Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – Partizán Bardejov

1:3

konec (1:1)

31.07.2020, 17:00 • NTC Poprad • 1. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.45 3.3 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase podali presvedčivejší výkon futbalisti Bardejova. Partizán poslal do vedenia v 73. minúte Silva Santos a víťazstvo pod Tatrami poistil ešte gólom v 90. minúte Serečin. Bardejov teda zvíťazil v Poprade 1:3. (18:49:44)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Stretnutie sa už iba viac-menej dohráva, obom tímom je jasný dnešný výsledok.

90+2

Žltú kartu dostáva Keresteš (Partizán Bardejov).

90+1

Rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.

90

Bardejov dal gól!
Hostia definitívne pečatia víťazstvo v dnešnom úvodnom kole nového ročníka 2. ligy. Veľmi nekompromisne to urobil FILIP SEREČIN, ktorý prešiel po ľavom krídle a perfektne vypálil k protiľahlej žrdi. Vavrúš nemal nárok.
Dnešné stretnutie sleduje 567 divákov.

88

Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Švec, prichádza Rabik.
Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Silva Santos, prichádza Keresteš.

86

Sebastián Jurčišin bol zozadu atakovaný Maťašom a po fyzickom kontakte okamžite spadol na trávnik. Bol to faul, Poprad má štandardku.

84

Popradčania sa snažili smerovať opäť dopredu, Budinský sa však napokon prezentoval útočným faulom.

83

Z ľavej strany posielal nádejný center do šestnástky Grešák, jeho spoluhráči však akosi nezareagovali.

81

Zaváhanie predviedol brankár Čikoš-Pavličko, ktorý nedokázal odstrániť loptu preč z ohňa. Jeho spoluhráči ho však podržali, a tak do mierne opustenej bránky nebolo dovolené zakončiť Budinskému.

80

Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Filip Tatar, prichádza Miroslav Petko.

79

Romulo Silva Santos smeroval za loptou, ktorá sa kotúľala popri postrannej čiare. Jeden z popradských futbalistov ju však sklzom odohnal na rohový kop pre hostí.

77

K strele tesne spoza pokutového územia sa dostal Rastislav Švec. Jeho zaujímavá priama delovka však skončila priamo na rukách Vavrúša.

75

Popradčania sa pokúsili o útok po ľavej strane, ale veľmi to Grešákovi nevyšlo. Center krížom cez šestnástku bol pridlhý na spoluhráča.

74

Po strelenom góle Bardejova nasleduje opäť pauzička na občerstvenie.

73

Bardejov dal gól!
Hostia otáčajú skóre a radujú sa z druhého gólu. Pohyb Jarzebaka po ľavej strane nebol zastavený, Jarzebak sa predral pred malé vápno, posunul loptu pred bránku ROMULOVI SILVOVI SANTOSOVI a ten z prvej vystrelil.

71

Opäť vynútené striedanie na strane domáceho tímu. S Arthurom Legnanim to teda nevyzeralo dobre, je stiahnutý z ihriska a na jeho miesto prichádza Dávid Maliňák.

69

Na trávniku leží znovu domáci Legnani a nevyzerá to s ním teda veľmi dobre. Po predchádzajúcej situácii sa zapojil do hry, no už opäť leží.

68

Z obrannej polovice sa chcel dopredu predierať Luterán, bol však faulovaný protihráčom a zákrok vyzeral dosť nebezpečne. Na kartu to však nie je.

66

Problémy na trávniku sa nevyhli ani Legnanimu, ktorý ostal ležať, ale pomaličky sa zbiera na nohy a uvidíme, ako to s ním bude.

65

Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Marko Lukáč, prichádza Šimon Stachura.

64

Sven Jurčišin sa predieral z pravej strany do pokutového územia, no lopta mu napokon bola vzatá.

62

Tak napokon to s Hurného návratom do hry nebolo také ružové. Musel byť vynútene vystriedaný. Na jeho miesto prichádza Samuel Budinský.

