Menu

Hokej

Play-off NHL

Boston Bruins – Philadelphia Flyers

1:4

konec (0:0, 1:3, 0:1)

02.08.2020, 21:15 • Scotiabank Arena • O umístění • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.2 3.94 2.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:04:39)
Československá stopa v utkání:
Jakub Voráček (PHI) 0+1, 3 střely, čas na ledě 17:48
David Krejčí (BOS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:57
David Pastrňák (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:19
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:57
Jaroslav Halák (BOS) 55:49 minut, 25 zákroků, 4 góly, 86,2%
Tři hvězdy utkání:
1. Carter Hart (PHI) 34 zákroků, 1 gól, 97,1%
2. Michael Raffl (PHI) 1+1
3. Ivan Provorov (PHI) 0+1
Střely na branku: 35 – 29
Je konec! Philadelphia Flyers zvládla úvodní duel skupiny o nasazení a poráží Boston Bruins 4:1. Ve třetí části si už hosté pouze hlídali své vedení. Boston sice v úvodu třetiny nastoupil na led nažhavený, jenže přišla studená sprcha v podobě Laughtonovy branky. Čtyři minuty před koncem se trenér Bruins rozhodl odvolat ze hry Jaroslava Haláka, jenže Boston z převahy další branku nevytěžil.

Konec zápasu.

59:26

Bergeron se mezi kruhy snažil tečovat prudké nahození od mantinelu, jenže forhendem své čepele poslal kotouč mimo tři tyče soupeřovy klece.

59:00

David Pastrňák chtěl zakončit od modré čáry, jenže při snaze o střelu zlomil hokejku a musel bleskově spěchat na střídačku pro nové náčiní.

58:31

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (James van Riemsdyk – 2 min., držení).
Vyloučení v týmu Boston Bruins (Torey Krug – 2 min., držení).

58:15

David Pastrňák neustál střet v rohu útočného pásma, nicméně bleskově získal kotouč zpátky na svou hokejku, jenže nedokázal dobře přihrát.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:24

Carter Hart předvádí parádní výkon! Z těsné blízkosti jej zkoušel překonat David Krejčí, nicméně útočník Bostonu trefil jen připravenou lapačku.

57:05

David Pastrňák rozehrál na modrou čáru, odkud pálil Krug, jehož dělovka příklepem prolétla kolem vzdálenější tyčky branky Flyers.

56:15

Jaroslav Halák je na střídačce! Boston zkouší i tuto variantu!

56:00

Marchand ještě mohl snížit! Produktivní hokejista Bostonu si nabruslil na přihrávku zpoza branky, ale jeho pokus skončil na betonu Cartera Harta!

55:39

Charlie Coyle projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, jenže si jej posunul daleko před sebe a už jej nedohnal před dobře postaveným obráncem.

55:10

Jakub Voráček dostal přihrávku do rohu útočného pásma, našel Sanheima, který bleskově objel branku, ale Jaroslav Halák si pohlídal mezírku u levé tyčky.

54:42

Tempo souboje v posledních minutách pořádně opadlo. Hokejisté Bostonu už zřejmě rezignovali na snahu o zvrat dnešního souboje.

54:15

Jaroslav Halák zariskoval při rozehrávce ve vlastním obranném pásmu. Slovenský brankář dokázal puk odehrát před napadajícím soupeřem a rychel zajel zpět do branky.

53:48

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jérémy Lauzon – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

53:27

Před brankou Cartera Harta se strhla menší šarvátka, do které se zapojil hlavně bostonský Chris Wagner. Rozhodčí vše bleskově uklidnili, vylučovat se nebude.

53:20

Chris Wagner dostal přihrávku na levou stranu, jenže si neporadil se zpracvoáním kotouče a už nedokázal zakončit z dobré střelecké pozice.

52:40

Hosté v plném počtu.

52:03

Znovu se hráčům v bílých dresech podařilo dostat puk ven z obranného pásma. David Pastrňák si tak musel dojet pro puk až k Halákovi. Boston musí začít znovu.

51:30

Hosté získali odražený kotouč v rohu obranného pásma a bez větších problémů jej dokázali vyhodit přes všechny čáry za branku Bostonu.

51:04

David Pastrňák dostal přihrávku na levý kruh, odkud přihrával k zadní tyči, jenže jeho pobídka prolétla kolem zadní tyčky, kde nebyl nikdo v černém dresu.

50:40

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Matt Niskanen – 2 min., vysoká hůl).

