Menu

Další

Oktagon MMA

David Kozma - Máté Kertesz

Vítěz: D. Kozma (na body)

konec

17.10.2020, 21:25 • David Suchý

Vítěz: D. Kozma (na body – jednomyslně) (21:59:44)
Hlavní zápas tohoto turnaje je u konce! Pětikolová bitva nakonec vyzněla pro Davida Kozmu, který tak obhájil titul weltrové váhy. Růžový panter měl ale zejména během prvních dvou kol nečekané problémy, nečekalo se mu téměř nic. Kozma však od druhé poloviny zápasu naprosto obrátil a nakonec jednomyslným rozhodnutím sudích ovládl tento titulový zápas.

Konec zápasu.

04:22

Máté Kertesz se snaží tento duel ponechat až do poslední vteřiny na zemi, což se mu zatím daří. Kozma však vyvíjí veškeré úsilí k tomu, aby se postavil.

03:47

Kozma se pokusil o armbar, jenomže Kertesz včas utekl!

03:13

Máté Kertesz dostal Kozmu na zem, což může být zlomový moment tohoto zápasu. Nacházíme se tedy na zemi, Kozma je v nepříjemné pozici.

02:36

Máme za sebou polovinu posledního kola. Po celkem dlouhém klinči se Kozmovi povedlo ideálně trefit, následně jsme přešli zpět ke středu oktagonu.

01:44

Kozmovi se však následný takedown už povedl, jenomže soupeř nemá problémy. Máté Kertesz opět rychle vstal, jenomže se nemůže vymanit ze sevření.

01:25

David Kozma to pro změnu zkoušel calf kickem, který byl naprosto přesný. Vzápětí náznak takedownu, po kterém Kozma promáchl dalším high kickem.

00:47

Máté Kertesz se dokonce pokoušel o takedown, se kterým si Kozma alespoň prozatím dokázal poradit. Stále se však nachází poblíž pletiva.

00:30

Dobrý zvedák hned na úvod pátého kola v podání Kertesze, který najednou ožil. Tohle kolo bude nesmírně důležité, nyní máme dost možná srovnáno.

Začalo páté kolo.

Skončilo čtvrté kolo.

04:33

Pro změnu několik úderů levačkou v podání Kozmy, který i nadále tlačí na svého soupeře. Zcela jistě půjdeme do posledního pátého kola.

03:14

Pro změnu hned dva vnitřní low kicky, které jdou na konto David Kozmy. Ten navíc promáchl při pokusu o kontr atak, Kertesz marně hledá recept.

02:55

Je za námi polovina čtvrtého kola. David Kozma má stále více z boje, sám se snaží působit aktivně. Máté Kertesz rovněž zkouší neudělat žádnou chybu.

02:18

Kozma to častokrát zkouší tvrdou pravačkou, avšak ta jen málokdy skutečně najde cíl. Kertesz pracuje nohama, jeho údery však nejsou moc tvrdé.

01:33

Dobrý calf kic v podání Kozmy, který znovu mířil naprosto přesně. Aby toho nebylo málo, tak Kertesz na poslední chvíli uhnul hlavou před high kickem.

00:58

Kertesz je poslední dobou bez většího pohybu, navíc se už ani nepokouší o takedowny, který slavily úspěch v prvních kolech. Maďar se zdá být bez sil.

00:25

Vstoupili jsme do předposledního kola. Kozma pochopitelně pokračuje v aktivitě, tentokráte se mu sice nepovedl rychlý nástup, ale přesto je aktivnější.

David Kozma - Máté Kertesz

Vítěz: D. Kozma (na body)

konec