Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm – FC Baník Ostrava

0:4

konec (0:1)

16.09.2020, 16:00 • Na Nivách, Frenštát pod Radhoštěm • 2. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 21.5 11.0 1.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Baník právě vstřelil branku!
V samotném závěru se hostům povedlo upravit stav na čtyřgólový rozdíl! Smolík vyrazil centr z pravého křídla jenom na DANIELA TETOURA. Ten při zakončení vsadil na razanci a propálil zmíněného gólmana Beskydu.

69

Baník právě vstřelil branku!
I ve Frenštátě občas platí pravidlo nedáš – dostaneš! Ze standardní situace už domácí nic nevymysleli, protože Buchlovského centr Baníkovci snadno odehráli. Následoval rychlý přesun na druhou stranu a rozborka domácí obrany, kterou zblízka završil TOMÁŠ ZAJÍC.

63

Baník právě vstřelil branku!
Důležitý druhý gól může sejmout z Baníku i tu poslední špetku nejistoty! Muži v černém rozjeli rychlou kombinaci, která skončila na kopačce ONDŘEJE ŠAŠINKA. Ten už se rozhodl pro střelu z patnácti metrů a nedal Smolíkovi žádnou šanci zasáhnout.

15

Baník právě vstřelil branku!
Krásná a jednoduchá akce Ostravanů! Jirásek parádním pasem do křídla nastartoval Daniela Holzera, jehož centr do rozhozené obrany zužitkoval neuhlídaný TOMÁŠ ZAJÍC.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm – FC Baník Ostrava

0:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 15. Zajíc, 63. Šašinka, 69. Zajíc, 90. Tetour

Karty:   36. Klimpar (FES) – 61. Reiter (OVA)

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Smolík – Žitník, Farský, T. Pokorný, Buchlovský – Walder (79. Žídek), Bolcek (58. Nezhoda), Fojtík, Gros (78. Rýc), Baran (78. Žák) – Klimpar (C).
Náhradníci: D. Chvěja – Žídek, Nezhoda, Macíček, Žák, Rýc.

FC Baník Ostrava: Budinský – Juroška, Azackij, J. Pokorný, Holzer (C) (46. Fleišman) – Reiter (61. Tetour), Kaloč, Jirásek, O. Chvěja (46. Buchta), de Azevedo (46. Šašinka) – Zajíc (71. Tijani)
Náhradníci: Laštůvka – Fleišman, Jánoš, Buchta, Tetour, Šašinka, Tijani.

Rozhodčí: Julínek – Podaný, Mikeska

Diváci: 1 965