61

Legnani sa dostal do súboja s Horváthom a skôr to vyzeralo tak, že fauloval hosťujúci hráč. Napokon bol odpískaný faul Legnaniho.

60

Erik Hurný putoval za postrannú čiaru, no vyzerá to tak, že čoskoro sa zapojí späť do hry. Zatiaľ môžu Bardejovčania využiť situáciu o jedného hráča viac na trávniku.

59

Ťažkosti sa objavili aj domácemu Hurnému, ktorý takisto potrebuje ošetrenie. V posledných minútach sa hra výrazne kúskuje.

58

Viktor Maťaš bol aktívny s loptou na útočnej polovici, no veľmi ďaleko sa neprepracoval. Rozpažoval rukami, čím naznačoval, že nemá loptu kam ďalej posunúť.

56

Problémy na trávniku sa objavili Miroslavovi Mikolajovi, ktorý si aj vyžiadal krátke ošetrenie a putuje za postrannú čiaru mimo ihriska.

55

Tak toto bola obrovská šanca pre Poprad. Legnani nabral rýchlosť po pravom krídle a dostal sa do šestnástky. Vystrelil, Čikoš-Pavličko vyrážal a následne sa do sklzu dostal Grešák, no zblízka to namieril iba do bočnej siete.

53

Bardejovčania zahrávali rohový kop. V šestnástke sa podarilo loptu zachytiť Jarzebakovi, ktorý však zakončoval veľmi nezmyselne, oblúčikom lopta skončila na hornej sieti brány.

52

Mikolaj pred zásahom Vavrúša oklamal práve popradského brankára, ktorý musel urýchlene hasiť situáciu, Bardejovčania sa však napokon do gólového zakončenia nedostali.

51

Viktor Maťaš pri postrannej čiare veľmi nepríjemne atakoval domáceho Sebastiána Jurčišina. Za svoj počin dostal žltú kartu.

49

Po pravej strane dopredu nabiehal Sebastián Jurčišin, ktorý sa však ďaleko s loptou nedostal, zakončiť nemohol.

48

Do koncovky sa snažil prebíjať Arthur Legnani. Proti nemu v súboji však stál Lukáš Horváth, ktorý mu nedovolil preniknúť do vápna.

47

Za svoj nedovolený zákrok v strede poľa je žltou kartou potrestaný prvý hosťujúci hráč a je to Miroslav Mikolaj.

46

Cez polčasovú prestávku sa ani jeden z trénerov nerozhodol pre zmenu v zostavách. Oba tímy teda pokračujú v pôvodnom zložení.

46

Začal sa druhý polčas.
Úvodný polčas spočiatku a v ďalších minútach veľa zaujímavého nepriniesol. Záver polčasu však bol gólový, najprv v 40. minúte otvoril skóre Grešák, no hneď o štyri minúty vyrovnal Brigant.
Druhý polčas sa začne približne o 18:00.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Hostia zahrávali štandardku na útočnej polovici. Center z ľavej strany smeroval do šestnástky priamo do rúk brankára Vavrúša.

44

Bardejov dal gól!
Domáci sa z vedenia v zápase príliš dlho neradovali. Bardejovčania vymysleli jednoduchú akciu. Po ľavom krídle to potiahol TOMÁŠ BRIGANT, ktorý chcel do šestnástky pôvodne asi poslať center, no napokon jemná lopta zapadla k vzdialenejšej žrdi.

42

Hostia sa po výkope ihneď pokúšali situáciu napraviť a zamierili s loptou dopredu. Dva centre smerujúce do pokutového územia však domáci futbalisti zablokovali.

40

Poprad dal gól!
Popradskí futbalisti otvárajú skóre stretnutia. Nevinne vyzerajúca akcia sa končí gólom. MATEJ GREŠÁK dostal loptu na hranicu pokutového územia. Brankár Bardejova mierne podcenil situáciu, presne mierenú strelu k bližšej žrdi nečakal a inkasoval.

