Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – FC Méty

1:0

konec (0:0)

16.09.2020, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • 1. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.25 6.51 13.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Julian Draxler připsal PSG první tři body do tabulky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (23:05:20)
Sledovali jsme střetnutí, v jehož prvním poločase bylo PSG jasně lepším mužstvem. Ovšem Méty ve druhé části hru vyrovnaly a dokonce hrály přesilovku, kterou nevyužily. A tak v nastaveném čase přišel trest, když se mezi střelce zapsal Julian Draxler. Paris Saint-Germain tak zaznamenala utrápené vítězství, od kterého se v příštím utkání musí odrazit.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Hostující celek rozhodně nemá čas a posílá jeden pas na útočnou polovinu. Jenomže Paris Saint-Germain si tohle pohlídá, však má vzadu výborné hlavičkáře.

90+3

90+3. Julian DRAXLER - 1:0

90+3

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
PSG je spaseno a dnes konečně vyhraje! Přenesení hry zpracoval Ángel Di María na výbornou a pak poslal střílený centr před branku! Alexandr Úkíddžá míč vyrazil před sebe, ale také do míst, kde se pohyboval JULIAN DRAXLER, který hlavou zmrazil Méty! Tohle si hostující celek rozhodně nezasloužil ...

90+1

K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude hrát ještě pět minut! Utkání míří k remízovému stavu, to je další ztráta pro Paris Saint-Germain.

89

Juan Bernat za pomoci lékařů odkulhává do kabiny! PSG hraje v devíti lidech! Méty toho mohly rychle využít, ale Thierry Ambrose se po míči natahoval marně – tohle byl opravdu kousek!

87

Pokutový kop se rozehrávat nebude, ovšem k přímému kopu se stavil Ángel Di María. Jeho řešení bylo špatné a míč z volného kopu zamířil vysoko nad branku.

86

Sporný moment v pokutovým území Méty! Mauro Icardi podstupoval souboj a podle mého byl faulován, ovšem uvidíme, jak rozhodne VAR!

86

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Victorien Angban.

85

Znovu se nehraje, jelikož na hrací ploše zůstal sedět Juan Bernat, jehož nakopl vlastní spoluhráč. Bernat vůbec nevypadá dobře a možná dohrál.

84

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Bandiougou Fadiga.

83

Colin Dagba na pravé straně pokutového území vymíchal soupeře a následně zakončil. Jeho pokus byl nepřesný a zamířil jen vedle zadní tyče.

81

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Youssef Maziz.
Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Thierry Ambrose.

81

Další balon letěl před branku hostujícího celku, kde se útočného faulu dostil Juan Bernat. Méty v přerušené hře budou střídat.

79

79. Ángel Di María (PSG)

79

Mauro Icardi narazil míč na Ángela Di Maríu, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus po zemi znovu letěl doprostřed branky a Alexandr Úkíddžá zasáhl levou nohou – Méty jsou díky němu stále ve hře o body.

77

Po přenesení hry se do šestnáctky nacpal Julian Draxler, který přihrával před branku. Střelou z první se prezentoval Mauro Icardi, jehož snažení šlo po zemi jen doprostřed branky. Alexandr Úkíddžá předvedl perfektní zákrok, když míč vykopl nohou.

Paris Saint-Germain – FC Méty

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Draxler

Karty:   1. A. Diallo (PSG), 56. Draxler (PSG) – 46. Maïga (MTZ), 61. Centonze (MTZ)   65. A. Diallo (PSG)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:6.

Paris Saint-Germain: Navas – Marquinhos (C), A. Diallo, Dagba, Bakker (63. Bernat) – Draxler, A. Herrera, Gueye (84. Fadiga) – Sarabia (69. Kimpembe), Icardi, Di María.
Náhradníci: S. Rico, Bulka – Kimpembe, Bernat, Pembele, Fadiga, Ruiz-Atil, Muinga, Jesé, Kapo.

FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Boye (C), Bronn, Delaine – Fofana – Pajot (86. Angban), Maïga, Boulaya (81. Maziz) – Niane (81. Ambrose), Diallo (73. Nguette).
Náhradníci: Caillard – Udol, Jans, Angban, Tchimbembé, Maziz, Nguette, Ambrose, Yade.

Rozhodčí: Lasage – Guillard, Ocak