50:13

Kevin Hayes číhal mezi kruhy na přihrávku z levé strany. Kotouč jeho směrm také přiletěl, jenže hokejista Flyers už se do zakončení nedostal.

49:35

David Krejčí znovu projel do útočného pásma, nicméně jeho pokus forhendem prolétl kolem vzdálenější tyčky. Hokejisté Bostonu se ještě snaží o dramatizaci závěrečných minut.

49:12

David Krejčí projel do útočného pásma, nicméně přihrávkou na střed útočného pásma neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů v černých dresech.

48:39

Philadelphia se znovu usadila v útočném pásmu, kde hosté udrželi kotouč u mantinelu a nepustili k němu nikoho v černém dresu. Flyers získali další cenné vteřinky.

48:10

Torey Krug získal odražený kotouč v rohu obranného pásma, nicméně napadající Claude Giroux jej ihned přilepil na hrazení a nedovolil soupeři rozehrát.

47:26

Scott Laughton se krásně zbavil obránce za klecí Bostonu, jenže nikdo v bílém dresu se mu nenabídl do volného prostoru. Hokejisté Bostonu mohou spěchat vpřed.

47:10

Brad Marchand dostal přihrávku na levé křídlo, jenže přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem a byl lapen v ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.

46:38

Zdeno Chára napadal rozehrávku obránců Philadelphie opravdu hodně vysoko! Slovenský obr dostal soupeře pod tlak, ale hráči v bílém si poradili.

46:10

Philadelphia hraje v naprosté pohodě a nikam se nežene. Hokejisté v bílých dresech už nikam nespěchají a snaží se kombinovat s pukem na hokejkách.

45:32

Další útočnou snahu Bruins zastavuje postavení mimo hru. Hokejisté v černých dresech se tak musí bránit. Vhazuje se po Halákově levé ruce.

45:23

Chris Wagner napadal rozehrávku soupeře na modré čáře a vypíchl kotouč do středního pásma. Boston se ve třetí části prakticky není schopen dostat do útoku.

44:36

Halák musel znovu zasahovat! Slovenský brankář tentokrát včas vykopl levý beton proti dělovce z pravé strany a vykopl kotouč k mantinelu.

44:07

44:07 Scott LAUGHTON - 1:4

44:07

Philadelphia právě vstřelila branku!
Philadelphia přidává čtvrtou branku a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Do rychlého protiútoku se dostal SCOTT LAUGHTON, jehož krásná rána zápěstím skončila v horním rohu Halákovy klece! Asistence: Kevin Hayes.

43:38

Jaroslav Halák si dal pozor na rozjetého soupeře a raději před ním přikryl kotouč lapačkou. Vhazuje se po pravé ruce slovenského brankáře.

43:10

Voráček přihrál zpoza branky na modrou čáru, kde číhal Provorov, nicméně ani ruský obránce ve službách Flyers neumístil svou ránu mezi tři tyče.

42:42

David Pastrňák se z pravého křídla tlačil před branku soupeře, jenže jeho snaha o zakončení byla zbytečná, jelikož obránce mu skvěle vypíchl kotouč.

42:20

Voráček získal kotouč za brankou Bostonu, přihrál na modrou čáru, nicméně nikdo v bílém už nezakončil. Boston se však stále nedostal z obranného pásma.

41:48

Hráči Bostonu se znovu vydali napadat rozehrávku soupeře na jeho polovinu. Hokejisté v černých dresech jsou na tom sice lépe pohybově, ale nedaří se mu kombinačně.

41:05

Konecny z pravé strany procedil prudkou přihrávku před branku, kam si nabruslil další hráč v bílém dresu, ale Chára fantastickým blokem srazil puk do bezpečí.

40:10

Boston uspěl na úvodním vhazování závěrečné periody a ihned se vydal do útoku. Bruins se budou muset snažit o zvrat nepříznivého výsledku.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 20 – 17
Ve druhé třetině už jsme se dočkali branek! Philadelphia se překvapivě dostala do vedení ve 26. minutě, kdy se prosadil Michael Raffl. Stejný hráč si o čtyři minuty později připsal asistenci u branky Thompsona! Boston sice dokázal zásluhou Chrise Wagnera snížit ještě před koncem druhé části, jenže ihned po vhazování vrátil Flyers dvoubrankové vedení Myers. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:33

Boston se ještě vydal napadat rozehrávku soupeře do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu už se nedostal do střelecké pozice.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:59

38:59 Philippe MYERS - 1:3

38:59

Philadelphia právě vstřelila branku!
Jenže Philadelphia dokázala odpovědět hned po vhazování! Flyers vystihli špatnou rozehrávku Zdena Cháry, který namazal PHILIPPE MYERSOVI, který se dostal do útočného pásma a krásnou střelou do růžku vrátil svému týmu dvoubrankové vedení! Asistence: Jakub Voráček.

