Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – Valencia CF

2:2

konec (2:0)

22.11.2020, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 10. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 2.66 3.26 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:09:11)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 0:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 21:16.
Je za námi velmi dramatické utkání v rámci španělské LaLigy! Nakonec se body v duelu mezi Alavésem a Valencií dělí, přestože to tak po první půli nevypadalo, jelikož domácí vedli o dvě branky. Valencia ale předvedla skvělou stíhací jízdu a povedlo se jí srovnat. Nejprve nebyla domácím uznána branka a hostům trvala odpověď jen dvě minuty. Manu Vallejo využil přihrávky Gameira před prázdnou bránu a dal svému týmu naději. O čtyři minuty později přišlo srovnání. Hugo Guillamón si nejvýše naskočil na centr ze standardky a svou hlavičkou nedal gólmanovi šanci. Manu Vallejo poté mohl dokonce rozhodnout, ale tentokrát se branky nedočkal.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Ale hosté ještě měli zajímavou možnost! Manu Vallejo zkusil jemně přehodit gólmana, ale ten jeho pokus škrtl a obránce dokonal odkopem jeho práci. Nyní chyběly jenom centimetry.

90+5

Domácí celek měl k dispozici standardní situaci, ale nijak moc nezahrozil. Začíná to vypadat, že týmy se dnes budou dělit. Kdo to po první půli čekal?

90+4

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází José Gayá, přichází Toni Lato.

90+3

José Gayá musel spěchat za soupeřem, když evidentně ucítil bolest v zadním stehenním svalu a bude muset střídat, to je pro Valencii ztráta kapitána!

90+2

Manu Vallejo si nabíhal za svého soupeře, ale pomohl si při tom faulem. Toho si rozhodčí všiml, avšak domácí fotbalisté se na balónu dlouho neudrželi.

90+1

Zatím nám běží první z nastavených minut, na vstřelení branky je ještě času mraky... Je pravdou, že dnes se hodně zdržovalo, když rozhodoval VAR.

90

Nastavovat se bude osm minut!

89

Fernando Pacheco nyní musel zasahovat! José Gayá vyslal hodně jedovatou střelu z levé strany, ale domácí gólman jeho pokus vyrazil na roh.

88

Alavés se hnal do zajímavé šance, ale střelu z nějakých dvanácti metrů zastavil obránce Valencie. To byla ještě zajímavá možnost hráčů v bílomodrém.

87

Druhý poločas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Nyní už je stav vyrovnaný. Podaří se jednomu z týmů vstřelit ještě vedoucí branku?

86

Nyní se hra přece jen vyrovnala a hosté už nejsou v takovém laufu. Každopádně ve druhé půli předvedli skvělý výkon a nejspíše získají alespoň bod.

85

Hostující gólman při předešlém zákroku utržil nějaký nepříjemný zákrok do zátylku, ale ošetřování nakonec nepotřebuje, a tak je schopen pokračovat.

84

Také Alavés se po velmi dlouhé době dostal dopředu. Luis Rioja vyslal velmi zajímavý centr do vápna, ale Jaume Doménech ho dokázal vyboxovat.

82

Hosté se ženou dopředu a rozhodně dnes mají šanci otočit stav duelu! Deportivo nyní úplně vypadlo z role a Valencia si na hřišti dělá to, co chce.

81

Hostující fotbalisté jsou nyní při obrovské chuti. Viděli jsme střelu ze střední vzdálenosti, ale ta hráči Valencie nesedla, a tak balón skončil vysoko nad.

80

Tato branka však také platí! Jeden z domácích hráčů se zapomněl, takže soupeře do ofsajdu nevystavil. Povede se Valencii stav otočit?

79

A VAR znovu v akci!

77

Valencia právě vstřelila branku!
Neskutečné, takto brzké srovnání asi nikdo nečekal, hosté mají ještě spoustu času na otočku! Carlos Soler rozehrával standardní situaci, ze které centr posadil přesně na hlavu HUGA GUILLAMÓNA, jenž se z dobré pozice nemýlil.

76

Valencia je nyní při chuti a rozhodně se můžeme dočkat srovnání, klidně i brzkého! Hosté se drží na balónu a dělají svým soupeřům obrovské problémy.

