Menu

Hokej

Play-off NHL

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1) Stav série: 0:1

03.08.2020, 04:30 • Rogers Place, Edmonton • Předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.46 4.05 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (07:18:19)
Československá stopa v utkání:

Do zápasu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Tři hvězdy utkání:
1. Alex Stalock (MNS) 28 zákroků, 0 gólů, 100%
2. Jared Spurgeon (MNS) 2+1
3. Kevin Fiala (MNS) 1+0
Střely na branku: 28 – 31
Je konec! Minnesota zvládla úvodní duel předkola a poráží Vancouver Canucks 3:0. Minnesota o svém triumfu rozhodla v přesilovkách. Hned v úvodu utkání se prosadil Kevin Fiala. Ve druhé třetině pro změnu při početní převaze udeřil Jared Spurgeon, který si v závěru utkání připsal také zásah do prázdné branky! Vancouver se dnes směrem dopředu hodně trápil a vynikající brankář Stalock může slavit čisté konto.

Konec zápasu.

59:13

59:13 Jared SPURGEON - 0:3

59:13

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota definitivně rozhoduje o svém prvním triumfu v sérii! Po vyhraném vhazování v obranném pásmu se do prázdné branky trefil JARED SPURGEON! Asistence: Joel Eriksson Ek, Mikko Koivu.

59:08

Domácí trenér si vyžádal oddechový čas.

59:05

Stalock si dal pozor na zakončení ze středního pásma a ramenem bez větších problémů vyrazil kotouč do rohu ledové plochy.

58:05

Jacob Markström už je na střídačce a Vancouver se ještě snaží zvednout v šesti bruslařích na ledě!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:19

Hosté v plném počtu.

57:05

Troy Stecher poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže Micheal Ferland měl problémy se zpracováním a dohnal kotouč až v rohu útočného pásma.

56:29

J. T. Miller si dal pozor na vyhozený kotouč a rychle vrátil puk zpátky do útočného pásma. Vancouver sice drží třetinu, ale nedostává se do zakončení.

56:00

Vancouver sice kombinoval v útočném pásmu, jenže jedna z přihrávek byla nepřesná a skončila u dobře postaveného hokejisty v bílém dresu Minnesoty.

55:19

Mikko Koivu dostává dvě minuty za nedovolené bránění a ještě nabízí Vancouveru možnost na zdramatizování závěrečných minut.

55:10

V hale na malou chvíli vypadlo osvětlení a rozhodčí musel přerušit hru. Světla však během několika vteřin znovu naskočila a bez problémů se může pokračovat.

54:32

Minnesota se usadila v útočném pásmu a hraje s kotoučem daleko od své klece. Wild už jsou hodně blízko od zisku prvního vítězství v sérii.

54:06

Mats Zuccarello se chytře prosmýkl do útočného pásma, objel branku Vancouveru a snažil se zakončit k tyči. Jacob Markström však udržel beton u brankové konstrukce!

53:31

Jacob Markström si zahrál na Dominika Haška! Domácí brankář vystartoval daleko z branky, vrhl se pod nohy rozjetého soupeře a ve skluzu odehrál puk za modrou čáru.

53:12

Brock Boeser projel za pukem po pravém křídle do útočného pásma, nicméně ani tentokrát neoslovil někoho ze svých spoluhráčů.

52:27

Elias Pettersson dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si moc dlouho rovnal puk ke střele a napadající soupeř jeho ránu z nouze s přehledem zablokoval.

52:05

Ryan Donato poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal Joel Eriksson Ek, který projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru.

51:20

Oba týmy hrají v plném počtu.

51:00

Stalock si dal pozor na další prudké nahození a hokejkou odehrál kotouč před dojíždějícím soupeřem. Brankář Minnesoty je dnes pro své spoluhráče velkým pomocníkem.

50:34

Brock Boeser vyvezl puk na útočnou modrou čáru, jenže proti přesile obránců v bílém neměl sebemenší šanci na úspěch. Wild dnes brání skvěle.

50:10

Minnesota se vydala do útoku, jenže přihrávka na levé křídlo byla moc prudká a skončila až u brankáře domácího celku.

49:20

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Micheal Ferland – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Hartman – 2 min., nedovolené bránění).

