Menu

Futsal

1. Futsal liga

SK Slavia Praha – Svarog FC Teplice

3:5

konec (2:3)

23.02.2021, 20:00 • SH Eden • 9. kolo • Martin Kamenik

Tipsport: 2.78 4.81 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou velice zajímavé utkání, které udrželi na své straně hostující futsalisté. Svarog si upevnil třetí příčku v tabulce a vyhoupl se dokonce až před Chrudim, se kterou si to v pátek rozdá o druhé místo. Slavia bude doma hostit Rapid Ústí nad Labem. (22:33:37)

Konec zápasu.

40

40. SALLA - 3:5

40

Teplice právě vstřelily branku!
K rozehrávce dlouhé penalty se postavil JOAO SALLA a perfektní ranou překonal brankáře Karpiaka – 3:5.

40

Červenou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha), který musel uhasit únik teplického hráče. Hosté budou zahrávat desetimetrový kop!

40

Poslední minuta zápasu. Slavia se snaží o přípravu poslední akce. Hosté se ale velice dobře brání.

39

Slávisté stále nastěhovaní na polovině Svarogu. Do zakončení se dostal David Jošt, ale brankář Michal Hůla vytasil další skvělý zákrok.

38

Dominik Ostrák se snažil předložit míč před branku Joštovi, který ale dostal míč na paty. Do sešívané svatyně se musel na malý moment vrátit Vondráček, který si připsal zákrok proti střele Gutiho.

38

David Jošt si bere brankářský dres. Slavia to zkouší v power-play!
Oddechový čas pro domácí.

38

38. ADRIANO - 3:4

38

Teplice právě vstřelily branku!
Jan Křemen ztížil pozici Gutimu, který zakončil nepříliš povedenou střelou. Svarog se ale rychle ujal míče a ADRIANO se po pěkné kličce dostal k zakončení a tvrdou ranou pod břevno prostřelil Vondráčka – 3:4.

37

Teplice si teď hlasitě oddechly! Dominik Ostrák z velké vzdálenosti napálil parádní přízemní ranou tyč Hůlovy branky.

36

David Jošt po nepřesné přihrávce na útočné polovině mohl zasunout míč do branky na druhé straně. Zdeněk Sláma připravil pro slávistického střelce parádní parketu. Pokus zamířil mimo branku.

35

Zdeněk Sláma se snažil za obranou Svarogu najít naběhnutého Davida Jošta. Paulinho dokázal míč zasáhnout a poslal ho za postranní čáru.

35

Třetí faul Matúše Ševčíka ve druhém poločase. Tato si prohodil míč kolem slovenského futsalisty, kterému nezbylo nic jiného než faulovat. Pátý akumulovaný faul pro domácí tým!

34

I přes velkou výškovou převahu Jiřího Barana vyhrál hlavičkový souboj Filip Vaktor, který v dnešním duelu předvádí perfektní defenzivní výkon.

33

Paulinho s Decem vymysleli rozehrávku, která zamířila na zadní tyč. Tato ale zakončit nedokázal.

33

Michal Hůla nyní vyčaroval neskutečný zákrok! David Jošt usměrnil míč za brankáře Svarogu, ten ale dokázal vytasit perfektní zákrok a vytěsnil balon mimo tři tyče!

32

Adriano se dostal přes Homolu do střelecké pozice. Adam Vondráček zasahovat nemusel.

31

Právě Ševčík se snažil také zaútočit. Obrana Svarogu ho ale dokázala pokrýt. Mladý slovenský futsalista zvládl sešívanému celku rychlým návratem pomoct v obranné fázi.

30

Matúš Ševčík v krátkém časovém sledu dvakrát fauloval. Slavia tak náhle již se čtyřmi akumulovanými fauly. Ve druhém případě skončil na palubovce Paulinho.

29

Naopak Tato fauluje na polovině hrací plochy Slámu. Zkušený futsalista si zkušeně pokryl balon a hosté zapsali třetí akumulovaný faul.

