Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

SK Slavia Praha – FK Jablonec

5:0

konec (2:0)

30.05.2020, 20:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • 26. kolo • Adam Kolář

Tipsport: 1.3 5.54 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešní večer vše. Loučím se s vámi a zítra se budu z Ďolíčku u zápasu Bohemians těšit na počtenou. (22:06:13)
Brankář Ondřej Kolář si dnes připsal jeden velice dobrý zákrok a i díky němu si připsal další nulu a osamostatnil se tak na čele historické tabulky. Nyní je brankářem, který za jedinou sezonu dokázal udržet nejvíce nul v historii ligy.
Utkání je u konce. Slavia zcela zdemolovala svého soupeře a po vzoru Plzně si po drtivém vítězství připisuje tři body. Slávisté vedli už po první půli o dvě branky, ve druhém poločase už Jablonec zcela vyklidil pole a slávisté pokračovali v koncertu. Gólostroj domácích se nakonec zastavil na čísle pět a v domácím táboře tak musí jak s předvedenou hrou, tak s výsledkem panovat úplná spokojenost. Jablonečtí měli pár náznaků v prvním poločase, ovšem ve druhém už Slavii ničím nezaskočili a z Edenu tak odjíždějí s debaklem.

90+2

Konec zápasu.

90

Nastavují se dvě minuty.

89

Slávisté zkusili ještě zaútočit po levém křídle, přetažený balon našel Traorého, jenž vracel balon z první do vápna, tento pas přesný nebyl.

87

Poslední minuty už polevili i slávisté, oba celky už hlavně na jistotu kombinují a nikam se neženou.

86

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Michal Černák.

85

Dočekal při napadání velice ostře dohrál skluzem Coufala, který zůstává v bolestech na trávníku a je ošetřován. Dočekal dostává po právu žlutou kartu, možná spíše oranžovou.

83

Slávisté si šikovně prostrkávali balon až těsně před vápno, tam Traoré trochu zazmatkoval a svou zcela nepřesnou přihrávkou jen odevzdal balon soupeři.

82

Pas středem hřiště za obranu hostů byl asi o půl metru delší, než bylo třeba. Hrubý míč sebral ze země a hosté rozehrávají.

81

Na obrazu hry se nic moc nemění. Slávisté nadále obléhají obranný val Jablonce, hosté už se zmůžou jen na pasivní odpor.

79

Slávisté jsou při chuti. Júsuf se hnal do další šance středem, v souboji jeden na jednoho míč udržet nedokázal.

78

78. Abdalláh Júsuf Hilál - 5:0

78

Slavia právě vstřelila branku!
Vzhledem k rozhodnutému stavu se hned několik domácích hráčů hnalo k balonu, přece jenom šlo o jednoduchou příležitost, jak si zlepšit bez většího tlaku osobní statistiky. Exekuce se nakonec ujal JÚSUF HILÁL, který poslal míč nechytatelně do šibenice. Gólman Hrubý i tentokrát tipl stranu správně, i tentokrát byl však úspěšnější střelec.

77

Druhá penalta pro Slavii. Traoré si hezky naběhl za obranu, záhy trochu váhal, co s balonem, vše nakonec vyřešil Jeřábek, který skluzem Traorého poslal k zemi.

77

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Kasper Hämäläinen, přichází Rafael Acosta.

76

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Kúdela, přichází Michal Frydrych.

76

Hellebrand měl potíže se zpracováním balonu na polovině hřiště, a tak se pokusil míč získat Kratochvíl, se svou snahou to ovšem přehnal, neboť se píská faul.

SK Slavia Praha – FK Jablonec

5:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Stanciu (pen.), 29. Holeš (Tecl), 56. Provod (Stanciu), 61. Tecl (Stanciu), 78. Júsuf Hilál (pen.)

Karty:   25. Kratochvíl (JAB), 85. Dočekal (JAB)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:8.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil (C), Kúdela (76. Frydrych), Zima, Coufal – Takács, Holeš (65. Traoré) – Masopust (65. Hellebrand), Stanciu (73. Júsuf Hilál), Provod – Tecl (65. Musa).
Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hellebrand, Oscar, Musa, Júsuf Hilál, Traoré.

FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jeřábek, Štěpánek, Krob – Hämäläinen (77. R. Acosta), Považanec (C) – Pleštil (86. Černák), T. Pilík, Kratochvíl – Chramosta (66. Dočekal).
Náhradníci: Hanuš – R. Acosta, Černák, Breda, Peřina, Dočekal, Velich.

Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch (Ginzel)