49:10

Jared Spurgeon si dal pozor na rozjetého Brandona Suttera, dostal se předdomácího hokejistu a tělem jej nepustil ke kotouči.

48:19

Tak jsem to zakřikl! Po rychlé kombinaci se do zakončení z mezikruží dostal Antoine Roussel, jehož střelu zápěstím vytěsnil Stalock ramenem!

48:10

Eric Staal skvěle napadal rozehrávku soupeře a zmařil snahu Vancouveru o bleskový protiútok. Domácí celek se v posledních minutách vůbec nedostává ke střelám.

47:41

Minnesota si bez problémů pomohla vysokým obloučkem do útočného pásma a hráči v bílých dresech stačili odjet na střídačku. Vancouver se dnes prostě trápí.

47:20

Zach Parise přihrál zpoza branky mezi kruhy, kam si najeli hned dva spoluhráči, ale puk získal vracející se Christopher Tanev.

46:48

Alexander Edler dojel soupeře v rohu útočného pásma a pořádně jej přilepil k mantinelu. Minnesotě to ale bohatě stačí. Hokejisté domácího mužstva totiž nezakončují.

46:22

Stalock si dal pozor na vysoké nahození od modré čáry a schoval puk do lapačky. Brankář Minnesoty ale nechtěl přerušení hry a puk rychle vyklepal z rukavice.

45:47

Brad Hunt se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho pokus o zakončení forhendem byl hodně nepřesný a puk skončil daleko od branky Vancouveru.

45:10

Troy Stecher skvěle napadal rozehrávku Minnesoty v jejím obranném pásmu. Domácí útočník dostal pod tlak statického Dumbu, ale o puk jej nepřipravil.

44:27

Stalock vyjel za branku, kde zastavil další prudké nahození po mantinelu. Brankář Minnesoty si poradil s napadajícím Horvatem a odehrál puk na levou stranu.

44:05

Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení! Vancouver se sice snaží útočit, jenže zadáci Minnesoty si skvěle pokrývají hráče kanadského celku.

43:28

Elias Pettersson si sjel na přihrávku z obranného pásma, dostal se do pásma útočného, nicméně kotouč mu utekl až k pozornému brankáři Stalockovi.

43:10

Christopher Tanev střílel od modré čáry, ale rychle proti němu vystoupil obětavý obránce Dumba, který jeho ránu srazil bruslí mimo nebezpečný prostor.

42:24

Domácí v plném počtu.

42:02

Stalock dokonce vyjel na modrou čáru, odkud přiklepl kotouč jednomu ze spoluhráčů, aby urychlil přechod Minnesoty do útočného pásma. Zatím nejhorší přesilovka Wild.

41:22

Znovu se hokejistům Canucks podařilo kotouč bez větších problémů vyhodit přes všechny čáry za branku soupeře. Minnesota musí začít znovu.

41:00

Minnesotě se v úvodu další početní převahy moc nedaří. Hostující celek se dostal do útočného pásma, jenže Fiala neudržel kotouč v rohu kluziště.

40:24

Minnesota si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Tanner Pearson.

40:10

Minnesota uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Po krátce přechodu do útočného pásma opustil kotouč ledovou plochu. Sudí tak museli hru přerušit.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 6:33.
Střely na branku: 24 – 20
Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách může být spokojenější Minnesota Wild, která dokázala navýšit své vedení! Vancouver sice vstoupil do třetiny aktivněji, ale scházel mu důraz v útočném pásmu. Naopak Minnesota si počkala na svou šanci v přesilové hře, kterou využil Spurgeon. Za Vancouver mohl do přestávky snížit Elias Pettersson, jehož teč skončila těsně nad břevnem. Do šaten se odchází za stavu 0:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Ryan Donato napadal rozehrávku domácího celku, jenže na kotouč nedosáhl. Minnesota ale hraje to, co potřebuje. Vancouver se není schopen usadit v útočném pásmu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:16

Koivu sice vyhodil puk ven z ledové plochy, jenže kotouč byl tečován a vylučovat se nebude. Vhazování se vrátí před Stalocka.

38:05

Elias Pettersson před Stalockem nebezpečně tečoval nahození od modré čáry, jenže kotouč se od jeho čepele odrazil těsně nad břevno hostující klece!