29

Po faulu Křemena na polovině Svarogu mohli zaútočit hosté. Teplice ale o balon velice rychle přišli, protože se Tato poroučel k zemi. Ostrák ale dle sudího Čepa nefauloval.

28

Žlutou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha).

28

Po nedovoleném zákroku Davida Jošta nepřesně rozehráli hosté a Slavia mohla v rychlém kontru vstřelit vedoucí branku. Křemena ale vychytal Hůla. Celou situaci se snažil ještě dohrát Jošt, sešívaný kanonýr ale míč od Křemena neobdržel.

27

Jan Křemen se pokusil vysunout dlouhým pasem kapitána Jana Homolu. Teplický brankář Michal Hůla vystartoval z brankoviště a odkopl míč do bezpečí.

27

David Jošt znovu faulován na polovině hřiště. Nedovoleným zákrokem se provinil Adriano. Druhý akumulovaný faul pro Svarog Teplice.

26

Dvě chyby v rozehrávce Slavie. Hosté mohli domácí tým potrestat. Salla ale nechal pouze vyniknout brankáře Vondráčka, který si připsal důležitý zákrok.

26

Žlutou kartu dostává Deco (Svarog FC Teplice).

26

David Jošt využil volného prostoru a zamířil dopředu. Hostující Svarog ho dokázal zastavit pouze za cenu nedovoleného zákroku. První akumulovaný faul druhého poločasu.

25

25. OSTRÁK - 3:3

25

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí tým rozehrával standardní situaci od postranní čáry. DOMINIK OSTRÁK se odhodlal ke střele, která s pomocí teče skončila až za zády brankáře Michala Hůly – 3:3. Asistence: Matúš Ševčík.

24

Dominik Ostrák z voleje netrefil branku. Na druhé straně prošel přes Slámu Adriano, který ale taktéž poslal balon pouze vedle tyče.

24

Svarog se dostal jednoduchou akcí přes obranu Slavie a nakonec mohl zakončovat Adriano na druhé straně hřiště. Ševčík s Vondráčkem situaci kontrolovali na brankové čáře.

23

Jan Křemen našel parádní přihrávkou na zadní tyči volného Jana Homolu. Kapitán sešívaného celku trefil ranou z první břevno za Hůlou!

23

Jan Homola v souboji s Jiřím Baranem. Oba futsalisté si tam ještě něco vyřizovali mimo hru. Rozhodčí Radim Čep je následně musel umravnit.

22

Slavia se dostávala do zakončení. David Jošt byl ale ubráněn Decem a domácí tým ztratil míč na útočné polovině. Pražané si míč ale brzy vybojovali zpět.

21

Slávisté povedeně zakombinovali na polovině Svarogu. Jan Homola byl ale zdvojen teplickými hráči, kteří ho obrali o balon. Dopředu zamíří Teplice.

21

Jiří Baran se dostal k pěkné individuální akci. Brankář Vondráček dokázal rychle vyběhnout a odpravil míč do bezpečí. Následně na hrací ploše skončil Claudio, se kterým to nevypadá příliš dobře.

21

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:04.
Na Slavii sledujeme zajímavý futsal. Hosté se po brance kapitána Claudia ujali vedení. Matúš Ševčík sice vyrovnal, ale hosté se znovu dostali do náskoku po trefě Gutiho. Většina přítomných v hale si myslela, že gól Leovskiho bude poslední brankou prvního poločasu. V poslední vteřině se ale prosadil ještě Adriano.

20

První poločas skončil.

20

20. ADRIANO - 2:3

20

Teplice právě vstřelily branku!
Tak to je nevídané. Oba celky se už viděly v kabině. Svarog to ještě vyzkoušel střelou v poslední vteřině a ADRIANO je označen za střelce branky – 2:3. Asistence: Deco.

20

Jan Křemen zaměstnal spolu s Davidem Joštem obranu Svarogu. Slavia rozehrávala roh, ale zaútočili hosté. Adriano vypálil pouze nad branku.

