Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Viktoria Plzeň B

2:1

konec (1:1)

31.07.2020, 13:00 • Tréninkový areál Klíše, Ústí nad Labem • Milan Huppert

Tipsport: 1.59 4.38 4.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (14:56:08)
Máme za sebou přípravný zápas mezi Ústím nad Labem a rezervou plzeňské Viktorky, v němž druholigový účastní potvrdil roli favorita, soupeře ze Západu Čech porazil 2:1. Avšak vítězství se nerodilo vůbec lehce. Mužstvo hrající ČFL šlo do vedení v 16. minutě zásluhou Tomáše Kepla, který parádním lobem přehodil vyběhnuvšího Němce. Arma vyrovnala ještě v prvním poločase, chybu v rozehrávce s velkým přehledem potrestal Filip Turek. Konečnou podobu výsledku dal v 67. minutě Václav Prošek. Sedmadvacetiletý záložník obdržel dobrou přihrávku na pravou stranu a křižnou střelou propálil padajícího brankáře.

Svěřenci trenéra Jarošíka zvládli první přípravný zápas, který odehráli 14 dní po konci ligy, vítězně. Plzeň hrála z důvodu předčasného ukončení soutěže už dvanáctý přátelák za poslední dva měsíce a připsala si pátou porážku.

90

Konec zápasu.

89

V samotném závěru byla Arma blízko třetímu zásahu. Pas z pravé strany našel nabíhajícího útočníka, jeho hlavička rozvlnila boční síť.

88

Gólman Marián Tvrdoň plachtil vzduchem marně, ale měl velké štěstí, pěkná technická střela z osmnácti metrů se nestočila do brány.

87

Útok Plzně pokračoval levou stranu. Právě odtud přiletěl přetažený centr, který našel hráče v červeno-modrém. Rána z halfvoleje proletěla kousek kolem pravé tyčky.

86

Centr šel na přední tyč. Dobře zareagoval fotbalista stojící u tyče. Ten vystartoval dopředu a hlavičkou odklidil míč mimo vlastní šestnáctky.

85

Zpátky na polovinu druholigového mužstva. Zde budeme sledovat rohový kop poté, co pravý křídelník chytře nastřelil protihráče do levé dolní končetiny.

84

Rozehrávající hráč trefil dvoučlennou zeď a plzeňští fotbalisté museli zabrat směrem dozadu, aby zamezili případnému brejku. Nebezpečí zažehnal gólman Edelman, jenž vyběhl proti dlouhému nákopu.

83

Hlavní rozhodčí si v posledních minutách na nudu rozhodně stěžovat nemůže. Arma páchá jeden přestupek za druhým, nyní přišlo zatažení za dres.

82

Hosté hrají dobře, dokonalosti chybí pouze dobře vyřešená finální fáze. V ní účastník ČFL oproti soupeři výrazně pokulhává.

81

Rezerva českého vicemistra disponuje standardkou v podobě přímého kopu. K jasnému podražení došlo u levé lajny, kudy pronikalo křídlo.

80

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Ústí nad Labem drží nejtěsnější možné vedení, ale poslední minuty patří hostující Viktorii.

79

Viktorka pokračuje v honbě za vyrovnáním. Do přehuštěného prostoru přišel centr z levé strany, akci vystavil stopku dobře vyběhnuvší Tvrdoň.

78

Pěkné přenesení hry Západočechů z levé lejny na pravou. Adresát pasu na pobídku spoluhráčů šel do úspěšného střetu jeden proti jednomu, následná rána těsně minula pravou část brankové konstrukce.

77

Levý křídelník Plzně unikl po levé lajně a přes obránce poslal centr na útočníka. Forward stoprocentní šanci nevyužil, míč poslal mimo cílové zařízení.

76

Fyzické síly ubývají, ale není divu, v ústeckém areálu Klíše panuje opravdu velké vedro. Hráči statečně bojují i s touto skutečností.

75

Oba celky nyní předvedli několik nepřeeností v průběhu několika málo okamžiků. Prozatím poslední hasil Bohumil Hudec faulem.

74

Už to vypadalo, že budeme mít zase nerozhodný stav. V době zakončení však arbitr pískl do píšťalky na znamení ofsajdu, i v případě dobrého postavení ovšem obránce ve skluzu odklidil míč do zámezí.

FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Viktoria Plzeň B

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 37. Turek, 67. Prošek – 16. Kepl

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Němec – Bechyně, Mužík, Mikor, Krutogolov, Peterka, Jakš, Miskovič, Kolařík, Turek, Čmelík.
Náhradníci: Tvrdoň, Hudec, Chodora, Šilhan, Bílek, Černý, Prošek, Čičovský, Pavlík, Mikšovský, Jirkovský.

FC Viktoria Plzeň B: Bleha – Koželuh, Fišer, Hranáč, Halász – Pešek, B. Havel, Řezáč – Kepl, Vrba, Selnar.
Náhradníci: Edelman – Šimek, Kolerus, Krátký, Kodýdek, Václavík.