Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – Fortuna Düsseldorf

2:2

konec (0:1)

24.05.2020, 18:00 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • 27. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.82 3.82 3.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Kolín vstoupil do druhého poločasu velice aktivně, odměnou byl zisk pokutového kopu, který ovšem Uth nedokázal zužitkovat. Právě tento moment byl na dlouhou dobu zásadní, krátce poté se Fortuna dočkala druhé přesné trefy. Kolín se tak v závěru nadechl k náporu, který nabídl hned dvě branky v krátkém časovém sledu, což znamená dělbu bodů. Fortuna tak v závěru zápasu přišla o jistotu plného počtu bodů. (19:53:07)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:17.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Marcel Sobottka (Fortuna Düsseldorf).

90+3

Domácí se navíc ženou za další brankou, Fortuna se najednou nachází v těžké defenzívě. Povede se Kolínu přeci jenom zvrátit výsledek ve svůj prospěch?

90+1

Köln právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné, domácím se totiž v krátkém časovém sledu povedlo srovnat krok! Do kombinace se totiž zapojil také brankář Horn, který raději rozehrál po zemi. Hra se hodně rychle přemístila k opačnému pokutovému území, odkud ideálně centroval Drexler. Na jeho nabídku si naskočil JHON CÓRDOBA, kterému se povedlo překonat hostujícího brankáře.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Toni Leistner, přichází Simon Terodde.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Fortuna před malým momentem přišla o nadějný náskok, stále však vede o jednu branku.

88

Köln právě vstřelil branku!
Tak ono to přeci jenom půjde, rázem je to o jedinou branku! Kolín nad Rýnem se totiž nadechl k náporu, který přinesl fantastickou nabídku přesně na hlavu střídajícího ANTHONYHO MODESTA. Ten se dostal nejvýše do vzduchu, následnou přesnou hlavičkou zamířil mimo dosah marně se natahujícího Kastenmeiera.

87

Kdepak. Kolín nad Rýnem neuspěl ani při další útočné snaze, tentokráte si zákrokem proti pravidlům pomohl napadající Modeste, který tak fauloval Hoffmanna.

86

Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Horn, kterému se povedlo velice přesnou rozehrávkou oslovit Drexlera, jenž se dostal na druhou stranu.

83

Modeste se dalším akrobatickým kouskem pokoušel o snížení. V tomto případě se jednalo o povedenější pokus, avšak ten směřoval přímo do rukavic brankáře.

82

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další rohový kop, avšak s naprosto stejným výsledkem. Tentokráte odvracel Jörgensen, který poslal míč do bezpečí.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut. Kolínu se nedaří dostat se do žádného většího tlaku, nyní pro změnu rozehrává rohový kop.

80

Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Erik Thommy, přichází Oliver Fink.
Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Kevin Stöger, přichází Kasim Nuhu.

80

Na hranici pokutového území se nejvýše do vzduchu dostal obránce Bornauw, kterému se tak povedlo předskočit Henningse. Kolín nad Rýnem je bezradný.

79

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Florian Kainz, přichází Elvis Rexhbecaj.

79

Fortuna se opět dostala poblíž k pokutovému území, kde se k centru pokoušel dostat aktivně hrající Stöger. Toho včas rychle odzbrojil soupeř, jenž založil akci.

1. FC Kolín nad Rýnem – Fortuna Düsseldorf

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 88. Modeste (Drexler), 90+1. J. Córdoba (Drexler) – 41. Karaman (Skrzybski), 61. Thommy (Skrzybski)

Karty:   90+4. Sobottka (DSF)

Neproměněná penalta: 59. Uth (KLN), brankář Kastenmeier zneškodnil

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:17.

1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue (60. Meré), Bornauw, Leistner (90. Terodde), Katterbach (60. Modeste) – Schirí, Hector (C) – Kainz (79. Rexhbecaj), Uth, Jakobs (60. Drexler) – J. Córdoba.
Náhradníci: Kessler – Drexler, Höger, Meré, Modeste, Rexhbecaj, Schmitz, Terodde, Thielmann.

Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – M. Jörgensen, Hoffmann, Gießelmann – Zimmermann, Bodzek (C) (73. Sobottka), Morales, Thommy (80. Fink) – Skrzybski (62. Zimmer), Stöger (80. Nuhu) – Karaman (73. Hennings).
Náhradníci: Rensing – Valon Beriša, Fink, Hennings, Ofori, Nuhu, Sobottka, Suttner, Zimmer.

Rozhodčí: Cortus – Heft, Pelgrim