20

Jan Homola se dostal do dalšího zakončení Slavie na pravé straně. Přízemní střela končí zákrokem brankáře Svarogu. Následně byl faulován uprostřed hrací plochy David Jošt. Pátý akumulovaný faul Teplic!

19

19. LEOVSKI - 2:2

19

Slavia právě vstřelila branku!
Nyní to ale makedonský futsalista napravil. Slávisté srovnávají krok. IGOR LEOVSKI vyslal střelu slabší nohou, kterou propálil Michala Hůlu – 2:2.

19

Hraje se opravdu, jak se říká od podlahy. Zdeněk Sláma se prosadil v tvrdém souboji a vybojoval míč pro domácí tým. Slavia následně další útok nezakončila, protože Leovski nenašel Ostráka na zadní tyči.

18

Zajímavé zakončení na druhé straně. Guti se dostal do rychlého úniku. Po krátké kličce ale zahraniční futsalista minul svou střelou zadní tyč.

18

Žlutou kartu dostává Claudio (Svarog FC Teplice).

18

Matúš Ševčík procházel po levé straně, kde ho zastavil za cenu faulu Claudio. Zajímavá rozehrávka standardní situace také pro Slavii.

17

Deco se pokusil o střelu. Zdeněk Sláma balon srazil do zámezí. Pražané se vrátí k držení míče.

17

Oddechový čas pro hosty. Po faulu Ševčíka, který musel uhasit vznikající požár, si hostující trenér Eloy Alonso zavolal své hráče a připravili rozehrávku standardní situace ze zajímavé pozice.

17

Žlutou kartu dostává Matúš Ševčík (SK Slavia Praha).

17

17. GUTI - 1:2

17

Teplice právě vstřelily branku!
Velká škoda pro Slavii. Domácí futsalisté mohli vyrazit do rychlého brejku, to však vystihl GUTI, který si připravil míč na střelu a přízemní ranou překonal Vondráčka – 1:2.

16

Standardní situaci rozehrál makedonský reprezentant Igor Leovski. Balon si v předbrankovém prostoru snažil najít David Jošt. Zakončoval ale pouze v záklonu patou a míč skončil za brankou.

15

Igor Leovski vybídl k zakončení Davida Jošta. Brankář Hůla zmenšil sešívanému střelci úhel. Poté byl Paulinhem Jošt faulován. Třetí akumulovaný faul pro Svarog.

15

Žlutou kartu dostává Zdeněk Sláma (SK Slavia Praha).

14

David Jošt si poradil v defenzivní činnosti s Adrianem. Střelu Paulinha z osy hřiště pokryl brankář Adam Vondráček.

14

Matúš Ševčík na levé straně dokázal stihnout míč na hrací ploše a předložil ho před branku Davidu Joštovi. Ten si při zpracování pomohl rukou. Vstřelená branka proto nemohla být uznána.

13

Slavia v posledních minutách velice kompaktně brání. Svarog se dostává do zakončení pouze sporadicky. Po hlavičce Paulinha Vondráček v brance Slavie zasahovat nemusel.

12

Adam Vondráček vytáhl fantastický zákrok! Sešívaný brankář si počkal na střelu po křižném pasu a zřejmě hlavou vytěsnil míč na rohový kop. Roh dokázala Slavia ubránit.

12

Na palubovce zpět Dominik Ostrák. Slovenskému futsalistovi pomohl v obranné práci Igor Leovski, navrátilec po zranění.

11

Paulinho se snažil protlačit na pravé straně přes Jošta. David Jošt ale dokázal zamezit jeho snaze dostat se k Vondráčkovi. Následný rohový kop skončil na obraně Slavie. Deco se neprosadil.

10

Michal Hůla pustil na několik vteřin do hry brankáře Jakuba Marka. Český reprezentační brankář se ale rychle vrátil zpět na své pracoviště. Dobrá zpráva.

