Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Odra Petřkovice – FC Velké Meziříčí

1:0

konec (0:0)

09.09.2020, 17:00 • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.22 6.0 6.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Petřkovic, kterým k výhře stačila jediná branka, o kterou se v průběhu druhého poločasu postaral Moučka. Od té doby jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou, přičemž velice zodpovědný výkon směrem dozadu předvedl domácí celek, který nakonec ubránil všechny ofenzivní nájezdy soupeře. Tři body tak putují na konto domácí Odry! (18:49:54)

90+1

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hostům se krátí čas. Dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.

88

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Radim Šuta, přichází Matěj Sysel.

87

Žlutou kartu dostává Jan Nedvěd (FC Velké Meziříčí).

87

Žlutou kartu dostává Jakub Ptáček (FC Odra Petřkovice).

87

Taktický zákrok kousek od středového kruhu, který překvapivě neznamená žlutou kartu. Petřkovice na rozehrávku volného kopu nikam nespěchají.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Velké Meziříčí se stále nemůže dostat k žádnému většímu tlaku, domácí se brání na jedničku.

85

Hosté sice přidali na aktivitě, avšak stále z toho nejsou vyložené šance. V tomto případě jsme sledovali rohový kop, nad branku ale hlavičkoval Kriegsmann..

84

Do kombinace se ve středu hrací plochy zapojil také Lehnert, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku, při které se o odkop vpřed postaral Květon.

83

Domácím se i tentokráte povedlo uklidnit hru, navíc to bylo s útočným faulem soupeře. Následovat bude volný kop, kterého se chopí Plesník.

82

Hrací předmět byl celým objemem za čárou, což znamenalo rohový kop pro Velké Meziříčí. Hosté ani tentokrát branku neohrozili, ven z branky se vydal Květon.

77

Tentokráte jsme sledovali autové vhazování z pravé strany, po kterém se na zemi ocitl domácí Moučka. Petřkovice budou rozehrávat z vlastní obranné poloviny.

76

Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Ondřej Moučka, přichází Lukáš Ptáček.

75

Po delší době si s míčem zahrál také Květon, který před napadajícím protihráčem odkopával na druhou stranu, kde se Lehnertovi nepovedlo ideálně zpracovat.

74

Také domácí zahrávali rohový kop, který se kroutil směrem do branky soupeře. Tam se pochopitelně nacházel Kolář, kterému se povedlo míč vyboxovat.

73

Do konce tohoto zápasu nám zbývá závěrečná dvacetiminutovka. I nadále platí, že sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, nyní mají více ze hry domácích.

72

Dnešní utkání sleduje 157 diváků.

71

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Michal Bouček, přichází Pavel Partl.

FC Odra Petřkovice – FC Velké Meziříčí

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Moučka

Karty:   87. Ptáček (PEK) – 33. Komínek (VEM), 45+1. Demeter (VEM), 87. Nedvěd (VEM)

FC Odra Petřkovice: Květon – Wala, Lehnert, Neumann (C), J. Ptáček, Praus, Plesník, Holzer, Mládek, Raab (46. Zajíček), Moučka (76. L. Ptáček)
Náhradníci: Lapeš – Zajíček, Míšanec, Sporysz, L. Ptáček, Smékal, Honiš

FC Velké Meziříčí: Kolář – Pavlík, Kriegsmann, Bouček (71. Partl), Šuta (88. Sysel), Mezlík (64. Mirek Malata), Nedvěd, Plichta, Demeter, Komínek (C), Mucha
Náhradníci: Kruba, Marek Malata, Sysel, Mirek Malata, Partl

Rozhodčí: Kostelník – Bebenek, Laštuvka

Diváci: 157