39

Castellano si pred pokutovým územím veľmi nerozumel s Hurným, ktorému posielal úplne nepresnú prihrávku. Lopta napokon došla až ku brankárovi Čikošovi-Pavličkovi.

37

Santos sa snažil šikovne preniesť hru pred šestnástku, kde sa mu ukazoval Lukáč. Vo vzduchu však nekompromisne vystúpil Vavrúš a zablokoval center.

36

Z hranice pokutového územia to skúsil Arthur Legnani, dvojica protihráčov však jeho strelu urýchlene zblokovala.

35

Gallovič vysunul po ľavom krídle Grešáka, ku ktorému sa však okamžite priblížil Lukáč a nedovolil mu prejsť do zakončenia.

34

Bardejovčania sa snažili preniesť hru z ľavej strany smerom do šestnástky, Miroslav Mikolaj však ďaleký center nestihol dobehnúť.

32

Prvú žltú kartu v stretnutí vidí domáci hráč Dávid Kočik.

31

Rozohrávku domácich na útočnej polovici chceli ihneď po zaváhaní využiť hostia. Dopredu sa rozbiehal Lukáč, prihrávka, ktorú dostal, však smerovala iba do súboja a s Kucom to prehral.

30

Nakopnutou loptou chcel Castellano po pravom krídle naštartovať Sebastiána Jurčišina, no ten už nestihol loptu dobehnúť pred postrannou čiarou.

28

Do veľmi zaujímavej šance sa prepracovali domáci. Legnani to rozprúdil na útočnej polovici. Pred šestnástkou prihral loptu do medzierky Hurnému, lenže oproti vybehol brankár Čikoš-Pavličko a strelu ihneď odrazil.

26

Prestávka na občerstvenie sa skončila, v hre pokračuje rozohrávkou od brány brankár Čikoš-Pavličko.

25

Po odpískanom ofsajde je na programe občerstvovacia prestávka pre oba tímy.

24

Zdalo sa, že Arthur Legnani sa dostane do zaujímavej streleckej pozície, no napokon z toho bolo ofsajdové postavenie.

23

Grešák sa zaujímavo naštartoval po ľavom krídle a snažil sa dobehnúť ďalekú loptu od Castellana. Brankár Čikoš-Pavličko si bol toho vedomý, odkontroloval len pohyb loptu a nepustil k nej Grešáka.

21

Sven Jurčišin nedovolil na obrannej polovici dvom bardejovským hráčom pokračovať dopredu smerom na bránu.

20

Viacpočetné súboje o loptu v strede poľa sa napokon končia faulom na domáceho hráča, je z toho rozohrávka pre Poprad.

19

Poprad bol opäť na dostrel súperovej brány. Chyba v rozohrávke hostí znamenala zisk lopty pre Erika Hurného, ktorému však zakončenie vôbec nevyšlo a odpálil to len na tribúnu.

18

Popradčania mierne využili chybu na strane hostí. Odkopnutú loptu na útočnej polovici domácich zachytil Sven Jurčišin, ktorý pribehol bližšie k šestnástke. Jeho prízemnú strelu Čikoš-Pavličko musel vyraziť.

17

Sedemnásta minúta sa trošku natiahla, videli sme dve autové vhazovanie po sebe, hráči sa veľmi neponáhľali.

16

Tomáš Brigant si myslel, že môže pokračovať v hre, ale po oneskorenom hvizde hlavného rozhodcu získal Poprad aut, keďže sa už hralo tesne za postrannou čiarou.

15

Príliš si nerozumeli Castellano s Grešák. Každý čakal od toho druhého niečo iné a napokon prihrávka po krídle vôbec nebola správne mierená.