38:51

38:51 Chris WAGNER - 1:2

38:51

Bruins právě vstřelili branku!
Boston se nakonec dočkal branky ještě před koncem druhé třetiny! CHRIS WAGNER si počkal na přihrávku za branku Flyers, bleskově vyjel do střelecké pozice a zakončením o brusli soupeře dostal puk do sítě! Asistence: Joakim Nordström, Charlie McAvoy.

38:26

Jaroslav Halák si bez problémů poradil s doslova propagačním zakončením od modré čáry a ukryl puk do své lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.

38:10

Torey Krug se dostal k volnému puku v rohu obranného pásma a rychlou pobídkou rozjel Davida Pastrňáka. Český střelec si však neporadil se zpracováním.

37:35

Travis Sanheim rozjel útočnou akci hostujícího celku středem ledové plochy, nicméně jeho rozehrávka skončila u dobře postaveného obránce.

37:10

Philadelphia se znovu vydala do útoku, nicméně nikdo v bílém dresu nepochopil Girouxovu přihrávku do útočného pásma. Hokejisté Bostonu jsou zatím statičtí.

36:27

Philadelphia se hnala do útočného pásma, nicméně i tuto akci Flyers zastavuje postavení mimo hru. Hokejisté v bílém byli příliš netrpěliví.

36:10

Karson Kuhlman si počkal na krásnou přihrávku z pravé strany a zakončil z prostoru mezi kruhy. Jeho pohotová rána příklepem skončila na betonu brankáře!

35:18

Jake DeBrusk se tlačil do útočného pásma. Jednomu z hráčů v bílém se před ním zlomila hokejka, ale hokejista Bostonu byl natolik překvapen, že vůbec nezakončil.

35:03

Čtvrtý útok Philadelphie dnes hraje výborně. Hostující kouč poslal své svěřence proti formaci Davida Pastrňáka a hráči v bílém obrali Boston o puk.

34:32

Bergeron se hnal za vysokým obloučkem do útočného pásma, jenže proti sobě měl hned dva obránce v bílém dresu, kteří jej k puku nepustili.

34:03

Jaroslav Halák udržel kotouč ve své lapačce a chtěl rychle rozehrát. Hokejisté v bílém ale rychle obsadili útočné pásma a slovenský brankář rozehrát nestačil.

33:20

Claude Giroux roztáhl hru na pravou stranu, kam si nabruslil Jakub Voráček, jehož rána forhendem prolétla daleko od branky soupeře.

32:27

Další ofenzivní snažení Philadelphie zastavuje zakázané uvolnění. Přihrávka na rozjetého Girouxe byla moc prudká a skončila icingem.

32:10

Krejčí se otočil s pukem v útočném pásmu, nicméně bekhendem neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů a nechal se o puk připravit.

31:39

Hosté v plném počtu.

31:02

Bergeron dostal nabito mezi kruhy, odkud pohotově zakončil forhendem, nicméně jeho dělovka forhendem prolétla kolem branky soupeře.

30:32

Bergeron se pustil do souboje před brankou soupeře, jenže z těsné blízkosti nedostal kotouč za záda ležícího brankáře, kterému obětavě pomohli obránci.

30:10

Jaroslav Halák si dal pozor na vyhození Philadelphie a ihned rozjel další útočné snažení Bostonu. Bruins se v dnešním duelu v přesilovkách nedaří.

29:39

Boston si zahraje přesilovku. Robert Hägg dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

29:31

29:31 Nate THOMPSON - 0:2

29:31

Philadelphia právě vstřelila branku!
Hostující celek přidává druhou branku! Philadelphia udeřila jako blesk z čistého nebe! K volnému kotouči se na levém kruhu dostal NATE THOMPSON, který svou ránu otřel o hůl Jaroslava Haláka a dostal puk do sítě! Asistence: Michael Raffl, Ivan Provorov.

29:00

Patrice Bergeron v souboji před brankou přiklepl kotouč před klec Philadelphie. Za pobídkou se dostal David Pastrňák, jehož pokus obrana zablokovala.