75

Tentokrát branka platí! Rozhodně nás bude čekat ještě dramatická koncovka duelu!

74

Znovu je v akci VAR...

73

Valencia právě vstřelila branku!
Ještě tady budeme mít obrovské drama, je to jen o gól! Kévin Gameiro si pohlídal ofsajdovou linii a dostal se za obranu. Svým pasem ještě našel lépe postaveného MANUA VALLEJA, kterému stačilo trefit prázdnou bránu.

72

Branka neplatí!

72

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Borja Sainz.

71

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Joselu, přichází John Guidetti.

71

Domácí se sice dočkali branky, ale ta není uznána! Víctor Laguardia si nejspíše pomohl při zpracování rukou, navíc byl nejspíše v těsném ofsajdu. Celou situaci ale znovu řeší VAR!

70

Domácí budou každou chvilku střídat dva hráče. Joselu se už pakoval ze hřiště, ale nakonec je poslán zpět a hostující fotbalisté budou rozehrávat standardku.

69

Fotbalisté v oranžových dresech by potřebovali utahovat šrouby v okolí šestnáctky, ale mají velké problémy se k ní dostat. Na půlce bránu soupeře neohrozí.

68

Gonçalo Guedes je hodně aktivní od svého příchodu na hřiště. Tentokrát se dostal ke střele po zemi, ale Fernando Pacheco se dostal ke své tyči včas.

67

Ježe domácí celek v té době měl dvoubrankový náskok, který si drží i nadále. Valencia se sice snaží, ale zatím to k zdramatizování duelu nevede.

66

Domácí celek se v posledních momentech směrem dopředu vůbec nedostává, jeho akce končí většinou na půlce. Nápadně to připomíná hosty z první půle...

65

Dlouho se nám z důvodu VARu nehrálo. Dá se proto očekávat zajímavé nastavení. Hosté jsou ale nyní aktivnější a budou se snažit brzy skórovat.

63

Ale hosté kopat penaltu nebudou! Gonçalo Guedes si možná trochu pomohl při zpracování rukou, i když kopnutí bylo z boční kamery celkem jasné...

62

Rozhodčí se jde podívat na video!

61

No, ale hosté spíše kopat penaltu měli! Ximo Navarro naprosto jasně kopnul svého soupeře někam do žeber a míč netrefil... Ve hře je ještě VAR!

60

už je za námi šedesát minut hry a hostující celek nadále prohrává o dvě ranky. Jeden z nich nyní spadl ve vápně, ale sudí ukazuje, že penaltu pískat nebude.

59

Obrovská šance na hostující straně! Kévin Gameiro dostal skvělou přihrávku mezi obránce. Jeho střela ale mířila do hrudníku gólmana, a tak hosté stále prohrávají o dva góly!

58

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Lee Kang-in, přichází Gonçalo Guedes.

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Manu Vallejo.

57

Lee Kang-in si nabíhal do skvělého prostoru, kam mezi obránce také dostal přihrávku. Míč se mu však zamotal mezi nohy, a tak nadějná akce brzy skončila.

56

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jota, přichází Manuel García.

55

Nyní si však hostující fotbalisté vůbec nerozuměli a zbytečně se zbavili balónu na útočné polovině. Domácí celek navíc sáhne k prvnímu střídání.

54

Deportivo vybojovali standardní situaci, kterou si znovu vzal na starosti Lucas Pérez. Jeho centr však dopadl přesně na hlavu soupeře, který míč odhlavičkoval.

53

Žlutou kartu dostává Hugo Guillamón (Valencia CF).

52

Valencia se nyní tlačí dopředu a je to diametrálně odlišný výkon než v prvním poločase. Hodně by jí z psychické stránky pomohla vstřelená branka.

51

Rodrigo Battaglia vymýšlel celkem zajímavou přihrávku, ale tu sebrali soupeři. Ti se díky tomu hnali do zajímavé šance, ale Denis Čeryšev z velkého úhlu nedokázal dostat míč do sítě.

50

Je za námi prvních pět minut druhé půle a vypadá to, že hostující fotbalisté se ještě pokusí udělat něco s výsledkem. Na dva góly ještě mají mnoho času.