37:28

Marcus Foligno se vydal napadat rozehrávku domácího mužstva, jenže kotouč v útočném pásmu nezískal. Ostatní hráči Minnesoty odjeli střídat.

37:05

Stalock měl dobře zakrytý výhled, ale důležitou práci za něj vykonali obránci v bílých dresech Minnesoty, kteří zablokovali hned dvě rány od mantinelu.

36:37

Christopher Tanev projel s pukem na hokejce do útočného pásma, přenechal jej spoluhráči na modré čáře, ale zakončení jen zadunělo o zadní mantinel.

36:10

Spurgeon si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů ukryl puk ve své připravené lapačce. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

35:29

Joel Eriksson Ek udržel kotouč v souboji na levé straně útočného pásma, nicméně nikdo v bílém mu nepřišel včas pomoci.

35:05

Koivu nahodil puk o mantinel do útočného pásma a odjel střídat. Ryan Donato však pokračoval v pohybu vpřed a u mantinelu dohrál jednoho ze soupeřů.

34:25

Mikko Koivu nahodil puk do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před Stalocka.

34:06

Brandon Sutter se natlačil před branku, kam přiletěla zajímavá zadovka z levé strany. K domácímu hráči se na poslední chvíli stáhl obránce, který mu přizvedl hůl.

33:35

Joel Eriksson Ek dojel kotouč u mantinelu v útočném pásmu. Hostující hráč jej bez váhání nahodil před branku Vancouveru, kde nebyl nikdo v bílém.

33:10

Ryan Suter poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, kde se s kotoučem otočil Eric Staal, jehož nahození před branku odklidila obrana Canucks do bezpečí.

32:38

Ryan Suter dostal prostor na levé straně, odkud nahodil puk na branku domácího celku, nicméně Jacob Markström jeho ránu viděl a schoval puk do lapačky.

32:12

Minnesota pokračuje ve své aktivitě a tlačí se do útočného pásma. Naopak hokejisté Vancouveru mají velké problémy se zakládáním akcí.

31:35

Zach Parise projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se mu neuvolnil do střelecké pozice a Parise o puk rychle přišel.

31:10

Domácí hokejisté působí hodně frustrovaně. Elias Pettersson chtěl rozjet emoce soubojem s Dumbou, ale rozhodčí oba kohouty rychle odtrhl.

30:24

30:24 Jared SPURGEON - 0:2

30:24

Minnesota právě vstřelila branku!
Hostující celek využívá i druhou přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! Eric Staal vykouzlil krásnou přihrávku na pravý kruh, kde číhal JARED SPURGEON, jehož přízemní pokus se zastavil až v brance! Asistence: Eric Staal.

30:05

Vancouver uspěl hned na úvodním vhazování po pravé ruce brankáře a vyhodil kotouč přes všechny čáry za Stalockovu klec. Minnesota musí začít od své branky.

29:53

Tanner Pearson dostává dvě minuty za sekání a nabízí Minnesotě další přesilovku.

29:31

Carson Soucy nahodil puk před branku Vancouveru od modré čáry. Hráči Canucks byli v prostoru před svým brankářem důrazní a vyhodili puk do bezpečí.

29:00

Stalock vyrazil ze své klece, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou od vlastní branky. Brankář Minnesoty našel Erica Staala, který se nechal obrat o puk.

28:35

Jordan Greenway z levé strany nahodil puk do útočného pásma, jenže na jeho pobídku nikdo v dresu Minnesoty nestačil zareagovat. Pokračuje spíše bojovný duel.

28:10

J. T. Miller si od mantinelu vybruslil mezi kruhy a následně zakončil zápěstím. Jeho dělovku však Stalock dobře viděl a udržel puk mezi betony.

27:30

Brandon Sutter se ve velké rychlosti opřel do přihrávky z levé strany, nicméně kotouč zasáhl hodně nečistým způsobem a poslal jej daleko od branky.

27:10

Bo Horvat udělal kličku v rohu útočného pásma a přihrál na modrou čáru. HOkejisté Minnesoty si na jeho přihrávku dali pozor a srazili puk za modrou.

26:23

Minnesota se pokusila překvapit obranu Vancouveru prudkou přihrávkou na levé křídlo, nicméně nikdo v bílém dresu Wild na puk nedosáhl. Zakázané uvolnění.

