Menu

Fotbal

Italská Serie A

Spal – AC Milán

0:0

odloženo (-:-)

22.03.2020, 15:00 • 29. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 7.46 4.39 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (00:02:08)
AC je nyní sedmé o dva body za Neapolí, která má ovšem zápas k dobru. Nečeká ji ale nic jednoduchého na půdě Atalanty. Spal se představí na stadionu Sampdorie Janov. Dnešní plichtou se dostal na předposlední místo, na samotný chvost spadla Brescia. Od sedmnácté příčky a FC Janov dělí domácí mužstvo šest bodů, do konce Serie A zbývá odehrát devět kol.
Rozhodčí Mariani ještě během pět minut udělil dvě žluté karty domácímu trenérovi Di Biagovi za protesty a vykázal jej z lavičky Spalu.
Ráz druhého poločasu určilo přímé vyloučení D´Alessandra ze 43. minutě, kdy sudí Mariani opravil žlutou kartu za červený trest a poslal Spal do desíti. Od té doby bušilo AC do devíti lidí v domácím dresu před vápnem. Spal s vypětím všech sil odolával. Hostům navíc pomohl příchod Ibrahimoviće, který nastoupil poprvé po zranění lýtka. Jeho výška byla znát při soubojích v šestnáctce Spalu.
Bod je pro oba málo. Spal by jej (asi) bral před zápasem, ale vzhledem k průběhu a vlastní brance, která zajistila dělbu bodů, tak bude poslední celek Serie A zklamaný. Přitom domácí až do 79. minuty odolávali tlaku soupeře. V boji o záchranu by prostě potřebovali o dva body více, ty by se jim náramně hodily. To samé platí v případě AC, které hraje o poháry. Pro hosty to je velká ztráta a komplikace.
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 1:13. Rohy: 3:17. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:12.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Saelemaekers trefuje zprava obránce a zápas končí!

90+5

Hráči AC chtěli penaltu za ruku ve vápně.

90+4

90+4. Francesco VICARI - 2:2

90+4

AC Milán právě vstřelil branku!
Taková malá sportovní tragédie pro domácí. Kessié nahrál na pravou stranu rozběhnutému Saelemaekersovi a jeho centr poslal FRANCESCO VICARI ve skluzu k přední tyči vlastní brány, Letica už nestihl zareagovat na směr balónu.

90+3

Hosté se neprosadili a Letica má dost času na výkop od své branky.

90+2

Saelemaekers vrátil balón zprava zhruba na střed vápna, napoprvé trefil Romagnoli otáčejícího se Tomoviće, napodruhé poslal Bonaventurovu střelu obránce nad branku.

90+1

Rozhodčí neodpískal standardní situaci po faulu Salamona na Paquetu, AC potom faulovalo, k čemuž přispěla frustrace z chyby sudího.

90+1

Šest minut dělí Spal od překvapivé výhry.

90

Po ošetření v malém vápně se zdá, že Letica dochytá tento zápas.

89

Calhanoglu posunul Bonaventurovi, jeho ránu schytal někdo z obránců. Následně putoval míč do pravé poloviny vápna, kde vystřelil Paquetá levačkou mezi nohama Saly na bližší tyč, kde měl ruce brankář Letica.

89

Zakončení hlavou kryje Letica svýma rukama.

Spal – AC Milán

0:0

odloženo (-:-)

Zpět na online