Menu

Futsal

1. Futsal liga

SK Slavia Praha – Svarog FC Teplice

3:5

konec (2:3)

23.02.2021, 20:00 • SH Eden • 9. kolo • Martin Kamenik

Tipsport: 2.78 4.81 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou velice zajímavé utkání, které udrželi na své straně hostující futsalisté. Svarog si upevnil třetí příčku v tabulce a vyhoupl se dokonce až před Chrudim, se kterou si to v pátek rozdá o druhé místo. Slavia bude doma hostit Rapid Ústí nad Labem. (22:33:37)

Konec zápasu.

40

40. SALLA - 3:5

40

Teplice právě vstřelily branku!
K rozehrávce dlouhé penalty se postavil JOAO SALLA a perfektní ranou překonal brankáře Karpiaka – 3:5.

40

Červenou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha), který musel uhasit únik teplického hráče. Hosté budou zahrávat desetimetrový kop!

40

Poslední minuta zápasu. Slavia se snaží o přípravu poslední akce. Hosté se ale velice dobře brání.

39

Slávisté stále nastěhovaní na polovině Svarogu. Do zakončení se dostal David Jošt, ale brankář Michal Hůla vytasil další skvělý zákrok.

38

Dominik Ostrák se snažil předložit míč před branku Joštovi, který ale dostal míč na paty. Do sešívané svatyně se musel na malý moment vrátit Vondráček, který si připsal zákrok proti střele Gutiho.

38

David Jošt si bere brankářský dres. Slavia to zkouší v power-play!
Oddechový čas pro domácí.

38

38. ADRIANO - 3:4

38

Teplice právě vstřelily branku!
Jan Křemen ztížil pozici Gutimu, který zakončil nepříliš povedenou střelou. Svarog se ale rychle ujal míče a ADRIANO se po pěkné kličce dostal k zakončení a tvrdou ranou pod břevno prostřelil Vondráčka – 3:4.

37

Teplice si teď hlasitě oddechly! Dominik Ostrák z velké vzdálenosti napálil parádní přízemní ranou tyč Hůlovy branky.

36

David Jošt po nepřesné přihrávce na útočné polovině mohl zasunout míč do branky na druhé straně. Zdeněk Sláma připravil pro slávistického střelce parádní parketu. Pokus zamířil mimo branku.

35

Zdeněk Sláma se snažil za obranou Svarogu najít naběhnutého Davida Jošta. Paulinho dokázal míč zasáhnout a poslal ho za postranní čáru.

35

Třetí faul Matúše Ševčíka ve druhém poločase. Tato si prohodil míč kolem slovenského futsalisty, kterému nezbylo nic jiného než faulovat. Pátý akumulovaný faul pro domácí tým!

34

I přes velkou výškovou převahu Jiřího Barana vyhrál hlavičkový souboj Filip Vaktor, který v dnešním duelu předvádí perfektní defenzivní výkon.

33

Paulinho s Decem vymysleli rozehrávku, která zamířila na zadní tyč. Tato ale zakončit nedokázal.

33

Michal Hůla nyní vyčaroval neskutečný zákrok! David Jošt usměrnil míč za brankáře Svarogu, ten ale dokázal vytasit perfektní zákrok a vytěsnil balon mimo tři tyče!

SK Slavia Praha – Svarog FC Teplice

3:5

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 4. Ševčík (Ostrák), 19. Leovski, 25. Ostrák (Ševčík) – 2. Claudio, 17. Guti, 20. Adriano (Deco), 38. Adriano, 40. Salla (10 m kop)

Karty:   15. Sláma (SLA), 17. Ševčík (SLA), 28. Křemen (SLA) – 18. Claudio (STP), 26. Deco (STP)   40. Křemen (SLA)

SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Jošt, Křemen, Sita, Homola (C), Daniel, Leovski, Ostrák, Ševčík, Vaktor, Sláma, Plíšek, Hruška

Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Adriano, Tato, Salla, Alemão, Guti, Claudio (C), Paulinho, Šebek, Baran, Žolcer

Rozhodčí: Čep, Petr