49

Centr z něj navíc mířil do velmi zajímavého prostoru, ale jeden z hostí toto místo přeběhl. Dlouhou nohu tam navíc strčil jeden z domácích, jenž míč zastavil.

48

Fotbalisté v oranžových dresech předvedli dobré přenesení na levou stranu, odkud měl přijít centr do šestnáctky. Ten byl zastaven a hosté si kopnou roh.

47

Domácí znovu vstoupili do úvodu poločasu hodně aktivně a vybojovali roh. Lucas Pérez si ho vzal na starosti, ale Jaume Doménech si s centrem poradil.

46

A už se zase hraje! Vypadá to, že ani jeden z týmů nesáhl ke změně. To je překvapením spíše u Valencie, která by nejspíše nějaké oživení do hry potřebovala.

46

Začal druhý poločas.
Nakonec se nehrála ani jedna minutka navíc, s čímž budou spokojení hlavně domácí fotbalisté. Ti totiž vedou po první půli o dvě branky! Na úvodní gól jsme navíc nemuseli čekat vůbec dlouho. Na rohový kop si počkal Ximo Navarro, jenž míč následně uklidil na zadní tyč. O deset minut později navíc byl hráč Alavésu sražen ve vápně a kopala se penalta. Lucas Pérez ji v pohodě proměnil a bylo to o dva góly. Valencia toho směrem dopředu moc nepředvedla a bude muset hodně přidat, pokud chce dnes získat body.

Další poločas začne přibližně v 22:01.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Valencii se pomalu ale jistě začíná krátit čas v prvním poločase, chybí nám jen minutka do jeho konce! Hostům se navíc nedaří prokombinovat se k půlce.

43

Kévin Gameiro není spokojený s výrokem sudího, když si doslova osedlal jednoho ze soupeřů. Neměl se sice kam uhnout, ale rozhodčí názor měnit nebude.

42

Ximo Navarro je jedním ze střelců domácích, tentokrát to zkusil centrem do zajímavého místa, ale jeho spoluhráč ho podskočil. Jaume Doménech poté chytá.

41

Tentokrát to hosté zkusili centrem z pravé strany, ovšem s tím neměla defenziva Deportiva žádné potíže. Valencii se směrem dopředu vůbec nic nedaří.

40

Do konce poločasu nám chybí posledních pět mnut, možná se něco málo nastaví! Domácí vedou pohodlně o dvě branky a svého soupeře k ničemu nepouští.

39

Jeden z hostí nyní vlétl do souboje jako tank, avšak byl u míče dříve. Následně se ocitl na zemi a hlavní rozhodčí zákrok na něj ohodnotil jako nedovolený.

38

Valencia měla možnost hodně zajímavé standardní situace. Nakonec jsme viděli přímou střelu na bránu z nějakých pětadvaceti metrů. Daniel Wass to nekopl úplně špatně, ale bohužel pro hosty netrefil bránu.

37

Žlutou kartu dostává Florian Lejeune (Deportivo Alavés).

36

Rodrigo Battaglia byl nyní nepříjemně sražen na polovině hřiště, ale vybojoval pro svůj tým alespoň volný kop. Domácí mají zápas zatím úplně pod kontrolou.

35

Hostující fotbalisté to zkusili dalekým přenesením na levou stranu. Přihrávka sice byla přesná, ale hostující hráč neměl komu dopředu nahrát, a tak otočil.

34

Počet střel: 8 – 1!

33

Ne, zatím je to hodně marná snaha v podání Valencie. Nemůže se dostat s míčem přes polovinu hřiště. Jedinou možností jsou nákopy, které domácí sbírají.

32

Fotbalisté v oranžových dresech se sice drží na míči, ale jsou s ním jen na své obranné polovině. Velké problémy jim dělá napadání domácích hráčů.

31

Jenže hostům se zatím nedaří ani trochu! Naopak. Viděli jsme další možnost domácího týmu, ale tentokrát se zaskvěl Jaume Doménech skvělým zákrokem.

30

Už je za námi třetina dnešního duelu. Alavés rozehrávalo standardní situaci, ale při té se jeho hráč provinil faulem. Valencia tak může zaútočit.

