Menu

Další

UFC

Katlyn Chookagianová - Cynthia Calvillová

Vítěz: Chookagianová

konec

22.11.2020, 04:49 • UFC Apex, Las Vegas • Patrik Czepiec

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost a sledujte s námi i další zápasy na dnešní hlavní kartě UFC. (05:11:58)

Vítězka: Katlyn Chookagianová (na body – jednomyslně)
Výsledek 30:27 a tedy výhra u všech tří rozhodčích hovoří jasnou řečí. Katlyn Chookagianová se hlásí o šanci v titulovém klání muší váhy, protože s naprostým přehledem zatočila se čtyřkou své divize. Poměrně dlouho jsme neviděli tak přesvědčivý a interesantní výkon v tříkolové přestřelce, která nebyla zakončena předčasným finišem. Chookagianové v zápase logicky pomáhal boj ze vzdálenosti, kde využila lepší fyzické parametry. Jen na hlavu poslala podle statistik bezmála 50 úderů. Navíc se úspěšně vyhnula všem pokusům o takedown v prvním kole a Calvillová již neměla v dalším průběhu sílu se o strhy pokoušet znovu. Přestože v závěru trefila jeden dramatický úder, připisuje si zcela jasnou porážku. Blonde Fighter se po prohře s Andradeovou vrací do zelených hodnot.

05:00

Konec zápasu

04:40

Dobrá kombinace pomohla Calvillové ke zvýšenému tlaku a i s rotrženým nosem jedinkrát v utkání překvapila soupeřku, která se odhodlala jen k obrannému úprku. Půjde se k bodovým lístkům. Přestože Calvillová zvedá ruce, moc šancí nemá.

04:02

Poslední minutku vykopla Calvillová zajímavým jabem, ovšem ten neprošel až k bradě. Chookagianová předvádí dominantní vítězství, které je už téměř jisté.

03:17

Nezdálo se, že by přišel přesný úder, ale Calvillová patrně podklouzla a už ležela na zemi. Jenže Chookagianová nemusí spěchat a počká si, až se její protivnice vrátí na nohy.

02:50

Calvillová minimálně v závěrečné rundě zvýšila pohyb a možná si chystá finální pokus o takedown. Toto kolo je zatím na body srovnané.

02:12

Dva jaby z přední ruky zafungovaly a znovu vyprovokovaly Calvillovou k tomu, aby si nenechala toto počínání líbit. Jenže to pak logicky vede v postoji k dalším chybám.

01:25

Jeden úder Calvillové na prsa a pak i do žeber, to je ale hodně málo. Chookagianová vypadá ve stavu, kdy by podobné tečky mohla dostávat ještě deset hodin.

00:42

Je to ale Chookagianová, kdo nadále kontroluje oktagon a postavení v něm. Možná se proti unavené soupeřce pokusí i o předčasný konec.

00:12

Je jasné, že Calvillová musí jít pro ukončení, pokud dnes chce vyhrát. I přesto, že na cestě vždycky nakoupí úder, musí se pouštět do přestřelek.

00:01

Začátek 3. kola

05:00

Konec 2. kola

04:44

Parádně se Katlyn trefila. Trojice úderů v řadě se svezla po hlavě Calvillové, která toho má plné zuby.

04:22

A další lowkick, který donutil Calvillovou ke svižnému výpadu. Bohužel pro ni však zcela minula.

03:42

Hodně tvrdý lowkick, po kterém se Calvillová úplně přetočila na druhou stranu, než do té doby postávala. Chookagianová ovšem neblázní, jde o téměř profesorský výkon.

02:51

Nejlepší úder Calvillové v tomto kole a asi i v zápase. Z předklonu vyhledala bradu, ovšem Chookagianová reaguje dalším tvrdým jabem a bere soupeřce získaný vítr z plachet velmi záhy.

02:15

Těsně před polovinou kola jsme na středu oktagonu, intenzita úderů i jejich počet, to vše převažuje ve prospěch Blonde Fighter.

01:28

Calvillová by se měla prezentovat rychlejšími přískoky, jenže to je právě zbraň Chookagianové. Jedenatřicetiletá bojovnice nechce připustit komplikace.

Katlyn Chookagianová - Cynthia Calvillová

Vítěz: Chookagianová

konec


Rozhodčí: Mark Smith