Menu

Další

Oktagon Underground

Lucie Pudilová - Tereza Bledá

Bledá

konec

30.05.2020, 23:00 • David Suchý

Vítěz: T. Bledá (na body) (23:16:21)
Senzace je na světě! Hlavní zápas tohoto turnaje nabídl ryze ženskou záležitost, ve které měla dominovat Lucie Pudilová, nakonec tomu tak nebylo. Místo toho vítězí teprv osmnáctiletá Tereza Bledá, které fungovala taktika v podobě úspěšných takedownů. Pudilová dnes nepředvedla vůbec dobrý výkon, mnohokrát se duel pokoušela ukončit na sumbisi, což se jí nepovedlo. Tereza Bledá se postaral o senzaci, porazila totiž veteránku UFC!

Konec zápasu.

2:46

Bledé se však povedlo duel svázat u pletiva, jenomže Pudilová se případnému takedownu brání na jedničku.

2:12

Dostali jsme se zpět do postoje, do konce však nezbývá ani minuta. Lucie Pudilová by to potřebovala rozbalit, jinak dost možná nečekaně prohraje.

1:46

I nadále sledujeme bitvu na zemi, kde to Lucie Pudilová neustále zkouší submisí. Bledé tato situace vyhovuje, sudí by měl tento duel dát zpět do postoje.

1:15

Lucie Pudilová se neustále snaží svou soupeřku uškrtit, jenomže nakonec tomu tak nebude. Bledá dává pokyn rukou, že je všechno v pořádku.

0:39

Pudilová opět nedokázala ubránit takedown, avšak situaci na zemi úplně obrátila. Tam navíc snad půl minuty škrtila soupeřku, ta se však úspěšně brání.

0:18

Také Tereza Bledá se pokoušela o naskočeného supermana, avšak s naprosto opačným výsledkem. Poté se ji však mnohem lépe povedla levá zadní.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

2:40

Lucie Pudilová se povedla kombinace, jenomže i tak se nejednalo o nic moc zásadního. Mnohem lepší byla kombinace u pletiva, kde investovala hodně sil.

2:10

Bledá se nejprve bránila, poté se ponořila k dalšímu takedownu, který byl hodně krkolomný. Soupeřku nakonec na zem nevzala, sudí klinč rozpojil.

1:42

Další tvrdé koleno přímo na hlavu Terezy Bledé, která ovšem skvěle drží. Sama převrátila situaci u pletiva ve svůj prospěch, výsledkem byl třetí takedown.

1:13

Pudilová jde hlava, nehlava, přičemž se zrovna moc nebrání. Nyní se jí povedlo svázat duel u pletiva, kde se zároveň pokouší o další gilotinu.

0:43

Lucie Pudilová se neustále snaží být aktivní, jenomže má obrovské problémy se sílou soupeřky. Tereza Bledá navíc přidala další úspěšný takedown.

0:10

Naskočený superman v podání Pudilové, který byl celkem povedený. Bledá však kontrovala dalším takedownem, který proměnila v úspěšný.

Začalo 2. kolo

Skončilo 1. kolo

2:36

Gilotina trvala snad čtyřicet vteřin, jenomže Tereza Bledá předvedla naprosto famózní trpělivost. Sama ale schytala hned tři velice tvrdá kolena.

Lucie Pudilová - Tereza Bledá

Bledá

konec

Zpět na online