Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – 1. FC Kolín nad Rýnem

1:2

konec (0:1)

28.11.2020, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 9. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.23 6.64 13.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:36:41)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
Je konec a v Dortmundu se zrodil překvapivý výsledek, do tabulky totiž bere tři body Kolín nad Rýnem! Ten šel do druhé půle s vedením o jednu branku, které navíc ještě navýšil. Byla to navíc hodně podobná akce jako při první brance. Marius Wolf posunul míč na zadní tyč, odkud ho do sítě dostal i podruhé v utkání Iljás Schirí. Borussia poté měla velký tlak a dočkala se snížení. Thorgan Hazard vyslal přízemní střelu po zemi a trefil se na zadní tyč. To ale bylo od domácích vše. Erling Häland ještě mohl v závěru srovnat, ale netrefil bránu, a tak Borussia padla 1:2.

90+5

Konec zápasu.

90+5

V samotném závěru mohlo být srovnáno, ale není! Youssoufa Moukoko poslal míč na zadní tyč, odkud ho do ohně vracel Marco Reus. Před bránou byl úplně volný Erling Häland, jenže ten ve stoprocentní šanci trefil míč jen vedle tyče!

90+4

Do vápna Kolína nad Rýnem nyní létá jeden centr za druhým. Dortmund ještě vybojoval rohový kop a do šestnáctky doběhl také Roman Bürki. Ten si na roh také naskakoval, ale k zakončení se nedostal.

90+3

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Jan Thielmann, přichází Kingsley Ehizibue.

90+2

Hosté to nyní hrají jednoduše skvěle a vůbec nepůjčují svému soupeři míč. Navíc byli na útočné polovině, a tak je Borussia hodně daleko od brány Horna.

90+1

Žlutou kartu dostává Ismail Jakobs (1. FC Kolín nad Rýnem).

90

Nastavovat se bude pět minut!

89

A celý zápas se nám opravdu pomalu blíží ke svému konci a my se nejspíše dočkáme obrovského překvapení! Kolín totiž nad Dortmundem stále vede!

88

Rohové kopy jsou dnes ale doménou hostujícího celku, nikoli toho domácího. Dortmund tak nyní nezahrozil, navíc se ještě provinil nedovoleným zákrokem.

87

Mats Hummels měl na noze vyrovnávací branku! Byl totiž úplně sám ve vápně na nějakých dvanácti metrech a zkusil střelu pod horní tyčku. Timo Horn ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a míč vyrazil na rohový kop!

86

A to nebyla špatná možnost na domácí straně, mohlo být srovnáno! Erling Häland ale napálil z dobré pozice jen soupeře. Následně ještě hlavičkoval Mats Hummels, jenže mířil přesně do rukavic Tima Horna.

85

Thorgan Hazard měl znovu hodně prostoru na levé straně vápna, kde se navíc kličkou zbavil svého soka. Jeho následný přízemní centr obrana odvrátila.

84

Dortmund kombinuje na polovině hřiště, jenže by potřeboval být o pořádných několik metrů dále. Kolín nad Rýnem ale dnes působí v obraně dobře.

83

Iljás Schirí si na druhé straně naskakoval úplně osamocený na centr do šestnáctky, ale ten byl přece jen hodně vysoký. Na hattrick tak nemohl zacílit.

82

Giovanni Reyna to měl k míči nyní daleko, a tak ho nedokázal zpracovat. Youssoufa Moukoko o něj ještě zabojoval, jenže to měl k balónu taky hodně daleko.

81

Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut, nejspíše se něco nastaví. Každopádně domácímu týmu se začíná krátit čas velmi rychle.

Borussia Dortmund – 1. FC Kolín nad Rýnem

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 74. T. Hazard (Reyna) – 9. Schirí (M. Wolf), 60. Schirí

Karty:   54. Can (DOR) – 29. Schirí (KLN), 90+1. Jakobs (KLN)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.

Borussia Dortmund: Bürki – Meunier (61. T. Hazard), Akanji, Hummels, Passlack (68. Reyna) – Witsel, Can – Sancho, Reus (C), Brandt (67. Moukoko) – Häland.
Náhradníci: Hitz – Ł. Piszczek, Reyna, Dahoud, Morey, Moukoko, Bellingham, T. Hazard, Delaney.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn (C) – M. Wolf, Bornauw, Czichos (66. J.-K. Horn), Čestić – Schirí – Rexhbecaj (74. Drexler), Duda, S. Özcan, Jakobs – Thielmann (90+3. Ehizibue).
Náhradníci: Zieler – Schmitz, Katterbach, Limnios, Modeste, Ehizibue, Arokodare, Drexler, J.-K. Horn.

Rozhodčí: Brand – Stein, Wessel