28:38

Krug zakončoval od modré čáry, nicméně jeho rána forhendem prolétla kolem vzdálenější tyčky. Hokejisté Bostonu tak mohou pokračovat v útočení.

28:12

Pastrňák se dostal k puku před brankou soupeře, nicméně důrazný obránce jej tělem dokázal odstavit a nepustil českého střelce do zakončení.

27:36

Voráček tentokrát nahodil puk do útočného pásma, nicméně ani jeho pobídka nenašla nikoho v bílém dresu. Oba týmy spoléhají spíše na nahození.

27:05

Jakub Voráček se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma a nahodil puk před branku soupeře. Jeho nahození ale zadáci Bostonu k Halákovi nepustili.

26:29

Raffl se znovu zjevil před slovenským brankářem, ale jeho další bekhendový pokus prolétl kolem vzdálenější tyčky. Boston se ale nemůže dostat do hry.

26:00

Boston mohl bleskově odpovědět! Carlo zakončil dělovkou od modré čáry. Brankář Flyers vůbec nic neviděl a kotouč prosvištěl těsně kolem levé tyčky!

25:33

25:33 Michael RAFFL - 0:1

25:33

Philadelphia právě vstřelila branku!
Philadelphia se možná trošičku překvapivě dostává do vedení! Obrana Bostonu zapomněla na MICHAELA RAFFLA, který si nabruslil na přihrávku Travise Sanheima, přehodil si puk na bekhend a zakončil nad beton bezmocného Haláka! Asistence: Travis Sanheim.

25:10

Marchand si nabruslil do útočného pásma za nahozením Davida Pastrňáka. První jmenovaný se však dostal do sevření obránců v bílém a už nerozehrál.

24:33

Rozhodčí nyní přerušil hru kvůli posunutí branky Philadelphie. Do klece hostujícího mužstva totiž neúmyslně zajel Chris Wagner.

23:35

Philippe Myers dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže puk mu přeskočil přes čepel a obránce Philadelphie už nedokázal přesně zakončit.

23:10

Carlo se otočil v obranném pásmu a potáhl puk až do pásma středního. Nikdo v černém dresu Bostonu jeho akci nepodpořil a obránce o puk přišel.

22:38

Krug rozjel akci Bostonu z obranného pásma. Jeho pobídka přiletěla na modrou čáru, kde nebyl nikdo v černém. Úvod druhé části je plný nepřesností.

22:10

Jaroslav Halák viděl další nahození Flyers na jeho branku, bez problémů si schoval kotouč a následně rozehrál na spoluhráče v černém dresu Bruins.

21:23

David Pastrňák dostal po rychlém přechodu do útočného pásma přihrávku na forhend, krásně se otočil kolem obránce, ale ten mu na poslední chvíli zamezil v zakončení.

21:08

Domácí v plném počtu.

20:45

Zdeno Chára získal kotouč v rohu obranného pásma, kde přetlačil jednoho ze soupeřů a dokázal kolem něj bez větších problémů vyhodit puk.

20:10

Philadelphia vyrazila do útočného pásma a ještě dohrává přesilovou hru z předchozí části hry. Philadelphia zatím působí hodně zakřiknutě.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 22:15.
Střely na branku: 12 – 6
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce stále čekáme na první branku dnešního souboje! Přesto se hraje v hodně vysokém a rychlém tempu. Boston byl v první části o něco aktivnější, ale šance si vypracovala Philadelphia! Myersova dělovka od modré čáry však nemířila mezi tři tyče a Claude Giroux v přesilovce orazítkoval brankovou konstrukci. V samotném závěru se ještě nechal vyloučit Carlo a Philadelphia tak v úvodu druhé části bude dohrávat přesilovku. Do kabin se však odchází bez branek.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:08

Ještě jedna přesilovka pro Philadelphii! Carlo vyfasoval dvě minuty za podrážení.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:19

Flyers se opět pokusili o dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo v bílém na kotouč nedosáhl a ten prosvištěl až na zakázané uvolnění.

18:03

Provorov nahodil puk do útočného pásma. Jaroslav Halák jeho nahození snadno zkrotil a bez problémů jej přiklepl k jednomu z hráčů v černém dresu.

17:26

Jake DeBrusk se krásným obloukem v obranném pásmu zbavil napadajícího Voráčka a bez problémů si vyměnil kotouč s Chárou.

17:00

Philadelphia chtěla rozjet rychlou akci po levém křídle, jenže na prudkou přihrávku nedosáhl nikdo v bílém dresu a kotouč propadl na zakázané uvolnění.

