Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Mladá Boleslav – FK Třinec

2:3

konec (2:1)

01.08.2020, 13:00 • Městský stadión Mladá Boleslav • Karel Jedlička

84

Třinec právě vstřelil branku!
Z devátého rohu se hosté konečně prosazují a zaslouženě otáčejí skóre. Po zemi se z prostoru penaltové značky trefuje KRISTIAN STEINHÜBEL.

78

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Šípek, přichází Lasota.

77

Po dlouhé době zahrozili fotbalisté z města škodovek! Mašek v plném běhu naservíroval míč na pravé křídlo Douděrovi, jehož šleha se naštěstí pro hosty stočila do boční sítě.

61

Mladá Boleslav třikrát střídá: místo Šedy, Šimka a Wágnera míří do brány Lichtenberg, do pole jeho spoluhráč z dorostu Vlk a také Rudzan, který hostoval ve Varnsdorfu.

53

Martin Samiec (Fotbal Třinec) neproměňuje pokutový kop, který sám zařídil. Šeda vystihl směr jeho slabé střely a vyráží ji.

53

Samiec centroval od koncové čáry a rukou zahrál Gabriel. Penaltu si kopne také Třinec!

48

Třinec právě vstřelil branku!
Utěšenou dělovkou z velkého vápna napnul síť po Douděrově zaváhání ERIK PUCHEL.

34

Vzápětí to ukrajinský útočník zkusil po zemi zpoza šestnáctky a Šeda musel skočit k pravé tyči a vyboxovat dobře mířenou střelu na roh.

32

Fotbalovou lahůdku předvedl Leonid Akulinin. Míč si zpracoval a nadhodil na prsou a pak vystřihl parádní nůžky, které naštěstí pro domácí přistály na horní síti Šedovy brány.

24

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Vedení domácím vrací z nádherné kombinační akce MICHAEL HÖNIG, který ji sám založil. Rozběhl Maška, který uvolnil na levé straně Wágnera. Ten zamotal hlavu obránci a naservíroval po zemi přesnou zpětnou přihrávku pro Höniga, který se z 15 metrů trefuje neomylně.

13

Třinec právě vstřelil branku!
Nedorozumění v boleslavské obraně využil TOMÁŠ OMASTA. Prosadil se v souboji přes Gabriela, tváří v tvář se nechal nastřelit Šedou a odražený míč snadno zašoupl do prázdné brány.

9

Zápas tedy rozhodně nenudí! Na Wágnerovu nádhernou střelu z otočky do šibenice se vymrštil Jan Šiška a konečky prstů ji vyškrábl těsně nad břevno.

8

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Stejně jako v dopoledním zápase v osmé minutě z pokutového kopu. Úspěšným exekutorem byl do protipohybu brankáře DOMINIK MAŠEK.

8

Wágner si naběhl do velkého vápna na Krobotovu přihrávku zleva, kličkou se zbavil brankáře Šišky a ten ho stáhl za kotník k zemi. Penalta pro Boleslav!

4

K odraženému míči se dostal Erik Puchel a bombou nízko nad trávníkem vyzkoušel Šedu, který rozštěpem vyráží do strany.

1

A málem se opakoval scénář z dopoledního zápasu. Šiška neudržel míč ve své moci a Krobot přiťukl Hönigovi, který zblízka trefuje ve vyložení šanci jen hruď třineckého brankáře.

FK Mladá Boleslav – FK Třinec

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 8. D. Mašek (pen.), 24. Hönig – 13. Omasta, 48. Puchel, 84. Steinhübel

Neproměněná penalta: 53. Samiec (TRI), brankář Šeda zneškodnil

Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 10:9.

FK Mladá Boleslav: Šeda (61. Lichtenberg) – Douděra, Gabriel, Šimek (61. Rudzan), Křapka – Kulhánek, Hönig – Ikaunieks, Krobot, D. Mašek – Wágner (61. Vlk)

FK Třinec: Šiška – Šimko, Šuľa, Neuer, Bolf – Steinhübel, Samiec – Omasta, Šípek (78. Lasota), Puchel – Akulinin
Náhradníci: Cipra

Rozhodčí: Vlk – Šesták, Šebela

Diváci: 67