10

Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Marek, přichází Hůla.

10

Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Hůla, přichází Marek.

10

Utkání je zatím plně ošetřování. Bohužel. Nyní skončil na palubovce Michal Hůla, který se mi zdálo, lehce podklouzl. Vypadá to na potíže s kotníkem.

10

Hra se opticky srovnala a sešívaní se v posledních okamžicích tlačí více dopředu. Zdeněk Sláma se pokusil skrytou střelou překvapit Hůlu. Přízemní zakončení skončilo mimo.

9

David Jošt se obtočil před brankářem Hůlou a snažil se rozvlnit síť. Pokus ale zamířil mimo branku. Trochu vyčítavě se na Jošta díval Ševčík, který byl postaven zřejmě v lepší pozici.

9

Dominik Ostrák byl chvíli ošetřován přímo na hrací ploše. Věřme, že bude v pořádku, protože Daniel už zmizel do šaten a je velice nepravděpodobné, že by do dalšího průběhu utkání zasáhl.

8

Slavia znovu se slovenskou enklávou na hrací ploše. Dominik Ostrák vybojoval míč a zamířil se Ševčíkem dopředu. Následně byl ale Ostrák zastaven. Rozhodčí Čep tento zákrok jako nedovolený neposoudil.

7

Jan Křemen se dokázal prokličkovat ze sevření teplických hráčů. Následně ho hosté zastavili pouze za cenu faulu. Po rozehrávce zahrozil Jošt. Nedůrazná střela levou nohou nepřekvapila Hůlu v brance Svarogu.

7

Paulinho skončil po zákroku Davida Jošta na palubovce. Nedovolený zákrok sešívaného kanonýra znamená druhý akumulovaný faul pro domácí celek.

6

Slavia nyní měla také velkou příležitost. Deco ztratil míč, protože ho výborně napadal Jan Křemen. Právě Křemen pak hledal před brankou nabíhajícího Jana Homolu, kterému chyběl kousek k zasunutí míče do branky!

5

Na opačné straně se do velké příležitosti dostal Paulinho. Brankář Vondráček ale velice rychle vyběhl a vyrazil míč na rohový kop. Výborný počin od sešívaného brankáře.

4

4. ŠEVČÍK - 1:1

4

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí tým reaguje velice rychle a srovnává stav zápasu. Dominik Ostrák, tedy nová posila z ústeckého Rapidu, poslal balon na MATÚŠE ŠEVČÍKA, který přízemní střelou z levé strany propálil Michala Hůlu – 1:1. Asistence: Dominik Ostrák.

4

Daniel se odhodlal k rozehrání standardní situace. Při střele si ale zřejmě způsobil zranění. Makedonský futsalista tak dokulhal s vypětím všech sil na střídačku, kde je již v péči fyzioterapeutky Slavie.

4

Oba celky prostřídaly a možná také proto chyboval nový hráč na hrací ploše Salla. Zdeněk Sláma mohl zamířit k Hůlovi, ale hráč Svarogu mu to znemožnil.

3

S bolestivou grimasou se ze hřiště odebral Alemão. Následně si Slavia vyžádala oddechový čas. Hosté jsou zatím aktivnějším celkem a sešívaní se v podstatě ještě nedostali do hry. David Filinger to bude chtít se svými svěřenci jistě změnit.

2

2. CLAUDIO - 0:1

2

Teplice právě vstřelily branku!
Tentokrát to již hostujícímu celku vyšlo. CLAUDIO napřáhl z velké dálky a po nešťastné teči skončil míč až v síti za brankářem Slavie Vondráčkem – 0:1.

2

Další pokus z futsalky Claudia. Do zadní strany těla byl zasažen Křemen. Na druhé straně se nepodařil kontr Joštovi.

2

Jan Křemen se dostal po individuální akci na osu hřiště. Rozvíjející akci Slavie ukončil Claudio, který nekompromisně poslal balon mimo hru.