26:00

Stalock zastavil vyhození domácího Vancouveru a rychle rozehrál na neobsazeného spoluhráče. Minnesota se tentokrát do útočného pásma nedostala.

25:27

Jonas Brodin střílel bez přípravy od modré čáry, nicméně jeho dělovka příklepem byla nepřesná a kotouč skončil daleko od branky domácího celku.

25:04

Fantastický Stalock! Elias Pettersson dostal prostor na levém kruhu, odkud zakončil zápěstím, ale brankář Minnesoty ukryl jeho ránu do lapačky!

24:32

Jacob Markström si pohlídal oblouček za obranu Vancouveru a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté domácího celku se derou vpřed.

24:10

Brock Boeser nahodil puk obloučkem do rohu útočného pásma, kam spěchali hned dva hráči v modrém dresu, jenže obrana Minnesoty byla opět důraznější.

23:32

Horvat protečoval prudké nahození do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil střídat. Zadáci Minnesoty uklidňují hru v obranném pásmu.

23:10

Tyler Motte dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, jenže jeho dělovku srazil obětavý Matt Dumba mimo branku.

22:35

Tyler Motte se vrátil do rohu obranného pásma, kde v souboji u mantinelu nedal šanci rozjetému soupeři a získal kotouč pro domácí Vancouver.

22:06

Parise dostal kotouč na modrou čáru, odkud jej nahodil před branku soupeře, nicméně v nebezpečném prostoru se nepohyboval nikdo z hokejistů Minnesoty.

21:35

J. T. Miller dojel nahození do rohu útočného pásma, kde měl proti sobě hned dva hráče v bílém, kteří mu nedali ani metr prostoru navíc.

21:05

Minnesota se drala do útoku, jenže přihrávka středem ledové plochy byla moc prudká a skončila hned u prvního obránce v modrém dresu Canucks.
Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Hostující celek bude chtít navázat na dobrý výkon z úvodní periody tohoto předkola.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 5:36.
Střely na branku: 14 – 12
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Minnesoty, kteří využili hned svou první přesilovku, ve které se prosadil Kevin Fiala. Domácí Vancouver se poté sice tlačil do útoku, ale pozorný Stalock zatím drží Minnesotu ve vedení. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Brock Boeser se dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, jenže jeho projektil byl nepřesný a prolétl kolem zadní tyčky.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:09

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Zach Parise – 2 min., držení).
Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).

18:01

Bo Horvat při dobrém napadání málem vystihl rozehrávku Minnesoty. Domácí útočník se tlačil do útočného pásma, jenže kotouč mu utekl od čepele.

17:23

Hostující gólman zatím předvádí dobrý výkon. Tyler Motte jej zkusil překonat dělovkou příklepem, jenže Stalock se v brankovišti skvěle roztáhl.

17:05

Stalock si povyjel proti Horvatovi, který jej zkusil překonat zápěstím z pravé strany, jenže brankář Minnesoty jeho pokus dokázal vyrazit ramenem.

16:28

Quinn Hughes vybojoval puk v souboji na vlastní modré čáře, jenže následnou špatnou přihrávkou jej znovu daroval hokejistům v bílých dresech Wild.

16:10

J. T. Miller si navedl kotouč na bekhend a nahodil jej na branku soupeře. Jeho pokus bekhendem byl hodně pomalý a Stalock si připsal snadný zákrok.

15:34

J. T. Miller uspěl na vhazování v útočném pásmu, jenže domácí dostali kotouč jen do rohu ledové plochy, odkud už nikdo v modrém Stalockovu branku neohrozil.

15:10

Alexander Edler střílel od modré čáry, nicméně proti jeho pokusu znovu vystartoval obětavý obránce, který srazil puk někam do bezpečí k mantinelu.

14:38

Jacob Markström vyjel ven z branky a vyhozením o mantinel dostal kotouč mimo obranné pásmo. Hokejisté Vancouveru se snaží dostat do tlaku.

14:10

Oscar Fantenberg se rychle vrátil do obranného pásma, kde dobrým zákrokem obral o kotouč rozjetého soupeře. Oba týmy mezitím stačily vystřídat.

13:35

Fiala dojel krátké vyhození soupeře a ihned založil další akci Minnesoty. Eric Staal bez přípravy střílel od mantinelu, ale nemířil mezi tři tyče.

