Menu

Fotbal

2. německá Bundesliga

SV Sandhausen – Hannover 96

3:1

konec (0:0)

30.05.2020, 13:00 • Hardtwaldstadion (Sandhausen) • 29. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tímto se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek soboty. (14:55:25)
Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 9:13. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:9.
Sandhausen nakonec v dnešním zápase zdolal Hannover, i když favorizovaným týmem byli právě hosté. V první půli jsme se branky nedočkali, pravá přestřelka se pak rozjela v šesté desetiminutovce, kdy jsme viděli rovnou tři góly. Domácí si nejprve vytvořili dvoubrankové vedení, ale snížení Hannoveru na sebe nemuselo dlouho čekat. Hosté se však zmohli jen na jediný gól, takže gól Türpitze v 82. minutě definitivně pečetil vítězství Sandhausenu.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Dennis Diekmeier vlastní vinou upadl a drží se stehno. Domácí doufají, že snad to nebude nic vážného, protože by Sandhausenu v dalších zápasech nesmírně chyběl.

90+3

Ron-Robert Zieler chytí ještě jeden soupeřící nákop. Rychlou rozehrávkou ještě vybízí spoluhráče k útoku, kteří také míří dopředu.

90+2

Dennis Diekmeier na pravé straně rozehrává už druhý aut. Samozřejmě už hraje vyloženě na čas, Sandhausen už nechce nic riskovat.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Denis Linsmayer, přichází Ivan Paurević.

90

Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Julius Biada, přichází Sören Dieckmann.

89

Hosté to ještě zkusili přes pravou stranu, ale chybí jim potřebné odhodlání. Nakonec tak míč lacině darovali soupeři, který ho okamžitě odkopl do bezpečné vzdálenosti od branky.

88

Felipe dobře zasáhl proti soupeřícímu centru, čímž umožňuje svým spoluhráčům protiútok, který však také končí špatným vzdušným pasem.

86

Domácí se ještě opatrně pokoušejí o čtvrtou trefu. Dennis Diekmeier však nakonec raději navede míč do rohu hřiště, kde získává cenné sekundy a nakonec i aut.

85

Hannover už se tlačí do útoku spíše jenom z principu, s porážkou už je smířený. Vepředu tak přišla dalekonosná střela, která však nemohla skončit v bráně.

84

Žlutou kartu dostává Julius Biada (SV Sandhausen).

82

82. Philip TÜRPITZ - 3:1

82

Sandhausen právě vstřelil branku!
Je hotovo, Sandhausen má tři body v kapse! Po nádherné kombinaci se v pravé části vápna uvolnil Kevin Behrens, který si blýskl výborným pasem ke vzdálenější tyči. Tam byl úplně volný PHILIP TÜRPITZ, který pohodlně skóroval do odkryté klece.

81

Domácí pořád drží hru spíše na své útočné polovině. Od nějaké nebezpečné šance mají sice daleko, ale úspěšně získávají cenný čas.

80

Hannover už má jen deset minut. Míč má navíc v moci Martin Fraisl, který s rozehrávkou vůbec nikam nespěchá. Následně balón odkopává co nejdál od své brány.

SV Sandhausen – Hannover 96

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Biada, 56. Nauber, 82. Türpitz – 58. Guidetti

Karty:   44. Scheu (SDH), 63. Behrens (SDH), 84. Biada (SDH) – 57. Felipe (HAN), 75. Ph. Ochs (HAN)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 9:13. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:9.

SV Sandhausen: Fraisl – Nauber, Kister, Žirov – Diekmeier (C), Linsmayer (90. Paurević), Frey, Paqarada – Biada (90. Dieckmann) – Scheu (55. Halimi, 75. Türpitz), Behrens.
Náhradníci: Wulle – Verlaat, Dieckmann, Türpitz, Zauner, Halimi, Paurević, Engels, Buhaddúz.

Hannover 96: Zieler – Elez, Hübers (46. Felipe), Franke – Maina, Kaiser, Bakalorz (C) (33. Ph. Ochs), Albornoz (74. Muslija) – Haraguči – Teuchert (62. Weydandt), Guidetti (62. Ducksch).
Náhradníci: Hansen – Felipe, J.-K. Horn, Prib, Ph. Ochs, Muslija, Ducksch, Weydandt, M. Stendera.

Rozhodčí: Aytekin – Stein, Kessel