Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Senica – FK Blansko

2:1

konec (0:1)

19.01.2021, 12:00 • Senec • David Suchý

Tipsport: 1.95 3.93 3.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní přípravné utkání nakonec vyznělo lépe pro Senicu, která nakonec zvítězila poměrem 2:1. Blansko ovšem jednobrankové vedení drželo poměrně dlouho, nicméně v závěru zápasu dvakrát inkasovalo, což znamenalo, že se do vedení dostala právě Senice, které se nakonec svůj náskok povedlo udržet až do závěrečného hvizdu. (13:43:51)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Senica i nadále vede o jednu branku a Blansku na vyrovnání tak moc času nezbývá.

87

Lahodnému se za pomocí nedovoleného zákroku povedlo zastavit protihráče, Senica tak bude zahrávat zajímavou standardní situaci.

86

Do útočného snažení se nyní zapojil také Addo, který nakonec pouze vracel pod sebe na Hornyáka, jenž nahrával až na obrannou polovinu.

85

Blansko před malým momentem čelilo další útočné akci soupeře, avšak tentokráte neinkasovalo a budeme sledovat dalekonosný odkop.

83

83. KOŠŤÁL - 2:1

83

Senica dala gól! A o pár minut později se Senica dostává do vedení! Na pravém křídle se uvolnil ke zpětné nahrávce Piroska, kterému se povedlo vysunout MARTINA KOŠŤÁLA, který procedil míč pod vyběhnuvším brankářem Blanska.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, výsledek je v tuto chvíli nerozhodný a začínáme tedy opět od začátku.

80

80. BERISHA - 1:1

80

Senica dala gól! máme tady vyrovnávací branku! Senica totiž podnikla útočnou akci přes levou stranu, kde se nacházel ARDIAN BERISHA, který se protáhl až do zakončení, jenž skončilo až za vyběhnuvším brankářem Blanska.

80

Pro nahrávku si před malým momentem seběhl Carrillo, který zpětnou nahrávkou oslovil brankáře Slančíka, jenž odkopával na druhou strau.

79

Poté měl dobrou pozici ke skórování Žák, který pálil z ideální střelecké pozice, avšak hrací předmět poslal hodně vysoko nad branku.

78

U svého pokutového území se povedlo zakročit Malému, který tak za sebe nepustil centrovanou nabídku od pravé postranní lajny.

77

Blansko navíc rozjelo rychlý protiútok, který rovněž skončil na nepovedeném centru, jenž doputoval k připravenému brankáři.

76

Blansko se málem dostalo do dvoubrankového vedení, avšak již překonaného Slančíka zastoupil jeden z protihráčů na malém vápně.

75

Košťál to zkoušel dalším pohotovým centrem do pokutového území, avšak znovu našel pouze rukavice připraveného brankáře.

74

Za obranu soupeře si pokoušel seběhnout jeden hráč Senice, avšak dle pomezního sudího se jednalo o ofsajdové postavení.

73

Poté se v pokutovém území povedlo zakročit Lahodnému, který tak čistým způsobem eliminoval protihráče a hra se může otočit.

FK Senica – FK Blansko

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 80. Berisha, 83. Košťál – 24. Bartolomeu (pen.)

Karty:   15. Kopečný (SEN)

FK Senica: Fryšták (46. Slančík) – Kopečný (63. Hornyák), Asanović, Carrillo, Malý, Turčák (46. Košťál), Addo, Gallovič (46. Gamboš), Piroska, Guba (83. F. Buchel), Malec (63. Berisha)
Náhradníci: Slančík – Hornyák, Berisha, Košťál, Gamboš, J. Buchel, F. Buchel.

FK Blansko: Halouska – Sedlo, Černín, Helebrand, Koraksič, Buchta, Etchri, Harba, Machalík, Bartolomeu, Lhotecký