13:08

Jay Beagle se díky krásnému zpracování zbavil obránce na modré čáře a dostal se do útočného pásma. Jeho zakončení z ostrého úhlu branku soupeře neohrozilo.

12:20

Třetí zakázané uvolnění domácího celku během jedné minuty! Domácímu kouči se zatím vystoupení jeho svěřenců nepozdává.

12:00

Další zakázané uvolnění domácího celku. Vancouver se zatím snaží vyzrát na obranu Minnesoty pomocí dlouhých přihrávek, jenže těm pro změnu schází adresnost.

11:24

Jenže rozehrávka se kanadskému celku vůbec nepovedla. Na dlouhou přihrávku na pravé křídlo nikdo v modrém dresu nedosáhl a puk skončil na zakázaném uvolnění.

11:12

Kevin Fiala zkusil nahodit puk od modré čáry a okamžitě pelášil na střídačku. Vancouver tak získal puk za svou brankou a může v klidu rozehrát.

10:40

Christopher Tanev bekhendem poslal puk na modrou čáru, kde byl Brock Boeser, ale ani jeho pokus zápěstím nemířil mezi tři tyče branky Minnesoty.

10:10

Tanner Pearson se ze skvělé pozice řítil na branku Minnesoty, jenže jeho rána zápěstím vůbec nemířila mezi tři tyče! Canucks spálili velkou možnost.

09:32

Alexander Edler střílel od modré čáry. Jeho rána sice mířila mezi tři tyče, nicméně Stalockovi opět pomohl dobře postavený obránce v bílém, který puk zablokoval.

09:05

Brock Boeser se ujal rozehrávky domácího celku. Jeho prudké nahození Stalock zkrotil svou holí a přiklepl kotouč jednomu z hokejistům Minnesoty.

08:32

Minnesota se znovu tlačila do útočného pásma, jenže rozjetý Eric Staal nedosáhl na prudkou přihrávku a puk skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Stalockem.

08:03

Další závar před domácí klecí! Po rychlé akci zakončoval z jízdy Eric Staal, jehož ránu do protipohybu domácího brankáře zastavila až brusle obránce!

07:31

Bo Horvat bekhendem nahodil puk do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu jeho nabídku nepochopil. Zadáci Minnesoty získali puk bez větší snahy.

07:10

Marcus Foligno projel s pukem na čepeli do útočného pásma, odkud zakončil forhendem, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.

06:17

Domácí v plném počtu.

06:00

Znovu se Canucks podařilo poslat kotouč přes všechny čáry za Stalockovu klec. Vypadá to, že Vancouver další oslabení přečká bez úhony.

05:35

Až nyní se domácímu Vancouveru podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Unavená čtveřice hokejistů v modrých dresech tak stačila vystřídat.

05:06

Eric Staal dostihl kotouč ve střelecké pozici, ale překvapivě ještě přihrával před branku soupeře, kde se k puku nedostal nikdo v bílém dresu Minnesoty.

04:17

Další přesilovka pro Minnesotu. Dvě minuty za krosček si tentokrát odsedí Tyler Myers.

04:00

Kevin Fiala je při chuti! Švýcarský hokejista v dalším úniku ještě našel Erica Staala, který pohotově zakončoval z první, ale Jacob Markström vytáhl skvostný zákrok!

03:27

Horvat dostal pěknou přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, nicméně jeho bekhendový pokus hostující brankář s přehledem vyrazil.

03:10

Stalock si dal pozor na nahození od modré čáry a betonem vyrazil kotouč k mantinelu. Vancouver se žene do útoku se snahou o rychlou odpověď.

02:50

02:50 Kevin FIALA - 0:1

02:50

Minnesota právě vstřelila branku!
Tak tohle byla skutečně nesmírně rychle využítá přesilová hra! Minnesota udeřila hned po vhazování! Přihrávku na modrou čáru dostal do skvělé pozice KEVIN FIALA, který dělovkou procedil puk za záda domácího brankáře! Asistence: Eric Staal, Zach Parise.

02:47

Minnesota si zahraje přesilovou hru! Alexander Edler dostává dvě minuty za podrážení.

02:10

Stalock vyjel za svou branku, kde zastavil nahození domácího celku po mantinelu. Hokejisté Vancouveru navíc jeli střídat, takže gólman Wild měl dostatek času.

