Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (0:1)

30.11.2020, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 9. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.58 3.23 2.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas dvou týmů ze spodu tabulky nás mile překvapil, protože nám nabídl skvělou podívanou, kde jsme viděli plno šancí a rovnou tři góly. Nakonec to lépe zvládla Parma, která tedy bere tři body. Pro tuto chvíli je to ode mě vše a zase někdy na počtenou. (22:46:54)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:15.
Parma nakonec dotáhla dobře rozehraný zápas do vítězného konce, i když se o výhru musela dlouho strachovat. Vítězství ji zajistil dvougólový Gervinho, který otevřel střelecký účet i ve druhé půli, ale na něj okamžitě zareagoval Eldor Šomurodov. Janov tak měl skoro padesát minut na druhou branku, avšak tu nedokázal vsítit kvůli výborné defenzivě hostů. Ti se tak radují z plného bodového zisku a posouvají se na šestnácté místo tabulky.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Luca Pellegrini to zase pokazil, jeho vzdušný pas se totiž zatočil mimo hrací plochu a vypadá to, že hostující brankář stihne sotva rozehrát.

90+6

Domácí se poprvé v nastavení dostali dopředu, Luca Pellegrini však centruje jen do rukavic Luigiho Sepeho, který následně nakopává co nejvíce dopředu.

90+5

Andreas Cornelius dokonce mohl zabojovat o míč v pokutovém území, kde sice skončil na zemi, ale o nedovoleném zákroku nemohlo být řeč.

90+4

Hosté rozehráli přímý kop nakrátko a v rohu hřiště se snažili získat co nejvíce času. Pár sekund tak vybojovali, ale nakonec Janovu darovali aut.

90+3

Parma drží míč na útočné polovině, za sebou už má tak polovinu nastavení. Gervinho navíc vedle pokutového území donutil soupeře k faulu a znamená to tedy nadějnou standardku.

90+2

Alberto Grassi schytal opravdu tvrdou ránu do ramena, kvůli čemuž musí být dost dlouho ošetřován, na což si domácí stěžují, ale je moc dobře vidět, že zažívá obrovskou bolest.

90+1

Nastavuje se pět minut.

90

Goran Pandev si našel centr v pokutovém území, zakončoval však v obtížné pozici, protože před ním bylo spoustu protihráčů, které se rozhodl přelobovat, což se mu sice povedlo, ale netrefil bránu.

89

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Mattia Bani, přichází Mattia Destro.

88

Gervinho měl docela dost prostoru na hraně pokutového území, střela levačkou mu však hrubě nevyšla, protože se sotva došourala mimo hrací plochu.

87

Domácí aut letí až do pokutového území, ale tam přichází jen útočný faul, po kterém tak Parma bude moci získat další sekundy rozehrávkou.

86

Na Mihovi Zajcovi je moc dobře vidět, že před chvílí střídal, protože to zrychlení je neuvěřitelné. Díky němu donutil jednoho ze soupeřů k faulu.

85

Po žluté kartě Mattia Baniho musí být ošetřován Andreas Cornelius, který to schytal do obličeje. Ten samozřejmě nikam nespěchá a dopřává svým spoluhráčům chvíli klidu.

84

Žlutou kartu dostává Mattia Bani (Janov CFC).

Janov CFC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 50. Šomurodov – 10. Gervinho (Kucka), 47. Gervinho

Karty:   76. Badelj (JAN), 84. Bani (JAN) – 58. Busi (PRM)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:15.

Janov CFC: Paleari – Goldaniga, C. Zapata, Bani (89. Destro) – Ghiglione (82. Pjaca), Sturaro (C), Badelj (81. Parigini), Lerager (69. Zajc), Pellegrini – Scamacca, Šomurodov (69. Pandev).
Náhradníci: Zima – Pjaca, Destro, A. Masiello, Zajc, Behrami, Parigini, Rovella, Pandev, Radovanović, Czyborra.

Parma Calcio 1913: Sepe – Busi (73. Iacoponi), Osorio, Alves (C), Gagliolo (19. Laurini) – Kucka, Scozzarella (63. Hernani), Kurtić – Karamoh (74. Grassi), Gervinho – Cornelius.
Náhradníci: Colombi – Iacoponi, Grassi, Camara, Brunetta, Hernani, Brugman, Valenti, Laurini, Ricci, Inglese, Nicolussi.

Rozhodčí: Mariani – Prenna, Villa