29

Valencia má sice větší držení míče, ale na hře to moc vidět není. Deportivo hraje přesně to, co potřebuje. Navíc si vybojovali další standardní situaci.

28

Držení míče: 43% – 57%!

27

Denis Čeryšev už vymyslel o něco lepší centr na zadní tyč, kam si na něj naskakoval Yunus Musah. Tomu je ale odpískán faul, a tak mají míč zase domácí.

26

Hosté vybojovali standardku, kterou si vzal na starost Lee Kang-in. Jeho centr domácím žádné potíže nenadělal, a tak budou muset znovu dobývat.

25

Jota se dostal ke střele z hranice šestnáctky, avšak ta mu zrovna nesedla. Míč sotva dojel ke gólmanovi, a tak Jaume Doménech v pohodě balón chytá.

24

Snad poprvé se Valencia dostala s míčem na útočnou polovinu a kombinovala. Sama se o ní však připravila nepřesným pasem mezi obránce.

23

No, sice je za námi teprve polovina prvního poločasu, ale s hosty to nevypadá úplně ideálně. Nejsou schopní navázat na výkon s Realem a jsou jasně horší.

22

Jaume Doménech si mohl po delší době chytit balón bez nejmenších problémů. Na dlouhý nákop si nikdo nenabíhal, a tak ho gólman hostí chytá.

21

Domácí obrana se po delší době dostala k balónu, když včas zastavila akcí svého soupeře. Valencia se ještě nedostala ani k nějaké střele mezi tři tyče.

20

Kévin Gameiro předvedl skvělý náběh mezi obránci, když si fantasticky pohlídal ofsajd. Následně předvedl ještě lepší zpracování patičkou do běhu, ale jeho následná rána mířila vysoko nad břevno domácí svatyně.

19

Valencia to zkusila dlouhým nákopem za obranu, ale s tím neměl Fernando Pacheco ani ten nejmenší problém. Míč lapil do rukavic a okamžitě bude rozehrávat.

18

Deportivo navíc pokračuje ve velmi dobré výkonu. Tentokrát jsme viděli akci po levé straně. Tudy je zatím tažena většina akcí domácích, ale tentokrát neúspěšně.

16

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Chvilku jsme sice čekali, ale nakonec jsme se dočkali. Domácí celek vede o dvě branky! Míč si na penaltový puntík postavil LUCAS PÉREZ, jenž napálil míč pod břevno k levé tyči. Doménech sice směr vystihl, ale na balón nedosáhl.

14

Alavés se zatím nemusí vůbec bránit. Celkem jasně diktuje tempo hry a je jasně lepším celkem na hřišti. Navíc bude kopat ještě penaltu!

13

Rozhodčí si ještě něco domlouval s hráči. Poté jsme viděli přízemní pas do vápna, ale rána z první byla zastavena hráčem Valencie, který míč nepropustil.

12

Hosté se zatím nemohou absolutně dostat do tempa zápasu... Domácí si v okolí šestnáctky dělají, co chtějí. Nyní vybojovali do statistik další rohový kop.

11

A domácí vybojovali standardní situaci ještě z druhé strany a hosté s tím zatím mají velké problémy! Míč tentokrát propadl a ke dvěma střelám se dostal Rodrigo Battaglia, ale ani jednou nepropálil hradbu před sebou.

10

Lucas Pérez si nyní doslova naběhl do soupeře a chytal nepříjemný zásah. Vybojoval však pro svůj tým standardní situaci. S centrem si Valencia sice poradila, ale k odraženému balónu se zase dostali domácí hráči.

9

Viděli jsme dobrý centr někam na hranici malého vápna, kde se k hlavičce dostal Gabriel Paulista. Ten byl však hodně rozhozený, a tak jeho hlavička mířila nad.

8

Avšak to byl konečně alespoň náznak hráčů v oranžových dresech. Viděli jsme akci po levé straně, ale centr před bránu byl sražen Navarrem na rohový kop.

7

A hostům se zatím nedaří ani trochu, dostanou se zatím maximálně jen na polovinu hřiště. Domácí mají složenou zálohu z pět hráčů a dobře toho využívají.

6

Valencia se už trochu oklepala z úderu v podobě inkasované branky a snaží se projít dopředu. Domácí celek ovšem hraje velmi dobře na polovině hřiště.

