Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sheffield United – Fulham FC

1:1

konec (0:0)

18.10.2020, 13:00 • Bramall Lane • 5. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 2.07 3.23 3.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce, děkujeme za pozornost. (15:03:35)
Jestliže se po prvním poločase dal tento zápas nazývat atraktivním, druhá půle tento dojem jen umocnila. Viděli jsme dva pokutové kopy, po jedné brance na obou stranách a boj o tříbodový zisk do závěrečného hvizdu. Nakonec se doposud nejhorší týmy v Premier League rozcházejí smírně, což je zřejmě spravedlivé rozuzlení jejích vzájemného měření. V 56. minutě rozhodčí po ruce Jacka Robinsona ukázal na penaltový puntík, ale Aleksandar Mitrović dnes neměl svůj den a střelou z pokutového kopu pouze označkoval břevno. Fulham se gólu dočkal o 20 minut později, když Ademola Lookman povodil dvojici obránců a zavěsil míč krásnou střelou do sítě. Jenže to pořád nebylo všechno. Střídající Billy Sharp totiž v 85. minutě potrestal nepovolený zákrok Mitroviće ve vlastní šestnáctce a zaručil domácímu Sheffieldu alespoň plichtu. United se dostává ze sestupových vod, Fulham postoupil o jednu příčku, ovšem Burnley má v porovnání s oběma celky dva zápasy k dobru a jeden dohrávaný duel čeká i osmnáctý West Bromwich. Konečné skóre tohoto zápasu má hodnotu 1:1.
Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 5:9.

90+6

Konec zápasu.

90+4

Znovu to byl Mitrović, kdo ve vzduchu překonal Jacka Robinsona, ale po dalším nepřesném zakončení nezbývá než krčit rameny.

90+3

Míč se teď zdržuje v neutrálním prostoru, uvidíme, kdo bude mít větší chuť přisoudit výsledek na svou stranu.

90+2

90+2. Mitrovićovi dnes není přáno

90+2

Mitrović se dívá k nebesům, dneska už gól asi nedá. Parádní centr Lookmana oslovil srbského snajpra na hraně malého vápna, jenže branku vůbec netrefil. Toto byla největší šance na rozhodnutí celého zápasu.

90+2

Robinson si proti Baldockovi naložil velké sousto, ovšem Mario Lemina proskákal kolem všech nástrah a znovu vypálil. I tentokrát následoval rohový kop, ale Mitrović se nevyšplhal nejvýše.

90+1

Druhý poločas bude mít i kvůli prostojům po penaltách pětiminutové nastavení.

90

Po střele Lookmana se bude kopat další rohový kop. Tentokrát si blokující John Egan dával pořádný pozor, aby nezahrál rukou.

89

Sheffield vstřelená branka hodně nakopla a ještě se snaží vymyslet konstruktivní řešení, které by přineslo druhý gól a obrat v zápase. Billy Sharp tentokrát u středového kruhu nepřebral balon ideálně.

88

Alphonse Aréola si dodává na sebevědomí po dalším parádním zákroku proti Bergemu. Jenže znovu je tato snaha vcelku zbytečná, záložník Blades postával v ofsajdu.

87

Fulham se dopředu snažil dostat rozehrávkou vzduchem. André Anguissa sice znovu ulovil balon, zatím ho ale nedokáže účinně předat do nebezpečnějších míst.

85

85. Billy SHARP - 1:1

85

Sheffield United právě vstřelil branku!
Druhá penalta v tomto poločase už končí v síti. Střídající BILLY SHARP ukázal stejný recept, o který se neúspěšně na druhé straně snažil Aleksandar Mitrović. Důrazná rána do středu, Alphonse Aréola prostě neměl sebemenší šanci na zákrok. Je srovnáno.

84

84. Penaltový zákrok

84

Byla nařízena penalta ve prospěch Sheffieldu. Mitrović se ve vápně neomaleně snažil o odkop, jenže místo míče zasáhl nohu Jacka Robinsona. Nejenže tak neproměnil svůj pokutový kop, ale ještě zavinil desítku na druhé straně hřiště.

83

Rozhodčí půjde zkontrolovat video. Není si jistý, zda Mitrović po přímém kopu nefauloval protihráče při svém odkopu.

Sheffield United – Fulham FC

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Sharp (pen.) – 77. Lookman

Karty:   21. Anguissa (FHM), 82. Cavaleiro (FHM)

Neproměněná penalta: 57. A. Mitrović (FHM), mimo

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 5:9.

Sheffield United: Ramsdale – Basham (81. Sharp), Egan, Lowe (19. Robinson) – Baldock, Lundstram, S. Berge, Norwood, E. Stevens – McBurnie, McGoldrick (64. Brewster).
Náhradníci: Verrips – Burke, Sharp, Robinson, Osborn, Ampadu, Brewster.

Fulham FC: Aréola – A. Robinson, Ream, Adarabioyo, Aina – Anguissa, Cairney – Lookman, Loftus-Cheek (81. Lemina), Cavaleiro – A. Mitrović.
Náhradníci: Rodák – Kamara, Le Marchand, Kebano, Lemina, Bryan, Decordova-Reid.

Rozhodčí: Marriner – Long, Smart