Menu

Další

Oktagon Underground

Tadeáš Růžička - Štěpán Guba

Růžička

konec

30.05.2020, 20:09 • David Suchý

Vítěz: T. Růžička (KO) (20:28:12)
Panečku, to byl zápas! Tento duel nabídl vyrovnanou podívanou, přičemž jsem nakonec museli až do extra roundu. V něm měl mnohem více sil Tadeáš Růžička, který soupeře nepustil k ničemu zásadnímu. Naopak sám velice aktivně nastoupil, díky čemuž donutil sudího k prvnímu počítání. Pro Gubu to ale překvapivě znamenalo konečnou, neboť se nerozhodl v duelu pokračovat.

Konec zápasu.

1:35

Je konec! Tadeáš Růžička přidal povedený úder na spodek, po kterém Guba ulehl k zemi. Sudí poprvé počítal, Štěpán Guba se ovšem neodhodlal vstát.

1:16

Další pokus o naskočené koleno, které Gubu přitlačilo k pletivu. Chvilkový klinč byl ovšem minulostí, sudí vrátil duel do středu oktagonu.

0:47

Gubovi přestávají fungovat nohy, za což pochopitelně může celé množství low kicků. První minuta extra roundu zatím jde na konto Tadeáše Růžičky.

0:13

Dobrá levačka v podání Růžičky, který to posléze doplnil povedeným low kickem přesně na vnější stranu stehna. Guba zatím nemůže najít dobrý úder.

Začal extra round.

2:47

Tadeáš Růžička je rozhodně aktivnější a vypadá to, že by toto kolo mohlo být pro něj. Navíc na závěr přidal dobrou levou zadní. Dost možná půjdeme do čtvrtého kola.

2:08

Růžička se z nouze pokusil o naskočené koleno, které zřejmě dopadlo na hlavu soupeře. Běží poslední minuta třetího kola, sledujeme bitvu u pletiva.

1:47

Růžička to navíc zkoušel dalším kopem z otočky, který ovšem nebyl vůbec přesný. Povedený zadní hák však předvedl Štěpán Guba, který si posléze naběhl na levačku.

1:20

Sérii kopů předvedl také Štěpán Guba, avšak se nejednalo o nic závažného. Sudí musel rozpojit další klinč, Tadeáš Růžička se zdá být na dně svých sil.

0:44

Nyní však velice dobře reagoval také Tadeáš Růžička, který z ústupu trefil velice přesně. Až po necelé minutě jsme se dostali k dalšímu klinči u pletiva.

0:10

Dlouhá kombinace v podání Růžičky, což sledujeme už poněkolikáté. Guba však předvádí velice dobrou obranu, ze které sází na rychlé protiútoky.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

2:18

Guba rozhodně působí čerstvějším dojmem, naopak Růžička investoval celou řadu sil, což se na jeho výkonu podepisuje. Nyní i on sám několikrát schytal.

1:47

Guba to při klinčích neustále zkouší kolenem, což není vůbec špatná zbraň. Tadeáš Růžička však je zatím aktivnější, nic převratného jsme zatím neviděli.

1:15

Pravý low kick přistál přesně na noze Štěpána Guby. Další klinč ve středu oktagonu první takedown nenabídl, sudí tento duel poslal zpět do postoje.

0:47

Další dobrá kombinace v podání Tadeáše Růžička, který na soupeře dosáhl s levým hákem. Guba se v úvodu druhého kola zatím lehce hledá.

Tadeáš Růžička - Štěpán Guba

Růžička

konec

Zpět na online