5

Tak to je neskutečný start v podání Alavésu. Vlastně to byla jeho první střela na branku, která skončila gólem. Hosté ale při tomto rohu neskutečně zaspali.

3

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Avšak my zde máme velmi brzkou branku v tomto utkání, domácí vedou! Lucas Pérez vyslal dobrý centr do míst, kde si to Valencia ani trochu nepohlídala. Tam se objevil XIMO NAVARRO, jenž placírkou poslal míč do sítě.

2

A právě domácí se nám dostali do zajímavého náznaku šance! Tomás Pina pronikl po levé straně, avšak jeho přízemní centr byl sražený na rohový kop.

1

A dnešní utkání nám právě začalo! Domácí fotbalisté nastupují v bílomodrých dresech a jsou mírnými favority. Hosté pro dnešek zvolili oranžovou.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Deportivo Alavés: F. Pacheco – Laguardia, Lejeune, R. Duarte – Navarro, Jota, Battaglia, Pina, Rioja – Joselu, Lucas Pérez.
Náhradníci: Sivera – Tachi, Guidetti, García, Ely, Martín, T. Tavares, Sainz, López, Deyverson, Marín.

Valencia CF: Doménech – Wass, Paulista, Guillamón, Gayá – Musah, Račić, Soler, Čeryšev – Lee Kang-in, Gameiro.
Náhradníci: Rivero – Lato, Mangala, Guedes, Sobrino, A. Blanco, Jason, M. Vallejo, T. Correia, Koindredi, Esquerdo.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco.
Deportivo Alavés

Alavés rozhodně nepatří mezi Top týmy španělské soutěže. To každopádně ukazuje i jeho postavení. Po devíti odehraných zápasech má na svém kontě devět bodů, které stačí jen na patnáctou pozici. Jeho skóre navíc také není úplně příznivé. Celkově totiž inkasoval deset branek, zatímco jich dal jen sedm – -3. Z posledních tří zápasů bralo Deportivo pět bodů. Nejprve vyhrálo s Valladolidem, načež dvakrát remizovalo, avšak dělení bodů s Barcelonou je rozhodně úspěch. V posledním duelu bral Alavés bod za remízu s Levante.
Valencia CF

Valencia v posledních sezónách zažívá trochu ústup ze své slávy. Nyní má po devíti kolech na svém kontě jedenáct bodů, které ji stačí jen na jedenáctou pozici... Ta zatím vstřelila v průběhu sezóny patnáct branek, ale inkasovala jich čtrnáct. Celkové skóre +1. Fotbalisté z východního Španělska v posledních třech zápasech vybojovali čtyři body. Nejprve sice nestačili na Elche 1:2., avšak v dalším duelu Valencia remizovala na svém hřišti s Getafe 1:1. Asi největší překvapení přišlo v posledním duelu, když Netopýři porazili Real Madrid 4:1, k vidění byly tři penalty právě pro Valencii.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci LaLigy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Alavésem a Valencií. Výkop je naplánován na 21:00 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Deportivo Alavés – Valencia CF

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 3. Navarro (Lucas Pérez), 16. Lucas Pérez (pen.) – 73. M. Vallejo (Gameiro), 77. Guillamón (Soler)

Karty:   37. Lejeune (DAL) – 53. Guillamón (VAL)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 0:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 21:16.

Deportivo Alavés: F. Pacheco – Laguardia, Lejeune, R. Duarte – Navarro, Jota (56. García), Battaglia, Pina, Rioja – Joselu (71. Guidetti), Lucas Pérez (72. Sainz).
Náhradníci: Sivera – Tachi, Guidetti, García, Ely, Martín, T. Tavares, Sainz, López, Deyverson, Marín.

Valencia CF: Doménech – Wass, Paulista, Guillamón, Gayá (C) (90+4. Lato) – Musah, Račić, Soler, Čeryšev (58. M. Vallejo) – Lee Kang-in (58. Guedes), Gameiro.
Náhradníci: Rivero – Lato, Mangala, Guedes, Sobrino, A. Blanco, Jason, M. Vallejo, T. Correia, Koindredi, Esquerdo.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco