Menu

Další

Oktagon Underground

Denis Tripšanský - Leonard Spišský

Vítěz: D. Tripšanský (na body)

konec

23.05.2020, 23:00 • David Suchý

Vítěz: D. Tripšanský (na body) (23:12:45)
Tento duel byl jednoznačně v režii Denise Tripšanského, který byl od úvodních vteřin o poznání aktivnější. Díky své aktivitě tlačil soupeře k pletivu, což mu vyhovovalo natolik, že sám přidal několik zásadních úderů. Spišskému se dlouhou dobu nedařilo najít recept, neustále totiž útočil pouze do krytu. Třetí kolo navíc nabídlo několik pokusů o takedown, Tripšanský si nakonec připsal jeden úspěšný.

Konec zápasu.

2:40

Oba zápasníci nyní promáchli, poté Denis Tripšanský zkoušel další takedown, ten se však počítat nebude.

2:02

Ani další pokus o takedown se počítat nebude. Ihned po něm to Spišský zkoušel naskočeným kolenem, avšak pouze do krytu.

1:46

Další pokus o takedown, který se tentokráte počítat nebude. Leonard Spišský si je vědom, že mu tento duel zrovna moc nevychází, proto sledujeme několik ostrých přestřelek.

1:09

O naskočeného supermana se pokusil také Spišský, avšak s naprosto opačným výsledkem. Tripšanskému se povedlo včas uskočit směrem vzad.

0:32

První povedený takedown tohoto zápasu. Na své konto ho sebral Denis Tripšanský, který si tak připisuje další plusové body.

0:17

I úvod třetího kola se nese v hodně podobném duchu. Spišský navíc schytal nepříjemnou levačku, načež se dostal do středu oktagonu.

Začalo třetí kolo.

Skončilo druhé kolo.

2:50

Další naskočený úder od Tripšanského, což v tomto duelu zatím funguje. Spišský je stále tlačený k pletivu, což mu rozhodně nechutná.

2:13

Po delší době se projevil také Spišský, který poprvé zaútočil pouze do krytu, krátce poté to zkoušel low kickem.

1:35

Zničehonic naskočený superman od Tripšanského, který soupeře poslal k zemi. Pro sudího to znamenal signál k počítání, Spišský ovšem bude pokračovat.

1:21

Další dobrý kryt v podání Denise Tripšanského, který zatím nemá žádný větší problém. Svého soupeře stále tlačí blíže k pletivu.

0:47

Leonard Spišský se pokusil o nečekaný nástup, jenomže ten opět přinesl atak do krytu. Denis Tripšanský včas uskočil, poté přidal tvrdou levačku přímo na bradu.

0:20

Aktivní nástup v podání Tripšanského, který na úvod druhého kola vyslal další low kick. Chvíli poté přidal další, který byl opět velice přesný.

Začalo druhé kolo.

Skončilo první kolo.

2:57

Konec prvního kola nám nic fatálního nepřinesl, Denis Tripšanský si poradil s high kickem.

Denis Tripšanský - Leonard Spišský

Vítěz: D. Tripšanský (na body)

konec

Zpět na online