Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sheffield United – Newcastle United

1:0

konec (0:0)

12.01.2021, 19:00 • Bramall Lane • 18. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.44 3.14 3.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí Sheffieldu, který svého soupeře porazil výsledkem 1:0. Sheffield United vstupoval do druhého poločasu v početní převaze, což bylo na hrací ploše patrné. Domácí se přesto dlouhou dobu nemohli dostat do žádné vyložené šance, až zhruba dvacet minut před koncem zápasu zahrál v pokutovém území rukou hostující Fernández. Právě penalta nabídla jedinou branku zápasu, o kterou se postaral Bily Sharp. Sheffield United tak zaznamenal letošní první vítězství v Premier League, právě tato výhra by mohla být pro Sheffield patřičnou vzpruhou. (20:54:13)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:12.

90+6

Konec zápasu.

90+6

V závěru zápasu chyboval domácí Bogle, který si neporozuměl s Ramsdalem. Domácí brankář přesto situaci dokázal zažehnat.

90+5

Hayden zatáhl za dres protihráče a rovněž vyfasoval kartu.

90+5

Hendrick si troufl na riskantní nahrávku, přesto se mu povedlo oslovit Longstaffa. Newcastle to poté zkoušel centrem, který ale odvracel Ampadu.

90+4

Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází David McGoldrick, přichází Phil Jagielka.

90+4

Jsme za polovinou nastaveného času a domácím se daří držet míč na opačné polovině hrací plochy, což jim pochopitelně maximálně vyhovuje.

90+2

K oné rozehrávce se nakonec postavil střídající Murphy, který to pochopitelně zkoušel směrem na branku. Jeho pokus ale směřoval přímo doprostřed.

90+1

McGoldrick před malým momentem zbytečně fauloval kousek od svého pokutového území a jeho celek bude čelit nebezpečné standardní situaci.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o šest minut.

90

Žlutou kartu dostává David McGoldrick (Sheffield United FC).

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí jsou blízko k letošnímu prvnímu vítězství. Ještě ale musíme počítat s nastavením.

87

Osborn se následně postaral o autové vhazování z levé strany, které poslal přesně na vedle stojícího Flecka. Jeho centr se ale povedlo odvrátit Haydenovi.

86

Další žlutá karta. Tu pro změnu vyfasoval hostující obránce Schär, který poměrně zbytečně ramenem poslal k zemi McGoldricka.

85

85. Brewster trefil tyč.

85

Málem to bylo o dvě branky! Brewster se znovu napřáhl zpoza pokutového území, tentokráte byla jeho střela ztečována pouze do pravé tyče.

84

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází DeAndre Yedlin, přichází Jacob Murphy.

83

Wilson si seběhl do pokutového území, kde se nakonec natáhl k hlavičce. Tu ovšem poslal přímo doprostřed, což bylo snadné sousto pro domácího brankáře.

Sheffield United – Newcastle United

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Sharp (pen.)

Karty:   80. Sharp (SHU), 90. McGoldrick (SHU) – 42. Fraser (NEW), 69. Darlow (NEW), 86. Schär (NEW), 90+5. Hayden (NEW)   45. Fraser (NEW)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:12.

Sheffield United: Ramsdale – Basham (51. Brewster), Egan (C), Ampadu – Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn – McGoldrick (90+4. Jagielka), Burke (59. Sharp).
Náhradníci: Foderingham – Brewster, Bryan, Sharp, Mousset, Lowe, Jagielka.

Newcastle United: Darlow – Yedlin (84. Jacob Murphy), F. Fernández (C) (77. Carroll), Schär, Clark, P. Dummett (74. Ritchie) – Hendrick, S. Longstaff, Hayden, Fraser – C. Wilson.
Náhradníci: Dúbravka – Almirón, Anderson, Carroll, Joelinton, M. Longstaff, Gayle, Jacob Murphy, Ritchie.

Rozhodčí: Madley – Smart, Eaton