Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Manchester United

0:0

konec (0:0)

28.02.2021, 17:30 • Stamford Bridge, Londýn • 26. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.41 3.4 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:32:53)
Zápas 26. kola mezi Chelsea a Manchesterem United skončil bezbrankovou remízou. Tento výsledek vzhledem ke kvalitě obou mužstev není překvapivý, opatrná hra se očekávala. Pár velkých příležitostí k vidění přesto bylo. Ve 49. minutě střílel Hakím Zijach chytře do protipohybu gólmana, ale de Gea za sebe ještě dal pravou ruku a udržel čisté konto. Posléze zahrozili i hosté, avšak skrytou ránu Scotta McTominaye Mendy zvládl vyrazit a o pár minut později proletělo technické zakončení Freda těsně vedle pravé tyčky.

Více zajímavých příležitostí již souboj pátého týmu s druhým nepřinesl, Oba celky si své postavení udržely. The Blues se přiblížili na jeden bod West Hamu, Rudí ďáblové naopak o bod odskočili Liškám z Leicesteru.
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Zasahovat ještě musel také Edouard Mendy. Štiplavou ránu vypálil Fred, pozorný Mendy pro jistotu jen boxoval míč do bezpečné vzdálenosti od brány.

90+3

Fotbalisté The Blues v poslední nastavené minutě rozehrávali ještě jednu standardku. Centr Jamese si defenziva Rudých ďáblů pohlídala, s následným pokusem Kovačiće neměl de Gea těžkou hlavu.

90+2

Dlouhý odkop Davida de Ge mířil na Martiala, jenž se vyšplhal vysoko do vzduchu a ještě na míč dosáhl. To mu ovšem nebylo nic platné, protože hrál za postranní lajnou. Aut pro domácí.

90+1

Standardka v podobě přímého kopu se Chelsea nepovedla a United rozjeli slibný brejk. Po pravé lajně se rozběhl Scott McTominay, avšak jeho přízemní pas úspěšně zastavil všudypřítomný N'Golo Kanté.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

89

V souboji jeden na jednoho úspěšnější Christian Pulisic, jenž nastřelil Freda a právě od Brazilce se kulatý nesmysl odrazil za postranní čáru.

88

Levý obránce Luke Shaw na středu našel Anthonyho Martiala. Nově příchozí fotbalista si zkusil míč posunout do běhu, ale v cestě do šestnáctky mu zabránil Christensen. Dánský stoper dnes hraje velmi povedené střetnutí.

87

S útočnou agresivitou to nyní přehnal Mason Mount. Wan-Bissaku okopával tak dlouho, až arbitra Attwella donutil k přerušení hry.

86

Druhý střelecký pokus The Blues v krátkém časovém sledu obstaral Christian Pulisic. Američan pálil pod tlakem Maguira vysoko nad.

85

Timo Werner zkoušel střelou z pod velkého úhlu překvapit Davida de Geu. Mířil na bližší tyč, kde byl ovšem španělský gólman připraven a předvedl povedený zákrok.

84

Centr Reece Jamese z pravé strany měl oči. Nebýt výborného defenzivního zákroku Victora Lindelöfa, zakončoval by Werner do poloodkryté brány.

83

Ben Chilwell před presujícím Martialem utekl ke středovému kruhu. Odtud zapojil do hry Christensena, jenž bez problémů přenesl hru na Jamese.

82

Nahrávka Kovačiće na Reece Jamese byla příliš prudká. Anglický bek zdviženým palcem chorvatského spoluhráče pochválil, jenže míč na hrací ploše nezachytil.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Nadále platí, že skóre je bezbrankové. V posledních minutách má navrch Chelsea, ale United hrozí z rychlých brejků.

Chelsea FC – Manchester United

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   62. Chilwell (CHE) – 50. Fred (MAN), 79. Maguire (MAN)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.

Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger – Hudson-Odoi (46. R. James), Kanté, Kovačić, Chilwell – Zijach (78. Werner), Mount – Giroud (65. Pulisic).
Náhradníci: Arrizabalaga – M. Alonso, R. James, Jorginho, Havertz, Emerson, Pulisic, Werner, K. Zouma.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – McTominay, Fred – Greenwood (79. Martial), B. Fernandes, D. James – Rashford.
Náhradníci: D. Henderson – Bailly, A. Diallo, Martial, N. Matić, Telles, Tuanzebe, van de Beek, Williams.

Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Long