Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference BK Mladá Boleslav

konec

15.09.2020, 11:00 • Jitka Čechová

Tisková konference bude nadále probíhat prostřednictvím individuálních dotazů. (11:42:52)
To je za nás vše, děkujeme a těšíme se v sezoně na viděnou.
Strnad: Zatím jsem hrál jen na Kladně, takže přesun do Boleslavi je pro mě premiéra. Ale vnímám to pozitivně a těším se.
Nováček Jakub Strnad: Do kabiny jsem zapadl. Zabydlel jsem se v Kosmonosích. Moc se mi tam líbí.
Ševc: Od nadcházející sezony si přeju hlavně klid a dobrý start. A zdraví.
Ševc: Atmosféra v kabině je dobrá. Ale důležité bude, co předvedeme na ledě.
Kapitán Martin Ševc: Příprava byla jiná, trochu delší. Ale natěšení určitě jsme.
Rulík: Letošní plány přípravy byly trochu složitější, odpadávali nám soupeři. Ale nedá se nic dělat, musíme to brát, jak to je. Nejde jen o léto, blíží se liga a asi těžší časy. Musíme zkoncetrovat síly a dát do toho všechno.
Trenér Rulík: Měli jsme velkou výhodu v tom, že nikdo nebyl zraněný, ani v karanténě. Nezbývá než doufat, že ten zásah "vyšší moci" bude minimální. V tu chvíli by to bylo hodně nepříjemné. Na ligu se těšíme a přejeme si, aby všechno proběhlo v klidu.
Nedorost: Současná situace se nás zaplaťpánbůh moc netýká. A tým jsme se snažili izolovat a zatím to funguje. Měli jsme trochu problém najít soupeře pro přípravné zápasy, protože spousta týmů odpadla. Ale věřím, že příprava byla kvalitní.
Sportovní ředitel Václav Nedorost: Věříme, že tým má sílu. Teprve sezona ukáže.
Tůma: Řešíme věci, které jsme nikdy neřešili. Každý den bojujeme s věcmi, které se na nás řítí. Je na místě poprosit fanoušky, aby s námi měli trpělivost. Vážně se snažíme.
GM Tůma: Momentálně na ZS dostaneme 2.600 lidí, což je pro nás solidní číslo. Trochu jsme museli změnit systém, bohužel už nestačí mít jenom permanentku, ale je potřeba se rovněž zaregistrovat. Víme, že s tím budou problémy, ale nedá se nic dělat. Máme nastavený systém, který používá více týmů v extralize.
Plachý: S obtížnou komunikací s partnery se potýkají všechny kluby, takže i my. Náš rozpočet je v tuhle chvíli o 20 % ponížený. Ani my jsme nedokázali udržet platy hráčů. Za což jim patří velký dík, že na to přistoupili. Nečekají nás lehké časy. Všem patří velký dík.
Spolumajitel Plachý: Nevíme, co od nadcházející sezony čekat. Kéž by šlo jen o sportovní stránku věci. Máme obavy, že bude velkou roli hrát covid-19 a vládní opatření.
Osazenstvo tiskové konference se pomalu schází, za chvíli začneme.
Dobrý den, vítejte u online reportáže z předsezónní tiskové konference extraligového klubu BK Mladá Boleslav, které se zúčastní:

většinový majitel klubu Mgr. Jan Plachý, generální manažer Mgr. Jan Tůma, sportovní ředitel Václav Nedorost, trenér Radim Rulík a hráči Martin Ševc a Jakub Strnad.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

Tisková konference BK Mladá Boleslav

konec