16:39

Domácí v plném počtu.

16:12

Marchand napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře a dostal pod tlak jednoho ze soupeřů. Flyers mají velké problémy s přechodem do útočného pásma.

15:42

Až nyní se hráči Bostonu dostali v obranném pásmu k odraženému kotouči a bez problémů jej dokázali vyhodit až za branku Flyers.

15:06

Philadelphia se mohla dostat do vedení! Voráček přihrál na modrou čáru, odkud zakončoval Claude Giroux a jeho dělovku zastavila až branková konstrukce!

14:39

Také Philadelphie si vyzkouší svou první přesilovku. David Krejčí totiž dostává dvě minuty za hákování.

14:06

Halák znovu vyjel za svou branku a bekhendem rozehrál na dobře postaveného Kruga. Hokejisté Philadelphie zatím mají při napadání velké problémy.

13:31

Philadelphia se znovu vydala vpřed se snahou o bleskový protiútok, jenže jeden z hráčů v bílých dresech zapomněl puk za sebou a projel do ofsajdu.

13:10

Torey Krug bez problémů dojel vyhození hostujícího celku a z obranného pásma rozjel další akci Bostonu. Hráči v černém jsou v první části jasně lepším týmem.

12:24

Carter Hart nakonec musel zasahovat. Brankář Flyers si počkal na přihrávku před branku z pravé strany a na druhý pokus zneškodnil zakončení Chrise Wagnera.

12:12

Joakim Nordström dohrál obránce v bílém dresu v souboji v rohu ledové plochy, nicméně kotouč pro Boston nevybojoval. Philadelphia skvěle kryje prostor před brankou.

11:42

Matt Niskanen nahodil puk od modré čáry na branku Bostonu, nicméně Jaroslav Halák působí v první třetině sebejistým dojmem. Slovenský brankář ukryl puk do lapačky.

11:05

Claude Giroux táhl bleskový protiútok Philadelphie po pravé straně, místo zakončení ještě hledal Raffla, jenže navrátilec z trestné lavice dostal přihrávku za brusle.

10:51

Hosté v plném počtu.

10:15

Boston se v přesilovce zatím trápí. Hráči v černých dresech nemají moc prostoru pro kombinaci a jejich přihrávky jsou navíc velmi nepřesné.

09:35

Znovu se hokejisté Philadelphie dokázali ubránit za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za branku Jaroslava Haláka. Boston musí začít od své klece.

09:10

Bruins nevstoupili do početní převahy vůbec dobře. Ihned po vhazování přišel Boston o kotouč a hráči Flyers jej bez problémů vyhodili do bezpečí.

08:51

Boston si zahraje svou první přesilovou hru! Michael Raffl dostává dvě minuty za sekání.

08:14

Philadelphia si vypracovala první slušnou příležitost! Do volného prostoru si nabruslil Philippe Myers, který zakončoval zápěstím, ale jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče!

08:03

Také Philadelphia se nyní ze sílícího tlaku svého soupeře vymanila jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

07:21

Bostonu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka z obranného pásma a kotouč prosvištěl přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

07:05

Po delší době se přerušuje hra! Po souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil mezi diváky. Rozhodčí nařídil vhazování ve středovém kruhu.

06:39

Boston se znovu dostal do útočného pásma díky prudkému nahození po mantinelu. Hráči v černých dresech mají zatím problémy s přihrávkou do střelecké pozice.

06:04

Krug si v obranném pásmu zpracoval skákavý kotouč, srovnal si jej na čepeli a rozehrál na levou stranu ledové plochy. Boston se ale není schopen usadit v útočném pásmu.

05:26

Chára našel prudkou přihrávkou Davida Pastrňáka, který pustil puk za sebe, kde nebyl nikdo v černém dresu. Zadáci Flyers si tak mohou oddechnout.

05:04

Carter Hart si po vhazování po své pravé ruce musel dát pozor na odražený kotouč a před dojíždějícím útočníkem Bostonu raději přikryl puk lapačkou.

04:32

Nicolas Aube-Kubel ustál souboj v rohu obranného pásma a bez větších problémů vyhodil puk ven za modrou čáru. Hráči Bostonu ale vlétli do utkání mnohem aktivněji.

04:05

Jaroslav Halák si dal pozor na další nahození ze středního pásma, obhlédl prostor kolem své branky a bez váhání rozehrál na prvního spoluhráče v černém.

