Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

0:3

konec (0:1)

18.10.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 6. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.41 3.41 2.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:05:05)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:9. Fauly: 11:18.
Poslední zápas 6. kola la Ligy přinesl až nečekaně jednoznačnou záležitost. Real Betis na domácím stadiónu nestačil na Real Sociedad, jemuž podlehl jasně 0:3.

Jedním z klíčových faktorů byl gól do šatny, který hostující mužstvo dokázalo vstřelit. A to zásluhou Cristiana Portuguése, jenž přetavil v branku centr Oyarzabala z levé strany. Právě Mikel Oyarzabal dokázal navýšit vedení svého týmu, v 74. proměnil nařízenou penaltu po faulu na Isaka. Švédský útočník měl prsty i ve třetím zásahu, když nesobecky vrátil balón Adnanu Januzajovi, jenž střelou pod břevno zpečetil vítězství Alguacilovy družiny. Real Sociedad se zásluhou zisku tří bodů vyhoupl do čela španělské ligy o skóre před Villareal a o bod před Real Madrid, který však odehrál o jeden zápas méně. Betis spadl na sedmou pozici.

90+8

Konec zápasu.

90+7

V posledních vteřinách ještě hosté zaměstnali pomezního rozhodčího, jenž zůstal v pozoru a dobře odhalil nepovolené postavení Adnana Januzaje.

90+6

Příležitost kopnout si do balónu dostal ještě jednou gólman Claudio Bravo. Chilan dlouho neotálel a výkopem vrátil kulatý nesmysl na polovinu soupeře.

90+5

Andoni Gorosabel si v této fázi hry mohl dovolit odvážnou kličku. K dokonalosti chybělo pár centimetrů, bek obehrál Mirandu, jenže s balónem vyběhl za postranní čáru.

90+4

Betis sice kombinuje, avšak v tvářích fotbalistů již není vidět takový zápal jako před úvodním hvizdem. pas Rodrígueze ze vzduchu sebral Remiro.

90+3

Zápas se pouze dohrává. Domácí si jsou moc dobře vědomi faktu, že dnes nezískají ani bod, zatímco Real Sociedad se může začít těšit na pozici lídra.

90+2

Nabil Fékir parádním nákopem přenesl hru na levou stranu, kde operoval Loren. Centr Španělovi vůbec nevyšel, kulatý nesmysl vyletěl mimo hrací plochu.

90+1

Adnan Januzaj nemá dost. Zleva ho hledal znovu Isak. Před Belgičanem v poslední chvíli zakročil skluzující Lainez.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.

88

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Spolupráce střídajících hráčů přinesla definitivní razítko na vítězství Realu Sociedad. ADNAN JANUZAJ si na levé straně vyměnil balón s Isakem a probojoval se až do vápna. na zádech udržel Rodrígueze a střelou pod břevno propálil padajícího gólmana.

87

Alexander Isak vybojoval pro Real Sociedad druhou branku a teď obdržel kartu žluté barvy za zákrok, který vůbec neprovedl. Laineze poslal k zemi jeden z jeho kolegů.

86

Diego Lainez chtěl narážečku se Sanabriou, jenž ale úmysl spoluhráče nepochopil. Sám hru otočil do přehuštěného středu, kde bleskově míč ztratil.

85

Po centru od praporku došlo k zakončení, nejvýše vyskočil do vzduchu Marc Bartra. Španělský stoper neodčinil zaváhání při druhém gólu, balón umístil vedle pravé části brankové konstrukce.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Adnan Januzaj.

83

Svěřenci kouče Pellegriniho budou mít možnost skórovat ze standardky v podobě rohového kopu. Cristian Tello pod tlakem nastřelil stínícího Le Normanda.

82

Loren selhal při zpracování, ve snaze získat míč zpět navíc fauloval Gorosabela, který byl tím, kdo bleskově využil zaváhání soupeře.

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 43. Portugués (Oyarzabal), 74. Oyarzabal (pen.), 88. Januzaj (Isak)

Karty:   53. Sidnei (RBE), 72. Bartra (RBE) – 87. Isak (RSC)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:9. Fauly: 11:18.

Real Betis: Bravo – Ruibal, Bartra, Sidnei, Moreno (75. Miranda) – G. Rodríguez, Canales (59. W. Carvalho) – Joaquín (58. Loren), Fékir, Tello (75. D. Lainez) – Iglesias (46. A. Sanabria).
Náhradníci: Robles, Rebollo – W. Carvalho, Delgado, D. Lainez, Loren, Mándí, A. Sanabria, V. Ruiz, Akouokou, Miranda.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Monreal – Guevara (65. Zubimendi) – Portugués, D. Silva, Merino, Oyarzabal (84. Januzaj) – José (69. Isak).
Náhradníci: Moyà – Aranbarri, Barrenetxea, Guridi, Isak, Januzaj, Bautista, Roberto López, Muñoz, Sagnan, Zubimendi.

Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porras