Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – Getafe CF

1:0

konec (0:0)

02.07.2020, 22:00 • Venue Estadio Alfredo Di Stéfano • 33. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.52 4.35 7.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo vítězstvím Realu Madrid, kterému se svého soupeře podařilo porazit výsledkem 1:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, i tentokráte jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou, jenž dlouhou dobu nepřinesla nic zajímavé. Zásadní moment se udál necelých deset minut před koncem zápasu, v pokutovém území totiž spadl na zem Carvajal, což znamenalo penaltu pro domácí. Tu hravě proměnil Ramos, jenž svému celku zajistil zisk tří bodů. (23:56:03)
Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:22.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Mariano Díaz (Real Madrid CF).

90+4

Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, navíc to na další změnu skóre už nevypadá. Getafe se totiž nemůže usadit na polovině soupeře.

90+2

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Mariano Díaz.

90+1

Na levém křídle si o nahrávku řekl hostující Olivera, který nakonec adresoval zpětnou nahrávku na kopačku brankáře. Soria přesto odkopl pouze do zámezí.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou nejtěsnějším možným způsobem. Zcela určitě můžeme očekávat nastavení.

88

Rozehrávky volného kopu se nakonec ujal sám brankář Courtois. Jeho odkop nebyl zrovna nejpřesnější, naopak se hrací předmět snesl pouze do zámezí – aut.

87

Bílý balet se v závěru tohoto zápasu nikam netlačí. Naopak se po jednom z nedovolených zákroků na zemi zjevil Casemiro, který by menší zdravotní problémy.

84

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Ángel Rodríguez.
Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází David Timor, přichází Fajsal Fajr.

83

Žlutou kartu dostává Mauro Arambarri (Getafe CF).

83

Sám na sebe to zkoušel vzít Rodrygo, který byl nakonec vytlačen z pozice pro centr. Domácím to přesto vadit nemusí, naopak se jim povedlo přenést hru křížem.

82

Molina se po svém příchodu na hrací plochu snad poprvé dostal k míči, avšak jeho myšlenka nebyla vůbec dobrá. Navíc realizace skončila pouze na Ramosovi.

81

Krátce po rozehrávce se opětovně dostal zpět k balónu hostující brankář. Soria to i v tomto případě zkoušel dalekonosným pasem, který si našel pouze soupeř.

80

Getafe to bude mít najednou hodně složité, zhruba deset minut před koncem zápasu prohrává o jednu branku. Bílý balet tak má nakročeno ke třem bodům.

79

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme úvodní branku zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil SERGIO RAMOS, který zvolil velice přesnou přízemní střelu, na kterou brankář Soria nedosáhl.

Real Madrid – Getafe CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Ramos (pen.)

Karty:   16. Carvajal (REA), 27. Ramos (REA), 45+4. Modrić (REA), 47. Militao (REA), 90+4. M. Díaz (REA) – 1. Timor (GET), 47. Nyom (GET), 52. Damián Suárez (GET), 72. Jaime Mata (GET), 83. Arambarri (GET)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:22.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane (33. Militao), Ramos (C), F. Mendy – Modrić (63. Valverde), Casemiro, Kroos – Isco (63. Rodrygo), Benzema (90+2. M. Díaz), Vinícius Júnior (63. Asensio).
Náhradníci: Aréola – Bale, B. Díaz, James Rodríguez, Asensio, Militao, Marcelo, M. Díaz, L. Vázquez, Valverde, Rodrygo, Jović.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez (75. Jason), Dakonam (C), Etxeita, Olivera – Nyom, Nemanja Maksimović, Timor (84. Fajr), Arambarri (84. Ángel Rodríguez), Cucurella (69. Duro) – Jaime Mata (75. J. Molina).
Náhradníci: Chichizola, Lavin – Ángel Rodríguez, Duro, Fajr, Chema, Ndiaye, Poulolo, J. Molina, Jason, Portillo.

Rozhodčí: Martínez – Cebrián, Villate