Menu

Fotbal

Kvalifikace mistrovství Evropy - ženy

Česko – Moldavsko

7:0

konec (5:0)

01.12.2020, 15:00 • Letní stadion na Zadních Vinohradech, Chomutov • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.0 22.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Česká republika je dál ve hře o Euro 2022 žen, se s vámi loučím přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (16:56:13)
Utkání, které se hrálo pouze na jednu branku skončilo poměrem 7:0. České hráčky si v Chomutově s chutí zastříleli a loučí se se skupinovou fází vysokým vítězstvím. Národní tým tak přeskočil Polsko a už klepe na barážovou bránu. Ovšem k tomu musí být splněná podmínka, že Polky nevyhrají se Španělskem. Tento duel byl odložen pro pozitivní testy v týmu našich sousedek.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Miroslav MRÁZOVÁ - 7:0

90+3

Česko právě vstřelilo branku!
Hostující obránkyně chybovala, když si nepohlídala skákavý míč. K němu se dostala MIROSLAVA MRÁZOVÁ, jejíž pokus po zemí zamířil do vzdálenější části branky. Česká republika tak porazí Moldavsko stejným poměrem, jako v prvním duelu.

90+2

Střílený centr mířil před branku z pravé strany a Munteanuová vyrazila balon před sebe. Lucie Martínková se nacházela kousek vedle, a tak se Moldavsko znovu ubránilo.

90+1

Budou se nastavovat tři minuty!

90

Moldavosko mířilo do otevřené obrany, avšak Veronica Cojuhariová toho moc nevymyslela. Střídající Šlajsová ji doběhla a ještě ji zbavila balonu.

88

Petra Vyštejnová musela jít nejprve do skluzu, aby získala zdárně ztracený míč a poté to sama zkusila. Jenomže na hranici šestnáctky měla proti sobě dvě soupeřky, přes které neprošla.

87

Běží sedmaosmdesátá minuta a české brankářky si zatím nesáhly na balon. České hráčky už nikam nespěchají a spíše si užívají konec zápasu.

85

Celé utkání se hraje pouze na jedné polovině, ovšem české hráčky po přestávce výrazně polevily. Zápas už spěje ke konci a rozdíl ve skóre je šestigólový.

84

Reprezentace kombinovala na útočné polovině, ale následně ji byl odpískán ofsajd. Praporek vyletěl nahoru velmi rychle a Moldavsko bude po dlouhé době u míče.

81

Už se znovu hraje a Česká republika začíná z vlastní polovinu. Ovšem dá se očekávat rychlý přechod vpřed.

79

Národní tým se znovu více tlačí k centrům a další si pohlídala hostující brankářka. Po odehraní míče zůstala v šestnáctce ležet Cerescuová, která potřebuje ošetření.

78

78. Natalia Munteanuová vyrazila z branky a míč vyboxovala

78

Před branku Moldavska mířila Miroslava Mrázová, avšak Natalia Munteanuová vyrazila z branky a míč vyboxovala na rohový kop.

77

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Eva Bartoňová, přichází Gabriela Šlajsová.

76

Za vápnem si míč pěkně stáhla kolem soupeřky Kamila Dubcová, která okamžitě vystřelila. Její pokus velmi rychle padal dolů, ovšem stejně zamířil jen nad branku Moldavska.

Česko – Moldavsko

7:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 14. Stašková, 17. Cahynová, 26. Petříková, 36. Svitková, 43. Dubcová, 54. Stašková, 90+3. Mrázová

Karty:   72. Dubcová (CZE) – 28. Cojuhariová (MOL), 70. Sivolobová (MOL)

Česko: Votíková (46.Sloupová) – Vyštejnová, Bertholdová (C), Cahynová, Petříková – Bartoňová (77. Šlajsová), Dubcová, Svitková, Szewieczková – Martínková, Stašková.
Náhradníci: Lukášová, Sloupová – Dlasková, Pochmanová, Šlajsová, Mrázová, Krejčiříková, Chlastáková, Ringelová, Necidová, Janíková. Černá.

Moldavsko: Munteanuová (C) – Sivolobová, Musteațăová, Cerescuová, Prisăcariová – Cojuhariová, Topalová, Colesnicencová, Țaburová – Caramanová – Chiperová (36. Mardariová).
Náhradníci: Panová, Cuţurubaová – Raileanová, Darenscaiaová, Mițulová, Petrovscaiaová, Trofimová, Druţăová, Mardariová, Peștereanová, Colnicová.

Rozhodčí: Guilleminová – Coppolaová, Bartniková (všechny Francie)