Menu

Další

UFC

Nikita Krylov - Magomed Ankalajev

Vítěz: Ankalajev

konec

28.02.2021, 04:00 • UFC Apex, Las Vegas • Patrik Czepiec

On-line přenos je u konce. Sledujte s námi i poslední zápas na hlavní kartě. (04:22:27)

Vítěz: Magomed Ankalajev (na body – jednomyslně)

Všichni tři bodoví viděli vítězství Nikity Krylova v prvním kole, ale zároveň také následný zvrat v podání Magomeda Ankalajeva. Po výsledku 28:29 tak vítězí už v šestém utkání v řadě a měl by se definitivně posunout do první desítky pořadí polotěžké divize. I když českého zástupce Jiřího Procházku v současné chvíli nezajímá, v 28 letech patří k velkým nadějím své váhy a kdo ví, zda se spolu oba borci jednoho dne nepotkají. Nyní ale půjde Ankalajev slavit zasloužený skalp.

05:00

Konec zápasu.

04:50

Za poslední minutu a půl se pozice obou mužů nezměnila. Bylo by překvapením, pokud vítězství nezíská právě Ankalajev.

04:27

Na každý pohyb Krylova má Ankalajev odpověď. Poslední vteřinky utkání.

03:48

Magomed Ankalajev značkuje soupeře levačkou. I když nejde zrovna o silné rány, stačí mu to. Sudí utkání z této pozice do postoje určitě vracet nebude.

03:01

Jsme dávno za polovinou závěrečné části, Krylov odtančil na chvíli do středu, jenže Ankalajev si jej přitáhl zpět a posílá ho na zadní část těla. Zdá se být hotovo, ale v MMA nikdy neříkej nikdy.

02:26

Krylov se ještě nevzdává. Dokázal se i za cenu několika Ankalajevových levaček dostat na nohy a bude se snažit ještě otočit pozici a stav kola.

01:50

Teď už totéž neplatí a Ankalajev dotáhl takedown do úspěšného konce. Stačí kontrolovat Krylova na zemi a utkání získá ve svůj prospěch.

01:22

Hodně síly v obou rukou ukrývá Mogamed Ankalajev. Teď ji chtěl využít ke strhu, ale Krylov není v klinčích žádným nováčkem a dlouho se brání.

00:38

Teď navíc výtečný jab, který Krylovovi vůbec nechutnal a uchýlil se k nesmyslnému takedownu. Rozhodující rundu tedy neodstartoval nejlépe.

00:08

Dobrá práce Krylova, který po naznačení úderu rukou přidal roundkick. Ovšem Ankalajev se necítí ohrožený žádným jeho výpadem.

00:01

Začátek 3. kola

05:00

Konec 2. kola

04:18

Krylov předvedl nadějný moment, jenže při snaze otočit pozici Ankalajev reagoval rychle a udržel ukrajinského bojovníka na zádech. Toto kolo bude jeho.

03:47

Je znát, že Magomed umí bojovat i na zemi. Dobře svázal soupeře a není důvod, proč by spěchal za ukončením.

03:23

Krylov se musí snažit tento souboj roztrhnout. Zatím se dostal alespoň do sedu, jenže to zkrátka nestačí.

02:38

Nikita Krylov si hledá prostor, kudy udeřit. Jenže teď to neudělal vůbec dobře a jeho otočku využil Ankalajev k zachycení nohy a následnému strhu.

02:08

Maximum síly vypustil Ankalajev ve svém úderu kolenem a tomuto kolu zatím kraluje, byť opticky to tak vypadat nemusí.

Nikita Krylov - Magomed Ankalajev

Vítěz: Ankalajev

konec


Rozhodčí: Mark Smith