Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – FK Viktoria Žižkov

4:1

konec (3:0)

05.08.2020, 11:00 • Stadion U Nisy, Liberec • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.64 4.11 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání sledovalo 400 diváků. (12:47:55)
Z mé strany je to dnes vše. Z Libereckého kraje se s vámi pro dnešní den loučím, užívejte nadcházejícího víkendu a u fotbalu se budu těšit někdy příště zase napočtenou!
Fotbalové dopoledne v prosluněném Liberci končí. Druhý poločas, ve kterém oba týmy měly dosti kombinovanou sestavu, nabídl o poznání vyrovnanější partii, ve které Žižkov opět dominoval na míči. Dokonce také dokázal v 51. minutě snížit hlavičkou Zoubeleho. Slovan si však zápas vzít nenechal a v 75. minutě pečetil výhru 4:1 gólem Michaela Rabušice.

90+1

Konec zápasu.

90

Yu si sice dokázal zpracovat na prsa, ale k následné střele se vůbec nedostal. Slovan to dokázal pokrýt a vypadá to, že zbytek zápasu už zvládne bez inkasovaného gólu.

90

Jsme v poslední minutě dnešního zápasu. Hosté budou zahrávat další z několika rohových kopů.

89

Zoubele pálil bezprostředně po zisku míče ve vápně, jeho pokus ale skončil na blokující dvojici hráčů Liberce.

88

Kocourek šel pro odražený míč, který by v případě zisku znamenal samostatný útěk na branku. Ale dobrou práci tělem předvedl Mikula a žižkovského hráče odstavil.

87

Nikoliv. Naopak z toho mohl být liberecký protiútok, Rondić dal ale Rabušicovi pořádně těžkou přihrávku, kterou zkušený hráč nedoběhl.

86

Mikula zablokoval Zoubeleho přihrávku do vápna na rohový kop. Z jednoho ve druhé půli Žižkov skóroval, povede se mu to opět?

84

Zbývá odehrát posledních pár minut zápasu, které zahájil Zoubele útočným faulem na Mikulu. Liberec s rozehrávkou nikam nespěchá.

83

Auer využil vysunutého Hasalíka v liberecké brance a zkusil ho z větší dálky přelobovat, balon však končí pouze na břevně kasy, za což je Hasalík jistě rád!

82

Velká minela liberecké obrany mohla vyústit v šanci Pražanů, jenže Zoubele šel sám do tří hráčů, a proto to nemělo šanci na úspěch.

80

Kačarabův centr šel na Králíčka, Švenger si ale křikl a míč získal pro sebe.

79

Faul na Súkenníka zastavuje útočné snažení Liberce. Žižkov načne poslední jedenáctiminutovku zápasu další kombinací. Dnes má v držení míče převahu, výsledkově to ale nevyhovuje.

76

Skopec si mohl vsítit ukázkový vlastní gól! Sice parádně vykryl přihrávku do vápna na nabíhajícího Rondiće z druhé vlny, ale zároveň tak nešikovně, že poslal míč na roh jenom kousek od levé tyče!

75

Liberec právě vstřelil branku!
MICHAEL RABUŠIC ukazuje, že to stále v sobě zkrátka má. Opět to však vzešlo z brejkové situace, která nakonec skončila situací 2 na 2. Rabušic to vyřešil po svém, kličkou se zbavil obránce před sebou a následně poslal míč na vzdálenější tyč. Padající Švenger byl naprosto bez šance – 4:1!

70

Viktoria zahrávala další rohový kop, avšak záměr se jí vůbec nepovedl. Liberec na to konto přešel do útoku, ale byl zastaven zdviženým praporkem asistenta rozhodčího.

FC Slovan Liberec – FK Viktoria Žižkov

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 24. Mosquera, 34. Jusúf, 42. Mosquera, 75. Rabušic – 51. Zoubele

FC Slovan Liberec: Knobloch (63. Hasalík) – Koscelník (46. Kosek), Fukala (46. Dvořák), Kačaraba, Mikula – Mosquera (46. Šulc), Adekuoroye (63. Michal), Barac (46. Černický), Pešek (46. Csabo, 68. Králíček) – Matoušek (46. Rondić), Jusúf (46. Rabušic)
Náhradníci: Hasalík – Černický, Králíček, Michal, Rondić, Rabušic, Šulc, Csano, Kosek, Dvořák

FK Viktoria Žižkov: 1. poločas: Hrubeš – Bazal, Březina (34. Petrlák), Žežulka, Muleme – Sixta, Skopec – Beltran – Diviš, Pázler, Nabijev 2. poločas: Švenger – Urbanec, Petrlák, Žežulka, Tusjak – Súkenník – Kocourek, Richter – Auer, Zoubele, Yu
Náhradníci: Švenger – Tusjak, Petrlák, Zoubele, Urbanec, Súkenník, Richter, Yu, Baioja, Kocourek, Auer, Kopřiva

Diváci: 400