01:20

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Micheal Ferland – 5 min., bitka).

01:20

Akce hned na úvod dnešního souboje! Micheal Ferland a Marcus Foligno se do sebe pustili na modré čáře! Domácí hráč svému soupeři pořádně rozbil nos.

01:10

Quinn Hughes dojel vyhození hostujícího celku a pokusil se o prudkou rozehrávku. Jeho pobídka po křídle byla moc prudká a nikdo v modrém na puk nedosáhl.

00:41

Tyler Toffoli si na levém křídle přehodil kotouč na forhend a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho krásný pokus přizvedl Stalock hřbetem lapačky mimo branku.

00:10

Vancouver uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Kanadský celek se ihned vydal do útoku, ale dělovku od modré čáry zablokoval bruslí obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
Oba týmy už nastupují na led. Vancouver bude hrát v modrém, zatímco Minnesota oblékne bílé dresy.
Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.
Úvodní sestavy:

Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Ch. Tanev, Q. Hughes, Stecher, Edler (A), T. Myers, Fantenberg – Toffoli, E. Pettersson, J. T. Miller – Boeser, Horvat (C), Pearson – Ferland, Gaudette, Roussel – B. Sutter (A), Beagle, Motte.

Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Soucy, Hunt – Fiala, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Předpokládané sestavy:

Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Ch. Tanev, Q. Hughes, Stecher, Edler, T. Myers, Fantenberg – Toffoli, E. Pettersson, J. T. Miller – Boeser, Horvat, Pearson – Ferland, Gaudette, Roussel – B. Sutter, Beagle, Motte.

Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Soucy, Hunt – Fiala, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu, Donato..
Do utkání nezasáhne nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
Vzájemné zápasy v letošní sezóně

Minnesota Wild – Vancouver Canucks 1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Minnesota Wild – Vancouver Canucks 4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
Vancouver Canucks – Minnesota Wild 3:4sn (0:1, 1:1, 2:1 – 0:0 – 0:1)
Hostující Minnesota vstupuje do předkola v pozici outsidera. Od Wild se v bojích o Stanley Cup zrovna zázraky nečekají. V dresu Minnesoty nebude chybět ani Švýcar s českými kořeny Kevin Fiala, který zažil svou nejproduktivnější sezónu v NHL.
Domácí Vancouver obsadil v nedohrané základní části sedmou pozici Západní konference a v předkole o postup do klasického play-off změří síly s Minnesotou Wild. Vancouver může kousat díky mladým puškám jako jsou Quinn Hughes či Elias Pettersson. Krátce před skončením přestupů navíc Vancouver získal zkušeného Toffoliho. Během koronavirové pauzy se navíc uzdravil brankář Jacob Markstrom, který může být základním stavebním kamenem úspěchu.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Vancouverem Canucks a Minnesotou Wild. Duel začíná ve 4:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Fiala (E. Staal, Parise), 31. Spurgeon (E. Staal), 60. Spurgeon (J. Eriksson Ek, M. Koivu)

Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Ch. Tanev, Q. Hughes, Stecher, Edler (A), T. Myers, Fantenberg – Toffoli, E. Pettersson, J. T. Miller – Boeser, Horvat (C), Pearson – Ferland, Gaudette, Roussel – B. Sutter (A), Beagle, Motte.

Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Soucy, Hunt – Fiala, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato.

Rozhodčí: Luxmore, Sutherland – Racicot, Smith

Průběh zápasu
1. třetina
01:20 MNS 5 M. Foligno, bitka
VAN 5 Ferland, bitka
02:47 VAN 2 Edler, podrážení
02:50 MNS 0:1 Fiala (E. Staal, Parise)
04:17 VAN 2 T. Myers, krosček
18:09 MNS 2 Parise, držení
VAN 2 HL příliš mnoho hráčů
Po 1. třetině
2. třetina
29:53 VAN 2 Pearson, sekání
30:24 MNS 0:2 Spurgeon (E. Staal)
Po 2. třetině
3. třetina
40:24 VAN 2 Pearson, sekání
49:20 VAN 2 Ferland, sekání
MNS 2 Hartman, nedovolené bránění
55:19 MNS 2 M. Koivu, nedovolené bránění
59:13 MNS 0:3 Spurgeon (J. Eriksson Ek, M. Koivu)
Konec