03:24

Carter Hart měl tentokrát naprosto čistý výhled a poradil si s dělovkou od modré čáry. Brankář Flyers udržel kotouč mezi betony, vhazuje se po jeho levici.

03:10

Marchand se dostaldo útočného pásma, chytrou zadovkou vyřadil ze hry hned dva hráče Philadelphie, jenže Carter Hart si připsal snadný zákrok.

02:32

Zdeno Chára si dal pozor na nahození soupeře do útočného pásma, dostal se k odraženému kotouči a bez problémů jej posunul ven z obranného pásma.

02:06

Sean Couturier dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a snažil se překvapit brankáře Haláka. Jeho pokus zápěstím ale skončil jen na boční síti.

01:31

James van Riemsdyk se sice prosmýkl do útočného pásma, jenže do třetiny projel ještě před kotoučem a provinil se postavením mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

01:10

Chris Wagner skvěle napadal rozehrávku Flyers v jejich obranném pásmu. Hráči Bostunu sice puk neudrželi, ale okamžitě vyvinuli vysoké napadání.

00:36

Jaroslav Halák vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Slovenský brankář následně bez problémů našel svého spoluhráče.

00:10

Patrice Bergeron uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Boston se následně vydal do útoku, jenže hráči Flyers puk získali pro sebe a ženou se do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Boston bude hrát v černém, zatímco Philadelphia oblékne bílou sadu.
Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Studnicka, Krejčí, DeBrusk – Kuhlman, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström.

Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, D. Grant, J. van Riemsdyk – Pitlick, N. Thompson, M. Raffl.

Rozhodčí: McCauley, L´Ecuyer – Alphonso, Devorski.
Boston Bruins

Domácí Boston patří tradičně mezi špičku celé NHL. Vítěz President´s Trophy navíc může spoléhat na silnou osu týmu, která se už několik sezón nemění a má bohaté zkušenosti s play-off. V posledním ročníku dokráčel Boston až do finále bojů o Stanley Cup. Letos má navíc ve formě hrající Davida Pastrňáka, který v základní části vévodil střelcům celé soutěžě. Právě Pastrňák však po návratu za oceán strávil takřka měsíc v karanténě a nezúčastnil se přípravného kempu. Po návratu na led však stačil vsítit jedinou branku Bostonu v přípravném duelu proti Columbusu, který Bruins prohráli 1:4.
Philadelphia Flyers

Philadelphia se po dlouhé době dostala mezi nejlepší týmy ve Východní konferenci. Celku totiž dozrály další hvězdy, takže odpovědnost za body neležela na bedrech dvojice Voráček, Giroux. Skvělé výkony podával v základní části také brankář Carter Hart, který se zařadil mezi nejlepší brankáře v celé soutěži. Philadelphia navíc dominuje na vhazování, díky čemuž je často na kotouči. Před svým prvním duelem ve skupině o nasazení přehrála v přípravném duelu Pittsburgh 3:2 v prodloužení.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Play-off NHL se po koronapauze konečně rozběhlo! My se dnes podíváme na duel mezi Bostonem Bruins aPhiladelphií Flyers. Utkání startuje ve 21 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Boston Bruins – Philadelphia Flyers

1:4

konec (0:0, 1:3, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Wagner (Nordström, McAvoy) – 26. M. Raffl (Sanheim), 30. N. Thompson (M. Raffl, Provorov), 39. P. Myers (Voráček), 45. Laughton (K. Hayes)

Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Studnicka, Krejčí, DeBrusk – Kuhlman, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström.

Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, D. Grant, J. van Riemsdyk – Pitlick, N. Thompson, M. Raffl.

Rozhodčí: McCauley, L´Ecuyer – Alphonso, Devorski

Průběh zápasu
1. třetina
08:51 PHI 2 M. Raffl, sekání
14:39 BOS 2 Krejčí, hákování
19:08 BOS 2 Carlo, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
25:33 PHI 0:1 M. Raffl (Sanheim)
29:31 PHI 0:2 N. Thompson (M. Raffl, Provorov)
29:39 PHI 2 Hägg, nedovolené bránění
38:51 BOS 1:2 Wagner (Nordström, McAvoy)
38:59 PHI 1:3 P. Myers (Voráček)
Po 2. třetině
3. třetina
44:07 PHI 1:4 Laughton (K. Hayes)
50:40 PHI 2 Niskanen, vysoká hůl
53:48 BOS 20 OK Lauzon, nesportovní chování
58:31 PHI 2 J. van Riemsdyk, držení
BOS 2 Krug, držení
Konec