET -Samonov +Hellberg (Střídání)
28:51 MOS 2 Slepyšev, vysoká hůl
33:59 MOS 2 Blažijevskij, hákování
36:22 MOS 2 Sošnikov, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
56:23 PET 2:3 Ožiganov (E. Galimov, Vey)
58:20 MOS 2:4 M. Robinson
59:41 MOS 2:5 Okulov (Kiselevič, Slepyšev)
Konec