13

Do zakončenia sa chcel prebíjať Legnani, ktorý si hľadal miesto v pokutovom území. Zakončiť však už nedokázal, v poslednej chvíli ho Horváth odzbrojil.

12

Do šestnástky sa rútil Marko Lukáč, ktorý spolupracoval s Romulom Santosom. Cez dvojicu defenzívnych domácich hráčov však neprešiel.

11

Ošetrenie si vyžiadal Dávid Gallovič, a tak sa nám jedenásta a desiata minúta zápasu mierne pretiahli. Rozohrával brankár Vavrúš.

10

Zaujímavo to vyzeralo po akcii Briganta, ktorý poslal do malého vápna jemnučký center, na ktorý skákal Santos, ale už nestihol dohlavičkovať.

9

Bardejov mal k dispozícii prvý rohový kop. Vo vzduchu bol najvýraznejší Jarzebak, ale pri ňom hneď stál aj domáci Kuc, ktorý mu znemožnil hlavičkovať.

8

Po ľavom krídle sa to snažil rozbehnúť domáci Legnani, ale narazil na avizovaný ofsajd čiarového rozhodcu a rozohrávku získavajú hostia.

7

O jednu z prvých ofenzívnych akcií hostí sa snažil Švec, ktorému sa rozbiehal Silva Santos, ale nedokázal si spracovať nepresnú prihrávku.

5

Rozbehnúť sa to snažil Castellano, ale dostal nepresnú prihrávku od spoluhráča a okamžite bol pri ňom rázny Mikolaj, ktorý rýchlo zasiahol.

4

Grešák využil menšie zaváhanie Mikolaja a snažil sa naštartovať útok po ľavom krídle. Presnú loptu však už Legnanimu nedokázal poslať.

3

Cez stred ihriska to skúšali kombinačne opäť domáci hráči. Rozbehol sa Legnani, ale prudkú loptu nestihol dobehnúť.

2

O kombináciu sa snažili Grešák s Hurným, okamžitá rýchla prihrávka však nebola veľmi presná a lopta unikla za bránkovú čiaru.

1

Úvodný výkop stretnutia mali k dispozícii futbalisti Popradu, ktorí začínajú klasicky rozohrávkou z vlastnej polovice, Bardejovčania ihneď zvolili okamžité napádanie.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy už vychádzajú na trávnik. Hráči Bardejova odohrajú stretnutie v bieliych dresoch, Popradčania si obliekli tmavomodré dresy.
Úvodné zostavy:

FK Poprad: Vavrúš – Seb. Jurčišin, Kočik, Kuc, Luterán, Grešák (C), Gallovič, Sv. Jurčišin, Castellano, Hurný, Legnani
Náhradníci: Malec, Maliňák, Budinský

Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko (C) – Tatar, Švec, Maťaš, Brigant, Silva Santos, Horváth, Jarzebak, Mikolaj, Serečin, Lukáč
Náhradníci: Keresteš, Petko, Rabik, Stachura, Sosňak, Dlugoš

Rozhodca: Ruc – Štofik, Vass.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

FK Poprad – Partizán Bardejov

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Grešák – 44. Brigant, 73. Silva Santos, 90. Serečin

Karty:   32. Kočik (PPD) – 47. Mikolaj (BAR), 51. Maťaš (BAR), 90+2. Keresteš (BAR)

FK Poprad: Vavrúš – Seb. Jurčišin, Kočik, Kuc, Luterán, Grešák (C), Gallovič, Sv. Jurčišin, Castellano, Hurný, Legnani
Náhradníci: Malec, Maliňák, Budinský

Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko (C) – Tatar, Švec, Maťaš, Brigant, Silva Santos, Horváth, Jarzebak, Mikolaj, Serečin, Lukáč
Náhradníci: Keresteš, Petko, Rabik, Stachura, Sosňak, Dlugoš

Rozhodčí: Ruc – Štofik, Vass

Diváci: 567