1

Svarog rozehrál zápas na míči a hned se hosté hnali do útočné akce. Claudia dokázal ustrážit Homola. Následný roh zakončil Alemão, ale brankář Vondráček se překvapit nenechal.

1

Utkání právě začalo.
První čtveřice Slavie Homola, Jošt, Daniel a Křemen. Na straně Svarogu Claudio, Gutti, Tato a Alemão.
Sešívaní futsalisté i v dnešním duelu postrádají Radima Zárubu. Do domácí sestavy se naopak vrací makedonská dvojice Daniel – Leovski. Za teplický Svarog nastoupí i Deco, který je zatím společně se Seidlerem nejlepším nahravačem 1. FUTSAL ligy.
Úvodní sestavy:

SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Jošt, Křemen, Sita, Homola (C), Daniel, Leovski, Ostrák, Ševčík, Vaktor, Sláma, Plíšek, Hruška

Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Adriano, Tato, Salla, Alemão, Guti, Claudio (C), Paulinho, Šebek, Baran, Žolcer

Rozhodčí: Čep, Petr.
Předzápasové ohlasy:


Marek Karpiak (brankář Slavie):
„V posledních zápasech nám chyběli tři dobří hráči, přesto jsme ukázali, že dokážeme bojovat jako tým, musíme v takových výkonech pokračovat. Přijede další soupeř ze špičky tabulky, já přesto věřím, že se dobře připravíme a získáme další tři body.“

Michal Hůla (brankář Svarog FC): „Čeká nás velice těžké a důležité utkání na Slavii. Vzhledem k prohrám s Chrudimí a Plzní si nemůžeme další ztrátu dovolit, takže jediné, co bereme jsou tři body. Věřím, že předvedeme dobrý výkon a odvezeme si všechny body.“

zdroj: www.futsalliga.cz
Svarog FC Teplice


Svarog drží před Slavií třetí místo v tabulce 1. FUTSAL ligy. Poslední zápas sehráli tepličtí futsalisté v Liberci. FTZS dokonce sahalo po bodu. Nakonec se ale radovali hosté, kteří zvítězili 2:1. Trefili se Salla a Guti. Nejproduktivnějším hráčem Svarogu je Deco, který se střelecky prosadil jen dvakrát. Návdavkem ale dosud přidal devatenáct asistencí. V brance pravidelně nastupuje člen širší reprezentace Michal Hůla.

SK Slavia Praha


Slavia má za sebou vyrovnané utkání s Démony Česká Lípa. Pražané urvali důležitou výhru a dále mohou aspirovat na třetí příčku v tabulce. Slávisté v posledních duelech postrádali Radima Zárubu a makedonské futsalisty Igora Leovskiho a Daniela. Sešívaní naopak přivedli novou posilu ze Slovenska Dominika Ostráka, který naposledy působil v ústeckém Rapidu.

Pěkný večer z pražského Edenu. Dovolte mi, abych Vás pozval ke sledování futsalového utkání z nejvyšší české soutěže 1. FUTSAL ligy. Úterní večer nabízí dva zápasy. V jednom z nich přivítá domácí SK Slavia Praha v souboji o třetí příčku tabulky Svarog FC Teplice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

SK Slavia Praha – Svarog FC Teplice

3:5

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 4. Ševčík (Ostrák), 19. Leovski, 25. Ostrák (Ševčík) – 2. Claudio, 17. Guti, 20. Adriano (Deco), 38. Adriano, 40. Salla (10 m kop)

Karty:   15. Sláma (SLA), 17. Ševčík (SLA), 28. Křemen (SLA) – 18. Claudio (STP), 26. Deco (STP)   40. Křemen (SLA)

SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Jošt, Křemen, Sita, Homola (C), Daniel, Leovski, Ostrák, Ševčík, Vaktor, Sláma, Plíšek, Hruška

Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Adriano, Tato, Salla, Alemão, Guti, Claudio (C), Paulinho, Šebek, Baran, Žolcer

Rozhodčí: Čep, Petr